Kızına işkence eden anne kamerada

Sosyal medyada yayınlanan bir videoda kızına işkence ettiği görülen anne infiale neden oldu.

Sosyal medyada dünden bu yana yayılan bir video görüntüsü görenlerin tepkisini çekiyor. Peki, kimdir bu çocuğuna şiddet uygulayan anne, nerede hangi şehirde yaşıyor?

9-10 yaşlarında bir kız çocuğu annesi tarafından darp ediliyor, işkence uygulanıyor. Evin içinde bulunan diğer çocuklardan biri yaşananları kameraya alırken, diğer çocuklar ise korku dolu bakışlarla yaşananları izliyor. 

Görüntülerdeki kadının kim olduğu tam olarak bilinmiyor; ancak bazı sosyal medya kullanıcıları kadının Nurcan Serçe isimli bir kadın olduğunu ileri sürüyor. 

Nurcan Serçe'nin gerçek olup olmadığı kesin değil; ancak gelen son dakika bilgilerine göre Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Mimar Sinan Mahallesi'nde yaşıyor.

Görüntülerin de 3 ay önce çekildiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

İddiaya göre görüntüler daha önce ortaya çıktı ve Nurcan Serçe’nin gözaltına alındı; ancak daha sonra serbest bırakıldı.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan da bir açıklama yapıldı. Olayın 2020 Temmuz ayında Kocaeli'de gerçekleştiği belirtilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Görüntülerdeki çocuğumuz ve kardeşleri, 21.07.2020 tarihinde haklarında alınan bakım tedbiri kararı ile ivedi olarak Bakanlığımız tarafından koruma ve bakım altına alınmışlardır. Çoçuklarımız halen kuruluş bakımında ve devlet korumasındadır. Çocukların annesi N.S. hakkında ise adli süreç devam etmektedir. Hukuki süreç, avukatlarımız kanalıyla da takip edilmektedir. Her çocuğumuz biricik ve kıymetlidir. Çocuklarımızın fiziksel ve psikolojik gelişimini olumsuz yönde etkileyecek her türlü şiddetin her zaman karşısında durmaya, çocuklarımızı himaye etmeye devam edeceğiz."


FECİ OLAY, 7. KATTAN BEBEĞİN ÜZERİNE DÜŞTÜ, İKİSİ DE ÖLDÜ