Nuray Sayarı 5-6 Mayıs haftalık burç yorumları

Nuray Sayarı Nisan ayının son haftasında katıldığı Hayatta Her Şey Var Programında burçları yorumladı. Jupiter retrosu yaşanırken gökyüzü burçlara ne söylüyor. Toprak burcuna geçiş yapan gökyüzünün burçlar üzerindeki etkisini yorumlayan Nuray Sayarı çok önemli bilgiler verdi. Pazar günü Yeniay boğa burcunda doğuyor buda bütün burçlara değişim getirecek. Nuray Sayarı Türk kadının neden göbekli olduğunu da geçmişi bırakmamasından kaynaklı olduğunu açıkladı ve bundan nasıl kurtulunabileceğinin formülünü verdi.

Google Haberlere Abone ol
Nuray Sayarı 5-6 Mayıs haftalık burç yorumları

Nuray Sayarı 2019 Nisan ayının son haftasında gökyüzü hareketlerinin burçlara olan etkisini yorumladı. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Nur Viral'in sunuculuğunda gerçekleşen Hayatta Her Şey Var Programında Nuray Sayarı haftalık burç yorumlarını değerlendirdi.

Beyaz Tv de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında Pazartesi günleri tüm haftanın burçlarının yorumunu yapan Nuray Sayarı bu haftada burçlar hakkında çok önemli tespitlerde bulundu. Oğlak burçlarını ev kazalarına karşı uyarıda bulunan Nuray Sayarı, kova burçları için de aşk hayatında dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Sayarı tüm burçları yorumladı. Merkür balık burcundan ayrılıp koç burcuna geçiş yapıyor. Büyük değişiklikler burçları bekliyor. Olmaz dediklerimizin olacağı bir haftadayız. Tüm burçlar ve gezegenlerin durumu hakkında yorumlar..

Burçlar gezegenlerin ve gökyüzündeki hareketlerin insanın fizyolojik ve ruhsal hayatına etkilerini anlatır. Astroloji Uzmanları tarafından incelenene gökyüzü hareketleri insanların fizyolojik ve psikolojik yaşamına etki ediyor. Burçların insanların yaşamına olan etkisini ünlü Astrolog Nuray Sayarı yorumluyor. Burç yorumları en çok takip edilen konulardan biridir. Sayarı'nın bu hafta burçları bekleyen gelişmeler hakkında yorumlanırını hem okuyup hem de dinleyebilirsiniz. 15 - 22 Nisan 2019 Nuray Sayarı burç yorumlarını sizler için derledik. İşte haftalık burç yorumları:

NURAY SAYARI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 22 NİSAN 6 MAYIS 2019

Hayatta Her Şey Var programında Nur Viral sunuculuğunda ekranlara gelen Nuray Sayarı haftalık burç yorumlarını sizler için değerlendirdi. Koç, Boğa, ikizler, yengeç, terazi, başak, oğlak, balık bu hafta burçları neler bekliyor. İşte Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumları:

NURAY SAYARI KOÇ BURCU 22 NİSAN - 6 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Koç burçları bu sabah güne ağrılarla başlamış olabilir. İhmalci olmayın. Özellikle eklem ve kemik ağrılarına karşı hafta boyunca dikkatli olun. Bu sabah yataktan bel ağrısı ile uyanmış olabilirsiniz mutlaka doktor kontrolünden geçin.

ÖZellikle maddi konularda daha çok kazanabilirim düşüncesine odaklanmalısınız. İşinizi kaybetmiş bir koç burcu olabilirsiniz. Yeni bir iş kurduysanız istediğiniz kazancı elde edemememnin hüsranını yaşıyor olabilirsiniz. Önce kazanca odaklanın. Düşüncelerinizle kazanacağınız paraya odaklanaın.

Ortaklarınızla fikir ayrılıkları yaşıyor olabilirsiniz. Ayrılık istiyorsanız ve buna içsel oalrak hazırsanız ayrılın. İş değiştirmek istiyorsanız endişeniz yoksa değiştirin ama tereddüt yaşıyorsanız kalın.

Aşkta ilişkisi olan koç burçları ilişkilerini ne kadar doğru yaşayıp yaşamadıklarını sorgulayabilirler. Özellikle koç kadınları eşlerinden yeterli ilgiyi duyamıyorlarsa sorgulayacaklar. Dolayısıla açık bir dille bunu söyleyin. İfade edin duygularınızı paylaşın.

Yalnız bir koç burcuysanız kendinizi talihsiz görmeyin. Pazar günü Yeniay koç burcunda doğacak hiç beklenmedik anlarda yeni kişiler ile tanışabilirsiniz. Cumartesi yada Pazar günü bir davet alırsanız mutlaka katılın. Hayatınızın kısmeti karşınıza çıkabilir. 

İşi ve düzeni olanlar kazanç konusunda fırsatların artacağı bir hafta yaşayacaklar.

Koçlara Spot: Yenilikleri kucaklayın

Aşk     ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭

Sağlık ✭

NURAY SAYARI BOĞA BURCU 22 NİSAN - 6 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

İçsel olarak huzursuzlukların arttığı bir hafta. Özellikle parasal harcamlarda pişmanlık duymayın. His ve kararlarınıza güven duyun. Boğa burçları iş prensibini sever. Zoru başarmayı sever. Bu hafta boğalar gözlemleri sonucunda doğru kararlar alacaklar. İlgi çekeceğiniz bir haftadasınız. Adeta ışıklarınız parlayacak. Enerjiniz bu hafta çok yüksek. Katıldığınız ortamlarda kendinizi belli edeceksiniz. Alacağınız kararlar hayatınızı olumlu etkileyecek. Aşk ayrılığı yaşayan bir boğa burcuysanız karşınızdaki hatalarının farkına varacak. Aşkta ayrılık yaşayanlar biraraya gelip toparlanacaklar. 

Boğa burcunu tüketmek çok zordur. Ne aşkını ne ilişkisini kaybetmek istemez. Ancak Uranüs boğada olduğu için kaybetme korkusu yaşamayacak boğa burçları. Boğa burcuna hata yapanlar geri dönecekler ama geçmişte ikna ettiğiniz boğa burcunu ikna etmeniz kolay olmayacak. Yaklaşık 15 gün sürecek olan Yeniay etkisi biten birşeye dönüş kolay olmayacak. Boğa burçlarından ayrılan kişiler için geri dönüş için zor bir hafta. 

Boğa burçları kendilerine güvenin zirvesindeler. İçsel huzurnuzu bozmasına kimsenin bozmasına izin vermeyeceksiniz. Boğa burcu için kararsızlık diye birşey yoktur. Ne yapın yapın bir boğayı kandırmayın. Bir Boğayı kaybedince geri kazanmanız kolay değil. 

Sadece harcamlar konusunda Boğa burçları tedirginlik yaşayabilir. Alışverişinizi ertelemk isteyebilirsiniz ancak içinizden geldiği gibi davranın. SAkin olun. Sıhha ve sağlıktada son derece motivasyon kazanıyorsunuz. Sağlıklı bir haftadasınız. Hatta kilo sorunu olanlar yavaş yavaş fazlalıklardan kurtuluyor. Bu hafta boğalarla yaşayanların işi zor anca Boğa burçları için bu hafta çok kolay. 

Boğalara Spot:  İç huzurunuzu koruyun.

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI İKİZLER BURCU 22 NİSAN - 6 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Bir alanda çalışan bir ikizler burcuysanız patronunuz size jest yapabilir pozisyonunuz değişebilir. Terfi alabilirsiniz. Patronlarınız tarafından büyük jestler göreceksiniz. Olmazların olacağı bir haftadasınız. Olmaz dedikleriniz hayat geçiyor asla pes etmeyin. Aşk hayatı, gelir ve kazancınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşanacağı bir haftadasınız. Yaşanmışlıklarla ilgili pes etmeyin geçmişi geride bırakın. Geçtiğimiz haftalarda talihsizlikler yaşamış olabilirsiniz. Ancak geride kaldı. Güzel şeyler olacak. Yapamadıklarınızı yapacaksınız. ERtelenmiş hayalleriniz gerçeğe dönüşüyor. Ben kendime neler etmişim diyeceksiniz.

Beklenti duyduğunuz kişilerden; sevgi bekleyen sevgi, başarı bekleyen başarı, gelir bekleyen gelir görecekler. İkizler kendilerine güven duyacaklar. Başınıza gelen olaylardan dolayı pes etmiş olabilirsiniz. Pes etmeyin. Yatırımlar konusunda da güzel gelişmeler sizi bekliyor. 

Bekar ikizler burcu olmaz bununla yapamam diyen kişiler boşuna olmaz dediklerini görecekler. Tanıyınca göreceksiniz. Bazı ikilzer uğruna gözyaşı döktüğü ilişkileri gözünde büyüttüğünün farkına varacak. artık kimsenin peşinden koşmayacak. Zorlanma ve üzülme istemeyeceksiniz. 

Yoğun harcama duygusu içinde olabilirsiniz, plansız harcamlar yapmayın. Pişmanlık yaşamayın. Sağlık konusunda bu hafta iyisiniz.

İkizlere Spot: Bütçe planlaması yapmadan, harcamlar yapmayın.

Aşk  ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI YENGEÇ BURCU 22 NİSAN - 6 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Yengeçler bu hafta kendilerini iş hayatlarında, aşk hayatlarında ve sosyal yaşamlarında kendilerini doğru ifade etmeye özen göstersinler. Kendinizi doğru ifade edemezseniz kaos yaşayabilirsiniz. Kendinizi açık ifade etmekten çekinmeyin. Karşınızdakini dinlemeye özen gösterin. Özde sakin uyumlu olmaya özen gösterin. Buna dikkat ederseniz çalıştığınız işte ve sosyal ilişkilerinizde ilişki alanınız daha da güçlenecek.

Aşk hayatınızda geçmişte yaşadığınız sorun ve problemleri tekrar tekrar gündeme almayın. Geçmişi bırakın. Karşınızdakinin size karşı soru işaretleri oluşturmasına izin vermeyin. Sürekli araf duygular içinde olabilirsiniz. Ancak bunun bilincinde olun ve geçmişi bırakın geçmişi mevzu etmeyin. İlişkinizin enerjisini yüksek tutun. Kendinizi mutsuz ve güvensiz hissediyorsanız açık sözlü olun ve ifade edin. Kin tutmayın. Geçmişle bağınızı kesin. 

Bekar olan Yengeç burçları geçmişte kalanın üzüntüsünden dolayı yeni kişiye bunu yüklemeyin. 

Yengeçlere Spot: Geçmişle bağınızı kesin.

Aşk      ✭✭✭✭✭ 

Para    ✭✭✭✭✭ 

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI ASLAN BURCU 22 NİSAN - 6 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Aslan kadınının endamı vardır. Doğuştan bir aurası vardır. Aslan burcu erkeğinin egoları vardır. Aslan burcu sürekli mobbing uygular benim dediğim doğru der. Mutlu olmak istiyorsan o niyorsa evet diyin. Bu hafta yapacağınız bir yatırım en doğru adım olabilir. Gezegenlerin kombinasyonu iş hayatı için olumlu gelişmeler getiriyor. Bu hafta iş hayatınızda sağlam adımlar attığınızın farkında olarak geleceğe bakarak yürüyeceksiniz. gEçmişten gelen şansızlıklar umrunuzda olmayacak. Hakkınızda konuşulsa bile umrunuzda olmayacak. 

Sosyal çevrenizde laf taşıyanlar rahatsız olacaklar. Hayatınızın merkezinde daha çok kazanmaya odaklanacaksınız. Uzun süredir yapamadıklarınız yapmak konusunda motivasyonunuz yüksek olacak. Birini terk etmek istiyorsanız acıma duygusu ile yapamıyorsanız bugün bunu yapabilirsiniz. Birine teklifte bulunmak istoyrsanız yine bugün yapabilirsiniz. 

Evli olan Aslan burçları için motivasyonunuz artıyor. Mutlu bir hafta sizi bekliyor. Bekar olanlar için müthiş aşklara başlangıç yapabilirsiniz.

Bu hafta yine güzel para kazancı yaşayabilrsiniz. Kazancınızın artması size mutluluk verecek. İştahınız bu hafta aratabilir. İştahınızı dengeleyin. Diyete başlamayın ama porsiyonunuzu küçültün. Diyete 15 gün sonra başlayabilirsiniz. Bu hafta başlarsanız yarım kalır.

Aslanlara Spot: İştahınızı kontrol edin.

Aşk      ✭✭✭✭✭ 

Para    ✭✭✭✭✭ 

Sağlık ✭✭✭✭✭ 

NURAY SAYARI BAŞAK BURCU 22 NİSAN - 6 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Başaklar bu hafta kendini yorgun hissedebilir. Gezegen kombinasyonları size yorgunluk hissi verebilir. 

Geleceğiniz için hayatınıza yatırım yapın. Düşünceler de bir yatırımdır. Olumlu düşünün. Negatif düşüncelei kişilerin etrafınızda tutmayın. Evli bir Başak burcuysanız uzun süredir hayalini kurduğunuz tatil planını yapabilirsiniz. Kendinizi her zmaan zinde tutacak düşüncelerin yoluna bakın. Olumsuz düşüncelere yer vermeyin. Böylece kendinize olan güveninizi artacak ve bu sayaede yorgunluk enerjisini üstünüzden atabilirsiniz. Kuruntu yapıp kendinizi hastalık çekmeyin. Düşünce bir toprağa mahsül ekmek gibidir. Bilinçaltınıza daima olumlu düşünceler ekin. 

Aşk hayatınızda hayallerinizi gerçekleştiriyorsunuz. Tatil planları yapabilirisiniz. 

İlişkilerinize odaklanacağınız ve değer verip değer alacağınız verimli bir haftadasınız. Sadece Başak kadınları eşiniz size sarıldığında itmeyin. Gözünüzle değil kucağınızla sevin. Sarılınmasına müsade edin. Dokunsal olun. 

Yalnız başak burçları yeni kişiler tanıdığınızda kuşkucu olursanız itici olabilirsiniz. 

Kariyer ve iş hayatında çok zinde olmanız gereken bir hafta. Şikayetçi kişilerden uzak durun. 

Başaklara Spot: Kuruntudan uzak dur

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭

NURAY SAYARI TERAZİ BURCU 22 NİSAN - 6 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Sağlılkla ilgili konular gündeminiz olacak. Ameliyatlar gündeme gelebilir. Bilinmeyen rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Bunları büyütmemeye dikkat edin. Hayat enerjinizi düşürmesin bu ortaya çıkanlar. Bilinmeyen birşeyin ortaya çıkması şifadır. Karamsar olmayın.

Hayatınızın aşkını bulduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz ama dikkat edin. Kişinin geçmişi ile ilgili gizli saklı birşeyler ortaya çıkabilir. Direk yargılamak yerine doğruluğunu araştırın. Bu duyduklarınız iftira da olabilir.Eşiniz hakkında haksızlıklara uğrayabilirsiniz. Hiçbirşeyin gerçeğini görmeden, araştırmadan önyargı yapmayın. Önyargı yapmayın ki yolunda giden bir beraberiğin yolunu bozmayın. Karşınızdakine haksızlık etmeyin. Kendinizi hüsrana karşınızdakini de hayatınızdan gitmeye neden oluşturabilirsin,iz. Terazi burçları bu hafta iftiralara karşı dikkatli olun.

İş hayatında aldığınz kararlar sizi zorlayabilir. Duygusal çalakantılardan dolayı zorlanabilirsiniz. Kuru iftiralardan zorlanmazsanız iş hayatında da zorlanmazsınız. 

Ben herşeyi başarabilirim diye kendinize olumlu enerji yükleyin. 

Terazilere Spot:  Gözünüzle görmediğiniz, kulağınızla duymadığınız hiçbirşeyin etkisinde kalmayın.

Aşk      ✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭

NURAY SAYARI AKREP BURCU 22 NİSAN - 6 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Sizi zorlayan her konuda bir kez daha düşüneceksiniz. Duyduğunuz şeylerin doğruluğundan emin olmadan adım olmayın. İş hayatınızda azimli çalışmaya. Yaptığınız işlerin geleceğine güven duymaya hırslı davranmassanız eğer yaptığınız işte hırsınıza yenik düşerseniz olumsuzluk sizi bekliyor. Hırstan uzaklaşın. Aşk hayatınızın canlanacağı olağanüstü bir gündesiniz. Kalbi boş olanlar istikbal kurabileceğiniz kişi ile tanışabilirsiniz. Kesinlikle işte bu benim eşim diyebileceğiniz bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Evlilikle sonuçlanacak bir ilişki başlayabilirsiniz.

Evliysen bu benim kaderimmi dediğiniz partnerinize şans verin.  Eşinizi asla hiç bir konuda suçlamayın. İşi kötü olabilir. Bu yüzden belki şefkatli sevgili davranamayabilir. Üstünüze alınmayın. Evli olan akrepler. Eş ailesi tarafından dedikodu duyabilirler kulak asmayın. Aile dengesini toparlayın. 

İş haytaında maddi konularda ve yatırım konusunda haftanın üçüncü gününden sonra zorlukları aşıp verimli sonuçlar alacaksınız buda sizi başarıya taşıyacak.

Sağlık konusunda sorun yaşamayacağınız bir haftadasınız. Duyduklarınıza kulak asmayın. Araştırmadan kimseyi duçlamayın. 

Akreplere Spot:  Hiçbirkimsenin sözünün etkisinde kalmayın.

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI YAY BURCU 22 NİSAN - 6 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Ev, ofis ve işyerinizde değişiklik yapmak için harika bir zaman dilimindesiniz. İçinden çıkamadığınız gerginlikler ilişkinizde sorunlara yol açabilir. Kıskançlık, varsayım ve şüpheden uzak durun. Beraberlikler konusunda içinden çıkılmayacak gergin konuşmalar yapmayın. Yaşamınızı kolaylaştıracak prtaik yollar arayın. Kimse için kendinizi tüketmeyin. Yay burçları aşk evlilik, beraberlik ve arakadaşlıklarınızda varsayımlar yapıp gergin olmayın. Aşırı kıskançlıklar ilişkilerinizde soruna yol açabilir. Jüpiter gerilerken gidenler geri geliyor. Eskiye fırsat vermek adına doğru bir haftadasınız.

Haksızlığa uğradıysanız bu hafta adalet yerini buluyor. Eşya değiştirme gibi değişimler için de doğru bir haftadasınız. Dolayısıyla evinizde ofisinizde değişiklik istiyorsanız harekete geçin. Bu değişimler yaşam motivasyonunuzu artıracak. Sosyal ilişkilerde yaşamınızı kolaylaştıracak yollar arayın. Zorlaştırıcı kararlar almayın. Şükürsüz ve şikayetçi kişilerden uzak durun. Kimsenin öğretmeni olmayın. Öğrenmek isteyene gösterin ama görmek istemeyene hiçbir çabaya girmeyin. KArşınızdakini olduğu gibi kabul edin. Olumsuz yönleri ile ilgilenmeyin.

Verimli ve kazançlı bir haftadasınız.

Sağlık konusunda sorunsuz bir haftadasınız.

Yaylara Spot: Hiçbirşey için boşuna zaman kaybetmeyin. Özellikle ilişkiler konusunda

Aşk      ✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI OĞLAK BURCU 22 NİSAN - 6 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Oğlak burçları bu hafta yaşam motivasyonunu yüksek tutmalı. Birliktelikleri olanlar yapılacak konuşmalardan derinden etkilenecek. Sizin fark etmediğiniz gerçekleri partneriniz size açık açık söyleyebilir. İstemediğiniz şeyleri duymak sizi rahatsız edecek. Ancak bu konuşmalar hatalarınızı fark etmeniz açısından önemli. Eğer hatanız varsa fark etmediyeseni bu size söylendiğinde aynı kişi ile yaşamda yol almaya devam etmek istiyorsanız takmayın ve hatanızı düzeltin. Alınganlık göstermeyin. Çözüm üretin. Motivasyonunuzu düşürmeyin yükseltin. Hedeflerinize odaklanırsanız çok verimli bir hafta geçireceksiniz. Hedeflerinize odaklanmak size başarı getirecek. Şikayetçi olmak yerine işinize odaklanın ve motivasyonunuzu yüksek tutun. Bunu yapamamssanız işinizi ve düzeninizi darmduman edebilirsiniz. Seçimminiz tercihlerinizde gizli o yüzden mutlaka özen gösterin.

Evli olan oğlak burçları eleştirilere karşı dinleyici olun yersiz bitişlere neden olmayın.

Kariyerde başarıya odaklanın. Sağlık açısından psikolojinizi yıpratmayın.

Oğlaklara Spot:  Motivasyonunuzu yüksek tutun

Aşk       ✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI KOVA BURCU 22 NİSAN - 6 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Ailelerinden miras konuları olanlar mülk edinebilirler. Bilinmedik mirasa konabilirseniz. Haksızlığa uğradığını düşünen kova burçları ise aileden kalan mülkü değerlendirerek kara geçecek. Başarılı olmaya özen göstereceğiniz bir haftadasınız. Özellikle sevgili kovalar sorumlulklarınızın artmasıyla kendinizi eksik hissettiğiniz alanlarda farkındalığınızı yükselytmek adına verimli bir haftadasınız. Düşüncelerinize karşı dikkatli olun. Duygularını kontrol altına alın karamsarlık yapmayın. Olayları gerginleştirmeyin hayata pozitif bakın. Aşk hayatınızda mutlu bir yaşam için finans özgürlüğü kazanmanız gerekiyor. Kova burcu kazanıp paylaşmayı sever ancak parasının kıymetini bilmesi gereken bir haftada kova burçları. Başarılı ve mutlu olmak için özgürlüğünüzü kazanın buda sizin elinizde. Maneviyat, kişisel gelişim, tasavvuf konularına eğileceğiniz bir haftadasınız. Yaşadığınız olaylardan dolayı kişisel gelişimlerini her hususta yükseltip artırmak sizin elinizde. Kendinizi çok sevin. Gezegenler kendinize verdiğiniz değer artarsa çevrenizde de değer veren insanlar artacak diyor. Kendini sevmiyorsanız etrafınızda sizi sevmeyen insanlar toplanabilir.

Aşk hayatınızla ilgili özgür kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Ocak ayından beri ikili ilişkilerienizde yaşamış olduğunuz hüzünlerden bu hafta arınıyorsunuz. Kalbi boş olan Kovalar kendine güvenen partnerler hayatınıza çekemye konsantre olacaksınız. Gerçekl ilişkiye odaklanıp hayatınıza çekmek isteyeceksiniz. 

Kovalara Spot:  Evli bir kovaysanız partnerinize baskı kurmayın, özgür bırakın.

Aşk       ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI BALIK BURCU 22 NİSAN - 6 MAYIS 2019 BURÇ YORUMU

Balık burçları partnerini düşünmekten kendisine zaman ayıramıyor. Tutkulu ve duygulu olmak güzel birşey ama bu hafta kendinizi ne kadar ihmal ettiğinizi düşünün. Kendinizin ne kadar değerli olduğunu hatırlayın. Kelimelerinizle karşınızdakini etkiniz altına alabildiğinizi unutmayın. Uzun süredir işsizlik yaşayan bir arkadaşınıza şahane bir iş bulabilirsiniz. İyiliklerinizin karşılığını bu hafta bulabilirsiniz. Balık burçları bu hafta iyilik yapmayı çoğaltırken kendinizi de önemseyin.

Aşk konusunda bu hafta tutukulusunuz. Karşı tarafa sürekli seni seviyorum derken onunda sizi sevdiğini söylemesine müsade edin. Dinleyici olun, bırakın birazda o konuşsun. 

Özellikle iş hayatında sorumluluk alanlarınızda küçük sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bunları kendi derdinizmiş gibi gözünüzüde ve gönlünüzde büyütmeyin. Bu bazı aksaklıkların çıkmasına neden olabilir. Gözünüzde hiçbirşeyi büyütmeyin, kendi probleminiz haline getirmeyin. Yaptığınız iyiliklerin iyi enerjisi büyük motivasyon kazanmnıza sebep olacak. 

Hafta sonu Yeniay gerçekleşecek özellikle aşk konusunda kalbi boş olanların bir hafta daha beklemesi gerekiyor. 

Evli olan Balık burçları duygu ve düşünce konusunda yoğun olacaksınız. Uykusuz kalmamaya özen gösterin. 

Balıklara Spot: Ben değerliyim demeyi ihmal etmeyin

Aşk       ✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI 22 NİSAN - 6 MAYIS 2019 HAFTANIN ENLERİ

  • HAFTANIN EN ŞANSLI BURÇLARI ASLAN VE KOVA BURCU
  • BU HAFTANIN EN ŞANSSIZ BURCU OĞLAK BURCU
  • BU HAFTANIN EN PARALI BURÇLARI ASLAN, KOVA VE YAY BURÇLARI
  • BU HAFTANIN EN MUTLU BURÇLARI ASLAN, KOVA VE YAY BURCU
  • BU HAFTANIN EN MUTSUZ BURCU KOÇ BURCU 
  • BU HAFTANIN EN UYUMLU BURÇLARI KOÇ VE TERAZİ BURÇLARI 
  • BU HAFTANIN EN UYUMSUZ BURÇLARI OĞLAK VE AKREP BURÇLARI
  • BU HAFTA AŞKTA KAZANAN BURÇLAR BOĞA, BAŞAK, AKREP VE KOVA BURÇLARI
  • BU HAFTA AŞKTA KAYBEDECEK OLAN BURÇLAR İKİZLER, TERAZİ VE KOVA BURÇLARI

Yorumlar