Nuray Sayarı 6-13 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları

Nuray Sayarı Mayıs ayının ilk haftasını geri bıraktığımız ve Ramazan ayına giriş yaptığımız 6 Mayıs 2019'da burçları yorumladı. 5 Mayıs'ta boğa burcunda gerçekleşen Yeniay'ın burçların üzerinde nasıl bir etkisi var, bu hafta burçları neler bekliyor ve hayatımızı yoluna sokacağına inanılan bazı ritüellerle birlikte Nuray Sayarı Hayatta Her Şey Var programında tek tek burçları yorumluyor. İşte Nuray Sayarı haftalık burç yorumları

Google Haberlere Abone ol
Nuray Sayarı 6-13 Mayıs 2019 haftalık burç yorumları

Nuray Sayarı haftalık burç yorumları 6 - 13 Mayıs 2019 için belli oldu. Sayarı Beyaz Tv'de katıldığı Hayatta Her Şey Var programında burç yorumlarını değerlendirdi. 5 Mayıs'ta boğa burcunda gerçekleşen Yeniay hayatımızı nasıl etkileyecek. Tüm burç yorumları aşk, para, sağlık açısından bu hafta sizi neler bekliyor? Akrep, Yengeç, Terazi artık rahat yüzü görecek mi? Bolluk ve Bereketi evine çekmek isteyenler için Nuray Sayarı çok özel bir ritüel verecek. İşte Nuray Sayarı 6 - 13 Mayıs haftalık Burç yorumları

NURAY SAYARI KOÇ BURCU 6 - 13 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Merkür Koç burcunda. Bu hafta biraz patavatsız konuşmaya etki edebilir. Bu hafta koç burçlarının sezgisi artıyor. Patavatsız duruma düşmemek için empati kurmaya özen gösterin. Evli olan Koçlar meseleleri kaosa dönüştürmemeye özen gösterin. İnce ince plan yaptığınız herşeye yavaş yavaş kavuşacaksınız. Haftanın ilk üç gününde fiziksel ve ruhsal olarak kendinize önem vermeniz gerekiyor. Özellikle Çarşamba ve Perşembe günü evli olan koç burçları eşinizin beğenmediğiniz davranışları karşısında neden böyle davrandığını düşünmeden hareket etmeyin. Koçlar bu davranışları üzerine alınmasın ve empati yaparak karşılasınlar bu durumu.

İş değiştiren, iş sahibi olan koç burçları çevresindeki kişilere önyargı yapmasınlar. Önyargıdan önce tanımak için karşınızdakine fırsat verin. Maddi açıdan planladığınız herşey kafanızda planladığınız gibi sakin bir şekilde ilerleyecek. Maddi ve iş ilerlemesi olarak ince planlar yavaş yavaş gerçekleşiyor. Bunun hızlanmasını beklemeyin sabırlı olmaya özen gösterin.

Kalbi boş olan koç burçları, kendini şsanssız hissedenler. Bu hafta pluton ve jupiter geriliyor. Gezegen gerilemelerinde genelde yıkarak hayatınızdan yıkarak çıkmış sevgilileriniz varsa geri dönebilir. Ancak size önerim bu hafta denenmişi birdaha denemeyin. Hayatınızdan çıkardığınız kişilere bu hafta yeni bir şans vermeyin. Denenmişi denemeyin, Aşkta da evlilikte de arkadaşlıkta da denenmişi tekrar denemeyin. Yalnız olan koç burçları ise bu hafta sonuna doğru ortamlarda yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Önce tanıyın sonra hayatınıza alıp almamaya karar verin.

Kariyerde yavaş ve sağlam sonuçlar olacak. Sağlık konusunda denenmişi denemeyip psikolojisini bozmayacaklar

Koçlara Spot: Denenmişi deneme

Aşk: 4 Yıldız

Para: 4 Yıldız

Sağlık: 5 Yıldız

NURAY SAYARI BOĞA BURCU 6 - 13 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Güneş ve Uranüs kavuumu Boğa burçlarının sabırlarını sınayabilir. Boğa burçları bu hafta iş hayatında parlak bir döneme giriş yapıyorsunuz. Aşk hayatında karar vermek için çok erken. Haftanın ilk dört gününde yaşanmışlıklarla ilgili insanlardan bazı şeyler duyabilirsiniz buda sizin sabrınızı sınayacak. Hiç bir şeyi ispat etmeye çalışmayın. Herkes herkesin hakkında konuşabilir takmayın. Uranüs döngüsü sabrınızı sınayacak. Siz siz olun duyduğunuz hiçbirşeyin tesirinde kalmayın. İsteyen istediği iftarıyı atsın kendinizi ispat etmeye çalışmayın. Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. Bu durum ilk dört gün tehlikeli olacak. İş hayatında haftanın 6 günü boyunca çok parlak bir dönemde olacaksınız. 

Kendi işiniz varsa yeni imkanlar oluşturarak rızkınızın artmasına vesile olabilir.

Kalbi boş olan Boğa burçları bu dönem tanıdıkları kişilere çok hevslenmesinler biraz temkinli karar alsınlar. İlişkisi olan boğa burçları da sabır sınanması yaşayabilirler. Sağlık sorunlarında sıkıntı yok ancak sabrı sınandığında etkisinde kalırsanız sıkıntı çıkabilir.

Boğalara Spot: Kimsenin etkisinde kalma

Aşk: 3 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 5 Yıldız

NURAY SAYARI İKİZLER BURCU 6 - 13 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

İkilzer burcu beni kimse anlamıyor moduna girdi. İlişkinizde gizli saklınız varsa ortaya çıkacak. Eğer gizliniz saklınız yoksa kimseye haksızlıke tmediyseniz üzerinize alınmayın ancak tam tersi ise bu hafta ektiğinizi biçeceksiniz. Gül diktiyseniz hiç korkunuz olmasın

Bu hafta kazalara karşı dikkatli olun. Elektrik çarpması, yaralanma, makine kazaları olabilir. Yaralanmalara karşı çok dikkat edin. Ayrıca evli bir ikizler burcuysanız duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin. Bu hafta samimiyete özen veririseniz ilişkiniz güçlenecek.

Kalbi boş olan bir ikizlerseniz bu hafta yeni tanıştıklarınızla yol almaya çok müsait bir zamanda değilsiniz. İkizler bu hafta seccadeden kalkmasın. Alnınız secdedeyken ettiğiniz dua asla geri çevrilmez. Allah'tan güzellikler dileyin yanlışlarınızın size sıkıntı çıkarabilir. Bu hafta seccadeden kalkmayın ve bol bol dua edin. Birçok şeyi kaybetme olasılığı ve riskiniz var. İkizler bu hafta bol dua edip dertlerini kimseye anlatmasınlar. Kendi içlerinde çözüm bulmaya özen göstersinler. Birine haksızlık ettiyseniz bu hafta barış imzalayın hellalik dileyin, af dileyin. Bu durum 10 gün kadar sürecek. 10 gün riskli bir dönemdesiniz. Eğer hal ve hareketlerinize dikkat ederseniz hızlı gelişmeler gerçekleştirebilirsiniz. Enerjinizi yükseltmeniz mümkün. Yanlışınız varsa o yanlıştan arının. Platonik bir aşk yaşıyorsanız karşılık beklemekten vazgeçin. Kimseyle tartışma içine girmeyin. 

İşten çıkarılsanız bile razı gelin, razı gelinki daha iyi kapılar açılsın.

İkizler Spot: Yanlış olan herşeyden arının ve uzaklaşın

Aşk: 1 Yıldız

Para: 1 Yıldız

Sağlık: 1 Yıldız

NURAY SAYARI YENGEÇ BURCU 6 - 13 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Yengeç burçlarına bu hafta hayallerle ilgili güzel haberler var. Hayallerinizden asla vazgeçmeyin, umutsuz olmayın ve duanızı yükseltin. Bu hafta farkındalıklarınız yükselecek. Yengeç burcu bu hafta hayallerinin gerçekleşmesi için yardım da alacaklar. İstediğiniz herşey hızlı bir şekilde gerçekleşecek. Haftanın ilk 5 gün motivasyonunuz yüksek olacak. Uzun süredir çalıştığıız yerden memnun değilseniz yeni bir teklif alabilirsiniz hiç düşünmeden özgüvenli bir şekilde gelen teklife koşarak gidin. Daha iyi imkanlar sizi bekliyor. İş hayatınızda hedeflerinize ulaşacaksınız.

Evli olan yengeç burçları özgür bırakamadığınız partnerinizi özgür bırakarak görmek istediğiniz ilgiliyi göreceksiniz. Hayatınızın merkezine kendinizi rahatlıkla koyabileceksiniz. İş değişimi, adres değişimi, kariyer değişimi sizi bekliyor. Maddi ve manevi yükseliş sizi bekliyor. 

Aşk yaşayanlar evlilik planlayanlar biraz daha esnek olun baskıcı olmayın. SAğlık konusunda yengeçler iştahlarına dikkat etmeli ve bilinçsiz diyet yapmamalı ve sindirim sistemlerine dikkat etmeliler.

Yengeçlere Spot: Her konuda rahat ol

Aşk: 5 Yıldız

Para: 4 Yıldız

Sağlık: 2 Yıldız

NURAY SAYARI ASLAN BURCU 6 - 13 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Bu hafta aşk yaşayan aslan burçları gelecek planlama için zorlanma olabilir. Ayrılık istemiyorsanız düşünmeden konuşmalar yapmayın ki ilişkilerinizde bitiş olmasın. Mış gibi davranmayın. Taktiklerden uzak durun. Olmanız gerektiği gibi olun ve samimiyetinizi mutlaka yansıtın. Eğer tutarsız davranışlarda bulunursanız ayrılık yaşayabilirsiniz. Evli Aslan burçları eğer çocuklarınız varsa anne ve baba alınacak kararlara birlikte alın yoksa çocuklarla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Mutlaka ortak karar vermeye çalışın. Eşinize danışmadan çocuklarla ilgili karar almayın. Eşlerinizin arkadaşlarıyla iletişimini hayatı mevzu haline getirmeyin. Eşiniz arkadaşlarınızla vakit geçirmek istediğinde kıskançlık yapıp engellemeye kalkmayın. Aranızdaki dengeyi korumak için eşinizin arkadaşlarını hayatınızın sorunu yapmayın.

Sağlık konusunda yediklerinize dikkaedin ki sağlığınız bozulmasın. Beslenmenize özen gösterin. 

İş hayatında kendinizi adadığınız için sosyal hayatı es geçmeyin. Yoksa kendinizi yalnızlık sendromunda bulabilirsiniz. Sosyal yaşamı ertelemeyin.

Aslanlara Spot: Hayatı ıskalamayın

Aşk: 2 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 5 Yıldız

NURAY SAYARI BAŞAK BURCU 6 - 13 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Başak burçlarına bu hafta uyarılar var. İş hayatlarında başak burçları hızlı dönüşüm ve değişimler yaşayabilir. Uranüs ve Merkür'ün oluşturacağı kombinasyon hayalinizi kurduğunuz her işi ve isteği size sunacak. Maddi konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz ancak yatırımlar konusunda araştırmacı olun. Karşınıza çıkan ilk gayrimenkulü almayın araştırmacı olun riske girmeyin. Maddi ve manevi yatırımlarınızı analiz edip araştırın. Normalde detaycı olan başak burçları bu hafta detaydan uzaklaşıp riske girebilirler dikkatli olun. 

Çocukları olan başak burçları çocuğunuza sizin istediğiniz mesleği seçmesi için baskıcı olmayın, çocuğunuzun fikrine saygı duyun. 

İş hayatında yenilik yaşayabilirsiniz. Yeniliğe açık olun. İş ve maddi konularda mücadelesini verdiğiniz her işin sonucuna ulaşacaksınız. Hayırlı bir haftadasınız. Finale varacağınız bir haftadasınız. 

Evli olan başak burçları ilişkilerinde yaşadıkları endişe ve güvensizlikleri tam anlamıyla ortadan kaldırarak bu hafta daha romantik olacaklar. Başak kadınları çok şanslısınız, eşiniz size süprizler yapabilir ve sizi mutlu edebilir. Huzurunuza huzur katabilirsiniz.

Kalbi boş olan bir başkasanız karşınıza yeni fırsatlar çıkacak, eğer kendinizi hazır hissediyorsanız yeni bir arkadaşlığa adım atın. Kimsenin duygusuyla oynamayın.

Sağlık konusunda diş sorunlarına dikkatli olun. İhmalci olmayın. 

Başaklara Spot: Kalbi boş olan başaklar ilişkiye başlamayın.

Aşk: 5 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 5 Yıldız

NURAY SAYARI TERAZİ BURCU 6 - 13 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Terazi burçlarına uyarım dengelenin. Allahım ruhumu yavaşlat, bana akıl fikir ver, diye dua edin. Terazi kadınları bu hafta hayatlarında neyi değiştirmek istiyorsanız değiştireceksiniz. Cesur olacaksınız bu hafta yeni kapılar açılabilir. Fazla düşünürseniz ruh sağlığınız bozulabilir dikkatli olun. 

Tartışmalara çok açıksınız, tartışmaları ve ısrarcılığı bırakın. Kokru ve endişeden uzak durun. Terazi erkeği günü gününe uymayan davranışlar sergileyebilir. Bir terazi erkeği ile evliyseniz derin bir nefes alın. 

Fazla düşünürlerse ruh sağlığınız bozulabilir. Terazi burçları yakınlarından destek görebilirler.

Terazilere Spot: Geleceğe odaklanın.

Aşk: 2 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 4 Yıldız

NURAY SAYARI AKREP BURCU 6 - 13 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Bu hafta yeni bir ortaklık yada iş kurmak istiyorsanız bunun için iyi bir zaman. Hazır hissediyorsanız sorgulamadan değişimlerinizi yapabilirsiniz. Ani kararlardan önce büyüklere danışın. İş kurmak için hazırsanız iş değiştirmeye değiştirin hazır değilseniz erteleyin.

Duygu düşünce ve planlar konusunda herşeyin değişime gireceği bir haftadasınız. Değişimler size güzellikler getirebilir. Aşk hayatında denge ve düzen içinde olmaya istek duyacaklar. Evli olanlarda arzu ettiğiniz sevgi ve şefkati almakda da vermekte de sıkıntı yaşamayacaksınız. Sağlıkta kulakla ilgili rahatsızlıklar gündeme gelebilir. İhmalci olmayın. 

İş arkadaşlarınızla iletişimde akılcı olacaksınız. İşsiz olanlar maddi sıkıntı çekenler bu hafta güzel imkanlar elde edebilecekler. Kendinizi eksik olduğunuz alanlarda eğitmek konusunda planlı olacaksınız. Eğitimle ilgili kararlar verebilirsiniz. 

Akrep burçları dokunsal olmaya ve şefkatli olmaya özen gösterin.

Akreplere Spot: Geçmişi bırak

Aşk: 3 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 5 Yıldız

NURAY SAYARI YAY BURCU 6 - 13 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Herşey çok yolunda ancak bu hafta konuşurken tepkisel davranmamaya özen gösterin. Bir anda öfkeye kapılıp konuşmayın. Bir kaşık suda fırtına koparmayın. İlişkilerde tepkiselliğe dikkat edin. Ayrıca abartılı davranışlardan kaçının. Sakince ve ruhunuzu yavaşlatarak hareket edin. İş hayatınızda güzel bir hafta oalcak. Yapabileceğinizin en iyisini yapın ve maddi imkanı yüksek olan teklifler alabilirsiniz mutlaka değerlendirin. Başarılı bir haftadasınız. Aynı zamanda komşularınızla iletişiminizde sorun yaşıyorsanız dikkatli olun ve özenli davranın. 

Umutsuzluğa düşerseniz üzülen siz olursunuz. Hayaller kurun umutlu olun. 

Evli yay burçları eşinize anlattığınız konular anlaşılmadı diye tekrar anlatmaktan kaçınmayın tekrar anlatın. İlişkinizi güçlendirmek için anlaşılır olun. 

Bekar yay burçları yeni ilişkiye başlamak için çok hevesli olacak. Bu hafta ruhunuza uygun kişilerle tanışabilirsiniz.

Sağlık konusunda fırsatları kaçırıp umutsuzluğa düşerseniz psikolojik sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Yaylara Spot: Umutsuzluğa düşmeyin.

Aşk: 5 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 4 Yıldız

NURAY SAYARI OĞLAK 6 - 13 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

İŞ ve kariyer yaşamlarında birlikte çalıştıkları kişiler ile tartışmalara çok açıksınız. Restleşme yaşayabilirsiniz. İlk 5 gün çok riskli. Karşınızdaki sizi anlamıyor olabilir ve tükenmenize sebep olabilir ancak sakin olmalısınız. Geçimsiz insalara karşı esnek olamaya çalışın, sizi yoranları yok sayın ve laf dalaşına girmeyin. Böylece sıkıntıya düşmezsiniz. enerjinizi düşürmeyin. Fermuarınızı çekin. Elinizi kök çakranıza koyup fermuar çeker gibi başınıza kadar çekmeyi deyin. 

Ailevi konularda karışık etkiler yaşayabilirsiniz. Evli bir oğlaksanız sizi huzursuz eden herşeyi eşinizle paylaşın.

Yalnız bir oğlaksanız bu hafta yanlış ilişkiler seçebilirsiniz. Hafta bitsin yeni bir ilişkiye başlamak için.

Sağlıkla ilgili ihmalci olmayın.

Oğlaklara Spot: Bu hafta kendinizin değerli olduğunuzu hatırlatın.

Aşk: 5 Yıldız

Para: 3 Yıldız

Sağlık: 5 Yıldız

NURAY SAYARI KOVA 6 - 13 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Kova beklediği ilgiyi görmediğini düşünebilir. Bu hafta kendinize benim sevgim bana yeter diyebilirsiniz. Bu hafta kendinizi düşünün. Allah'a olan sevginizi yüceltin. Evlilikte ve aşkta lütfen gözyaşı dökmeyin. Hayatınızdan gitmek isteyen bir partneriniz varsa bırakın gitsin. Kova burçları bu hafta ilişkilerinde dağılma ve ayrılık yaşayabilir. Sevgi ve saygı görmüyorsanız sizi mutsuz edip hasta edeceğine hayatınızda hiç olmasın daha iyi. Değer görmediğiniz kişileri hayatınızda tutmama kararı alın. Silkelenin ve kendinizin kıymetini bilin. Özellikle bu hafta kardeş ve akrabalarınızla ilgili de sorunlar olabilir. Kova burçları bu hafta iftiralara maruz kalabilirler. Olaki iftiraya maruz kalırsanız yapacağınız en güzel şey sakince beklemek. Sizi istemyenin peşinden koşmayın, rızkı veren ve koruyan Allah'tır. bunu unutmayın. Hayatınızın merkezine Yaradanı ve kendinizi koyun.

Kova burcu bıktı, yıldı. Birçok kova burcu bu hafta boşanma kararı alabilir. Kovalar dağılmaya gidiyor. Büyük ayrılıklar duyabiliriz. Aşk hayatınızı girdiği rutinden kurtarın, kendinize haksızlık etmeyin. 

Bekar olan kovalar bu dönem doğru ilişkiler seçemeyecek bir haftadasınız hayatınıza kimseyi sokmayın.

İş ve kariyerde para bizi seviyor diyeceksiniz. Sağlıkla ilgili psikolojik sıkıntılara düşebilirsiniz.

Kovalara Spot: Psikolojiye dikkat

Aşk: 1 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 5 Yıldız

NURAY SAYARI BALIK 6 - 13 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Balıklar dikkat eidlmesi gereken bir haftadalar. Bu hafta çevrenizdekiler ile ilgili sorunlar yaşayacaksınız. Herşey kendi istediğiniz gibi olmayabilir olayların üstüne gitmeyin. İnsanlara karşı tereddüt yaşayabilirsiniz. Huzursuz hissedebilirsiniz. Yakınlarınız hususunda istediğiniz destek ve güveni alamadığınız bir hafta yaşayabilirsiniz. Özellikle balıkları iki hususta uyarıyorum. Eşinizle aranızda olan sorunları lütfen ailelere yansıtmayın. Ortada sorun yokken paylaşırsanız büyük bir sorun haline getirilebilir. Susarsanız sorunun üstesinden çabucak gelebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Bu hafta düşünmeden konuşmayın.

İş hayatında karamsarlıktan uzak durun. Geçmişte yaşadığınız sorunları temiz ortamınıza enerji olarak yüklemeyin. düşünce ve sözlerinize dikkat edin. Hayatınızı kaosa sokmayın. İş hayatında başarılı oalcağınızdan emin olun, karamsar olmayın.

Evlilik planlıyorsanız ancak hazır değilseniz karşınızdaki insanın duyguları ile oynamayın. 

Balıklara Spot: Hiçbir konuda karamsarlık yapmayın.

Aşk: 4 Yıldız

Para: 5 Yıldız

Sağlık: 3 Yıldız

Yorumlar