O Ses Türkiye birincisi Alkan kimdir, kaç yaşında?

O Ses Türkiye birincisi Alkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? 15 Şubat 2020 tarihinde düzenlenen final gecesinde O Ses Türkiye 2020 şampiyonu belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
O Ses Türkiye Şampiyonu belli oldu

O Ses Türkiye birincisi Alkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? 

TV8 ekranlarında 15 Şubat 2020 Cumartesi akşamı düzenlenen O Ses Türkiye 2020 Final Gecesi'nde şampiyon belli oldu. Buna göre O Ses Türkiye 2020 Şampiyonu seçildi. O Ses Türkiye birincisi Alkan Dalgakıran oldu. Alkan, Seda Sayan'ın takımında yer alıyordu. Peki, O Ses Türkiye Birincisi Alkan kimdir?

Alkan Dalgakıran aslen Yalovalıdır.

1995 doğumludur.

Bursa'da ikamet ediyor. 

İşte O Ses Türkiye Alkan biyografisi: 

Alkan Dalgakıran 1995 yılında Yalova'da doğdu.

Bursa üniversite eğitimini sürdürüyor. 

Trafik adında bir müzik grubuna üye. Grubu ile birlikte turlar düzenleyip cover şarkılar söyleyen ve sonrasında kendi şarkılarını da yazan Alkan Dalgakıran, grubu tanıtmak için O Ses Türkiye'ye katılmaya karar verdiğini söylemişti.

4 JÜRİ ÜYESİNİ DE DÖNDÜRMEYİ BAŞARMIŞTI

O Ses Türkiye sahnesine ilk kez "Yalnızım Ben" şarkısı ile çıkan Alkan Dalgakıran 4 jüriyi de döndürmeyi başarmış ancak seçimini Seda Sayan’dan yana kullanmıştı. Alkan Dalgakıran son olarak, Müslüm Gürses'in Nilüfer şarkısını seslendirerek yarı finale geçme hakkını kazanmıştı. Alkan Dalgakıran, 14 Şubat akşamı sergilediği performans sonrasında finalist olan isimler arasında yer aldı.

FİNALDE BÜYÜK HEYEYCAN

 O Ses TürkiyE 2020 Final Gecesi 15 Şubat 2020 Cumartesi akşamı düzenlendi. Yarışmanın final bölümünde Turgut Çıngı, Eyüp Sultan Aylar, Biran Ceren Dörter, Soner Kip, Uygar Erdoğan ve Alkan Dalgakıran mücadele etti. Finale ise Alkan Dalgakıran ve Uygar Erdoğan kaldı. Günün sonunda ise kazanan ismi SMS yoluyla halk belirledi. SMS oylamasına katılan vatandaşlar tercihini Alkan Dalgakıran'dan yana kullandı.

 

Yorumlar