Nuriye Berberoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Nuriye Berberoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? CHP kurultayında Kılıçdaroğlu'nu zor durumda bırakan kadının kim olduğu merak ediliyor. İşte cevabı:

Google Haberlere Abone ol
Nuriye Berberoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

CHP'nin 37. Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yaptığı sert eleştiriler nedeniyle mikrofonu kapatılan Nuriye Berberoğlu'nun kim olduğu merak edildi. İşte Nuriye Berberoğlu biyografisi: 

Nuriye Berberoğlu 1953 yılında Düzce’de dünyaya geldi.

Berberoğlu 1976 yılında, İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisini bitirdi. 

İstanbul, Ankara, Bodrum, Samsun, Düzce’de serbest mühendislik ve mütahitlik işleri yaptı.

Özel sektörde müşavirlik yaptı, kontrol mühendisi olarak çalıştı.

Küçük Çekmece Belediyesi Başkan Yardımcılığı, Ümraniye Belediyesi Başkan Yardımcılığı, Belediye Meclis Üyesi İmar Komisyon
Başkanlığı yaptı, İTÜ’de öğretim görevlisi olarak çalıştı. 

Nuriye Berberoğlu, 25 Temmuz 2020 Cumartesi günü düzenlenen CHP'nin 37. Kurultayı'nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çok konuşulacak sorular sordu. Berberoğlu, öncelikle, Deniz Baykal komplo kasedine yönelik sorular sordu. 

Berberoğlu, "Partimiz uluslararası bir operasyona maruz kaldı. Operasyona konu kaseti Erdoğan'a izletirken aldıkları görüntüleri size kimlerin nerede servis ettiklerini açıklamadınız." dedi. 

Berberoğlu eleştirilerini, Kılıçdaroğlu'nun çok konuşulan "yat buluşması" skandalını hatırlatarak sürdürerek şunları söyledi: 2 Mayıs 2019'da İstanbul seçimine günler kala, siyasi trafiğin en yoğun günlerinde Kalamış Yat Limanı'nda beraberinizdekilerin tüm telefonlarını kapatarak katıldığınız yat gezisinde..

Kurultay yönetimi, Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirilerin artması üzerine mikrofonun sesini kapadı.

Israr üzerine yeniden konuşmaya başlayan Berberoğlu, "Katıldığınız yat gezisinde kimlerle görüştüğünüzü açıklamadınız. Erdoğan, CHP'yi dağıtmak için devletin en kilit noktalarındaki kişileri devreye soktu dediniz. Ama Saray'a giden vekili açıklamadınız. Sizin bu görüşmeden haberdar olduğunuz izlenimini yaratacağını düşünmediniz mi?" dedi.

"LÜTFEN KESELİM"
Bu sırada "Lütfen keselim" diye bağıranlar oldu.

 

Yorumlar

sedat mert ve cesaretlı arkadasımı kutluyorum konusmasından dolayı
toprak keşke tüm siyasi partilerde olsa bu eleştiriler.sizde bir siyasetçi olarak bu eleştirilere maruz kalmamak için yanlış yapmazsınız. tavuz kuşu
durali kaplan gecistirilemez nuray hanimin iddalarini sayin genel baskanin mutlaka samimyetle aciklamalidir.
Bay doğru Cesur Yürek bir doğru.Tebrik ediyorum.