Nuray Sayarı 29 Mart 2019 haftalık burç yorumları

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı haftalık burç yorumlarını sizler için derledik. Nuray Sayarı 25 Mart - 1 Nisan 2019 haftalık burç yorumlarını yayınlandı. Sayarı burç yorumları, haftalık bütün burçların tek tek değerlendirmelerini sizler için derledik. Bu hafta burçları duygusal, para, ve aşk hayatında neler bekliyor, Sayarı Hayatta Her şey Var programında burçları yorumladı. Bu hafta ay Başak Burcunda ilerliyor. Başakların enerjisi ile haftaya başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Nuray Sayarı 29 Mart 2019 haftalık burç yorumları

Nuray Sayarı 25 Mart - 1 Nisan 2019 haftalık burç yorumları. Beyaz Tv de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında Pazartesi günleri tüm haftanın burçlarının yorumunu yapan Nuray Sayarı bu haftada burçlar hakkında çok önemli tespitlerde bulundu. 

Burçlar gezegenlerin ve gökyüzündeki hareketlerin insanın fizyolojik ve ruhsal hayatına etkilerini anlatır. Astroloji Uzmanları tarafından incelenene gökyüzü hareketleri insanların fizyolojik ve psikolojik yaşamına etki ediyor. Burçların insanların yaşamına olan etkisini ünlü Astrolog Nuray Sayarı yorumluyor. Nuray Sayarı burç yorumları en çok takip edilen Astrologlardan biridir. Nuray Sayarı'nın bu hafta burçları bekleyen gelişmeler hakkında yorumlanırını hem okuyup hem de dinleyebilirsiniz. 25 Mart - 1 Nisan 2019 Nuray Sayarı burç yorumlarını sizler için derledik. İşte Nuray Sayarı haftalık burç yorumları:

NURAY SAYARI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI 25 Mart - 1 NİSAN 2019

Hayatta Her Şey Var programında ekranlara gelen Nuray Sayarı bu hafta burçları neler beklediğini söyledi. Koç, Boğa, ikizler, yengeç, terazi, başak, oğlak, balık bu hafta burçları neler bekliyor. İşte Nuray Sayarı Haftalık Burç Yorumları:

NURAY SAYARI KOÇ BURCU 25 MART - 1 NİSAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

Koçlar bu hafta kazalara karşı çok dikkatli olmalı. Gezegenler size bu hafta aceleci olmayın diyor. Ufak tefek kazalara da dikkat edin. Bu hafta sağlıklı ve huzurlu bir hafta isteyen bir koç burcuysak bastığımız yere bakmalaıyız. Düşünmeden hareket etmemeliyiz. Araba kullanan bir koç burcuysanız trafik kazalarına karşı dikkatli olun. Ev hanımı olan bir koç burcuysanız ev kazalarına dikkat edin. Yaklaşık 10 gün boyunca ekstra bir dikkatli davranmalısınız. Tükenmişlik sendromuna girebilirsiniz ancak içinizde bu şekilde hissettiğinizde hemen abdest alın, rahatlayın. Namaz abdesti bütün eklem bölgelerinizde biriken negatifliklerden sizi arındırır. Abdest alıp 'Ya Vedud' ismi şerifini zikredin. İçinizde tükendiğinizi hissettiğiniz anda sizi rahatlatır. Koç burçları bu hafta geçmiş zamanda yaşanan haksızlıkların ya da dedikoduların aslı önünüze çıkacak. Geçrklerle yüzleştiğiniz için üzülmeyin sevinin. Bu hafta mutlaka tükenmişlik duygusundan arınmalısınız. Uyandırın kendinizi uykudan.

Koçlara Spot: Şanslıyım demeyi ihmal etmeyin.

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭

Sağlık ✭

NURAY SAYARI BOĞA BURCU 25 MART - 1 NİSAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

Boğa burçları bu hafta eksik kalan işlerinizi tamalayabilirler. Ummadığınız yerlerden para akışı olacak. Özlediğiniz kişilerle bu hafta karşılaşabilirsiniz. Uranüs ve Mars boğaların hayatında. Geçmişte küstüğünüz yada gücendiğiniz kişilerle barışacaksınız. Bu hafta boğalar için çok şanslı bir hafta. Bu hafta bütün dualarınızn kabul olduğunu göreceksiniz. Mucizeler yaşadım dediğiniz bir haftadasınız. İŞ hayatınızla ilgili bütün istekleriniz tek tek gerçekleşecek. İnanılmza fırsatlar haftası. Ummadık yerden para akışı gelecek. Hiç beklenmeyen bir zam yada yükseliş. Ya da daha önce başvuru yaptığınız yerlerden telefon alabilirsiniz. Boğalar bu hafta kilo vermeye başlayıp enerjiniz yükselecek. Uykusuzluk sorunu olan boğalar bu hafta bu sorununuz yok olacak. Bu hafta boğalar için şifa haftası. Sağlık açısından da harika bir haftadasınız. Bu hafta sizi üzen arkadaşlık hayatınızdaki kişiler geri dönecek affedin ancak mesafenizi koruyun. 

Boğalara Spot:  Dostluklar konusunda seçici olun. 

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI İKİZLER BURCU 25 MART - 1 NİSAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

İkizler burcu bu hafta gözler sizin üzerinizde olacak. Enerjinizi düşük motivasyonunuzu yüksek tutun. Şu anda gezegenlerin kombinasyonu konuştuğunuz her konuda dikkatlerin üzerinizde olmasına sebebp olacak. En büyük sorun nazarların üzerinizde olması olacak. Kötü enerjilerden arınmak için çok enerjik olmamaya özen gösterin. Bu hafta çok dikkat çekmeyin. Hayatınızdaki karışıklıklar tamamen son bulacak. İlişkiler konusunda yaşadığınız sorunlar bu hafta yok olacak. İş hayatınızda haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız bu hafta sorun hallolacak. İlahi adaletin yerine geldiğini hissedeceksiniz. Özellikle işsiz olanlar işsizlik sorunuundan kurtulacak. Para sorunu varsa borcunuzdan çok hayalinize odaklanın. İstediğiniz gelirin hayalini kurun. İnsanlar düşünerek oluşturur her şeyi. Elde edeceğiniz kazanca odaklanın. Bu hafta ben bolluk ve bereket içinde olmaya niyet ediyorum deyin ki zincirleriniz kırılsın. Fırsatları siz motivasyonunuzu yüksek tutarak kazanın. Saklanan her şey bu hafta ortaya çıkacak. Özgürleşip rahat edeceksiniz. Bu hafta solunum yolu hastalıkları ile ilgili hassasiyet yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun. Sağlığınıza bu hafta çok dikkat edin. Yeni işe girecek olan İkizler daha önce başvurduğunuz işler varsa kabul edebilirsiniz. Ancak yeni gelirse kabul etmeyin. 28 MArt'a kadar iş değiştirmeyin.

İkizlere Spot: Motivasyonunuzu her konuda yüksek tutun

Aşk  ✭✭✭✭✭    

Para    ✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭

NURAY SAYARI YENGEÇ BURCU 25 MART - 1 NİSAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

Yengeçler bu hafta ilişkilerini sorgulayacak. Yengeç burcu karar vermekte daima zorluk çeker. Bir fikri ortaya koyar öyle mi yapsam şöyle mi yapsam diye ikilem yaşarlar. Bu hafta ikileme gerek kalmayacak şekilde sorgulayabilirler. Kendilerine haksızlık eden hiç bir kişiyi yaşamlarında barındırmak istemeyecekler. Yengeçlerle birlikte olan kişilerin akıllarını başlarına almaları gerekiyor. Bu hafta yengeç ben sabrediyorum demeyecek, had bildirecek ve duruş sergileyecek. Sözlerini bu hafta esirgemeyecekler. Bu hafta kararsızlıktan kurtulan yengeçler keskin kararlar verecekler. Müsbet ya da menfi bu hafta mutlaka net karar verecekler. Yengeç burçları bu hafta hayata daha pozitif bakıp, keyfe odaklanacaklar. İçtikleri kahvenin lezzetini bile daha net alacaklar. Başkası için yaşamak mı kendi için mi yaşamak mı bunun kararını bu hafta verecekler. Duruş ve değişimlerinden dolayı çevrelerinden de farklılık görecekler. İlişkiler ve iletişim konusunda ne veriyorum ne alıyorum hesabı görecekler. Yengeç burcu mütevazi bir burçtur. İki tür yengeç vardır bir yandan yandan yürüyen yengeçler bir de dümdüz yürüyen yengeçler. Yan yan gidenler çok dedikoducudur. Bir yengecin diline düşeceğinize foseptiğe düşün daha iyi. Yengeçler bu hafta farkındalık yaşayacakları için yan yengeçler bile düz yola girecek. Bu hafta Yengeçler iştahlarına dikkat etsinler. Çok yemesinler kilo alabilirler. 

Yengeçlere Spot: İçsel huzurunuzu koruyun.

Aşk      ✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭ 

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI ASLAN BURCU 25 MART - 1 NİSAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

İş ve kariyer açısından bu hafta Aslanın haftası. Aslan burçları bu haftayı çok iyi değerlendirmeliler. Uzun süredir üzerinde çalıştığınız emek verdiğiniz her şeyin karşılığını alacaksınız. Gül eken gül toplayacak diken eken diken toplayacak. Maddi hayatınızda sürpriz bir artış aolcak. Bu durum daha büyük hedeflere odaklanmaznızı sağlayacak. İşiniz gereği bir düzen bir yer değişimi bekliyorsanız her şey hızlı bir şekilde gerçekleşecek. Haftanın üçüncü dördüncü gününde sesi soluğu çıkmayan merak ettiğiniz kişiler karşınıza çıkacak. Ayrı olduğunuz merak ettiğiniz kişiler karşınıza çıkacak. Geçmişe şans verme haftası oalrak değerlendirrirsek. Öfke ve nefret duymadığınız kişilere şans verebilirsiniz. Eğer kin ve nefret duyduğunuz kişiler ise kesinlikle şans vermeyin. Üzülmek istemiyorsanız kimseyi üzmeyin. İş ve kariyer açısından parlayacağınız bir haftadasınız bu hafta. Kariyer konusunda kesinlikle kokrtukları her şeye özgüvenli bir şekilde bakacaksınız. Hedefleriniz büyüyecek. Hayalini kurduğunuz her şeyi özgüvenli bir şekilde gerçekleştireceksiniz. Ay burcu Aslan olanların psikolojik olarak hedefi değişecek. Sağlık konusunda kendinize daha dikkat etmelisiniz.

Aslanlara Spot: Sürprizlere açık olun.

Aşk      ✭✭✭✭✭ 

Para    ✭✭✭✭✭ 

Sağlık ✭✭✭✭✭ 

NURAY SAYARI BAŞAK BURCU 25 MART - 1 NİSAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bir şeyi kırk defa söylerseniz olur. Başaklar bu hafta ben hastayım ben hastayım demeyin. Bu hafta ağzınızdan çıkan her söz kaderiniz olabilir. İyilikler söyleyin. Ben iyiyim ben iyiyim deyin. Bu hafta sözlerinize çok dikkat edin. Bu hafta iş hayatınızda başarı ve takdir sizinle olacak. Yaptığım işler görülmüyor dediğiniz şeylerin hepsinin takdir topladığını göreceksiniz bu da sizin motivasyonunuzu arttıracak. Yaşadığınız belirsizlikler son bulacak. Kendinize duyduğunuz güven artacak. Eşinizle sorunların hallolacak. Anlaşılamıyormuyum sorularınızdan kurtulacaksınız. Karşılıklı bir şekilde bütün sorularınızın cevabını alacaksınız. Tartışmalar bu hafta tamamen bitiyor. Yalnız olan başaklar kendinizi şanssız görmeyin. Karşınıza bu haftalarda biri çıksa bile hayatınıza sokmayın Merkür geriliyor. 28 Mart'a kadar yeni hiç bir şeye başlamayın. Yarım kalan ilişkiler ise tamamına erecek. Kuruntudan kurtulun.

Başaklara Spot: Kuruntudan zihninizi uzaklaştırın.

Aşk      ✭✭✭✭✭ 

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭

NURAY SAYARI TERAZİ BURCU 25 MART - 1 NİSAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

Teraziler için bu hafta zor bir hafta. Gelirinizi giderinizi dengelediğiniz zaman para konusunda rahatlayabilirsiniz. Düşünmeden harcama yapmayın. Bu hafta düşünmeden hiç bir borcun altına girmeyin. Bu hafta kendinizi talihsiz şanssız görebilirsiniz. Bu hafta konforunuzu arttırmak isteyeceksiniz ancak maddi olarak imkan yoksa bunu yapmayın. Zorluk içinde keyifsel anlar olmaz. Bu sonra size pişmanlık olarak döner. Eğer bir şeye ihtiyacınız varsa her anlamda karşınızdaki insan sizin ne beklediğinizi sizden duymuyorsa ne ihtiyacınız olduğunu bilemez. Karşınızdaki sizi okuyamaz. Sonrada bekler durursunuz. Kadın gibi yaşayıp erkek gibi düşünürseniz empati yapmanız daha kolaylaşır. Karşınızdaki kişiyi değiştirmeniz mümkün değil. Partneriniz tarafından anlaşılmadığınızı düşünüyorsanız, konuşun. Değiştirmeye uğraşmayın. Siz kendi bakış açınızı değiştirin. Siz isteklerinizi söyleyin. Eğer anlamıyorsa karşınızdakini değiştirmeye çalışmayın. Bu halleriniz 15 gün kadar sürecek. Dolunayın etkisi ile çok fırtınalar koptu. İlişkiler konusunda müthiş fırtınalar yaşadınız. 15 gün kadar daha devam edecek siz sakin olun. Değiştirmeye çalışmayın. Teraziler psikolojilerine dikkat etsinler. Terazi erkeklerine öneri bencillikten kurtulun. Sizi anlamayan kişilere sesinizi yükselterek anlatın.

Terazilere Spot: Duruşunuzu dengeleyin.

Aşk      ✭

Para    ✭

Sağlık ✭

NURAY SAYARI AKREP BURCU 25 MART - 1 NİSAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

Akrepler geçmişte kalan bir aşk hikayesi bu hafta tekrar gündeme gelebilir. Önem verdiğiniz kişilerle inatlaşmalar yaşayabilirsiniz. Bu hafta iş, kariyer, para anlamında çok şanslı bir haftadasınız. Borç veriğiniz paralar geri gelebilir. Bu hafta maddi açıdan çok şanslısınız. Yaptığınız planlara uymakta zorlanabilirsiniz. Bütçe daralttıysanız gereksiz yapmışım diyebilirsiniz. Alım satım olaylarında çok karlı bir hafta. Çevre ilişkilerinizde bu bhafta biraz baskıcı olacaksınız ancak bu tutum size tepki oluşmasına sebebp olabilir. Kimsenin üzerinde bu hafta baskı kurmayın ne iş ne de aşk hayatında. Bu size itici bir insan görünümü verebilir. Ağzınızdan çıkan sözler bu hafta sizi istemediğiniz konumlara koyabilir. Aşk hayatında kıskanç olmayın.Dozajını tuttrun abartmayın kıskançlığı. Geçmişte ilişkilerine ara vermiş olanlar hayatta bana geri gelmez diyenler bu iş bitti diyenler bu hafta dönüş haftası. Özledim deyip dönebilirler. Akrep burcu olan kişilerin sezgileri çok güçlüdür. Akrepe kötülük yaparsanız intikamı köt olur iyilik yaparsanızda vefası büyük olur. Sağlık konusundan anksiyete yaşayanlar şifa haftası yaşayacaklar. İş konusunda yükseliş, ilerleme ve para var.

Akreplere Spot:  İletişime dikkat, baskıcı olmayın.

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI YAY BURCU 25 MART - 1 NİSAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

Yay burçları bu hafta aşk hayatında uzun süredir ilişkisi olupta evlenmeiyoruz diyen bir yay burcuysanız bu hafta evlilik teklifi alabilirsiniz, bu hafta istenmeye gelebilirsiniz, istemeye gidebilirsiniz. Yaylar bu hafta her an kapınız çalınabilir. Bu hafta bu teklifler için doğru bir hafta. Beklenen herşeyin sonuçlanacağı bir hafta. Mutlu bir hafta yayları bekliyor. Evli olan yay burçları eşleri ile aralarındaki gerilimlerden yana çok şanslı olacaksınız. Örneğin mobilya değiştirmek istiyordunuz eşiniz zamanı değil diyorsa bu hafta olabilir. Ancak elektrikli ev aletleri değişikliği bu hafta yapmayın. Yaylar bu hafta yarım kalanları tamamlama konusunda çok şanslı bir hafta. Sağlık konusunda tedbirli ve dikkatli olun. İş kariyer konusunda bu hafta kazanç haftası. Dikkat çekeceksiniz, arzu ettiklerinze planladığınız gibi sahip olacaksınız. 

Yaylara Spot:  

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI OĞLAK BURCU 25 MART - 1 NİSAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

Oğlaklar geçmiş dönemlerde çok zor haftalar geçirdi. Bu hafta iş konusunda güzel haberler var. Kariyer konusunda emek verdiğiniz ve artık yoruldum değiiniz işleri sonuçlandıracağınız bir haftadasınız. Yapmak isteyipte yapamadığınız her türlü işinizi yapacaksınız. Emeğinizin karşılığını almak kendinize olan güveninizi arttıracak. Cesaretiniz artacak. Zümrüdü anka kuşu gibi külleriniziden yeniden doğacağınız bir hafta bu hafta. Kariyer konusunda size kıymet veren bazı arkadaşlarınızın da gerçek yüzlerini göreceksiniz bu hafta. Kürkünüze bakıp arkadaş olanların yüzü ortaya çıkacak. Sakın üzülmeyin sevinin kimin ne olduğunu göreceksiniz. Kendinizi suçlamayın gözünüzü açın kim gerçek dostunuz göreceksiniz. Aşk hayatınızda ummadığınız bir dalgalanma olacak. Yalnız bir oğlaksanız karşınıza yeni birileri çıkabilir. Merkür gerilemesi bitene kadar bekleyin. Fark edilmiyorum derken fark edildiğinizi görmek hoşuna gidecek. 1 Nisan'dan sonra kabul edebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara karşı bu hafta dikkatli olun. Arkadaşlıklar konusunda mevkiniz için kimsenin sizin arkadaşınız olmasına müsade etmeyin. Sizi siz olduğunuz için seven insanlarla birlikte olun. Sahte arkadaşlıklar türeyecek dikkatli olun. Sağlık konusunda enerjik bir haftadasınız, yalnızca göz sağlığına dikkat edin.

Oğlaklara Spot:  Her konuda seçici olun.

Aşk       ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI KOVA BURCU 25 MART - 1 NİSAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

Kova burçları bu hafta iç hastalıkları hususunda çok dikkat etmeliler. Bu hafta kovalar kendinizle ilgilenmek isteyeceksiniz. İlgilenin check up yaptırabilirsiniz. Bu hafta özellikle sağlık konusuna çok dikkat edin. Aşk hayatınızda iç dünyanızdaki huzursuzluklardan kurtulacaksınız. Evli olanlar partnerleri tarafından istedikleri değeri alamadıklarını düşündüğü için gözyaşı döken kovalar bu hafta sizi anlamayan eşleriniz bu hafta sizi anlayabilir. İlişkilerde yaşanan huzursuzlukları aşabileceğiniz bir haftadasınız. Endişeden kurtulacaksınız. Uyumsuzlukların, zorluklar ve geçimsizliklerin sona ereceği bir hafta. Yol ayrımı yaşıyorsanız, tamamen sonlandırma kararı alabilirsiniz. Geçimsizlik varsa denge ve geçimi bulacaksınız. Kendinize duyduğunuz önemi arttıracaksınız. Kendinizi sevin, hala ağlıyorsanız gözyaşlarınızı silin. Ümitsiz olmayın. Ödemelerinizle ilgili parasal zorlukların gecikmeleri son bulacaksınız. Haftanın 3 ve 4. günü gelir imkanları artacak. İletişim sorunlarının ortadan kalkması huzursuzlukların bitmesine faydalı olacak.

Kovalara Spot:  Her konuda kendinize güvenin.

Aşk       ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭

NURAY SAYARI BALIK BURCU 25 MART - 1 NİSAN HAFTALIK BURÇ YORUMU

Bu hafta balıklar kendini ifade etmek konusunda şanslı bir haftadasınız. Kişisel bakımınıza dikkat edin. İlişkinize sorun açabilir. Fazla dikkat çekici giyinmeyin kıskanmalar olabilir. ÖZellikle balık kadınları eşlerini sizinir edecek davranışlardan kaçının. Eğer dikine giderseniz kalıcı ayrılıklar olabilir. Haftanın 3,4 ve 5. gününde söyleyip anlatamadıklarınız çok iyi bir şekilde ifade edeceksiniz. Karalı davranacağınız için tüm işlerinizi sonuçlandırabileceksiniz. Geçtiğimiz haftalarda yol ayrımı yaşadıysanız, kendi hatalarınızın farkına varacaksınız ve birlşeme olacak. Dikkat çekicilik ve kıskançlık konusunda çekişme yaşarsanız mutlaka bundan kaçının kalıcı ayrılık olabilir. Anlayışlı olmalısınız. Bu hafta mutaka uyumlu ve dengeli olmalısınız. Eğer bu şekilde davranmazsanız büyük sorunlar olabilir. Sağlık konusunda iyisiniz ancak dağılmalar olursa psikolojik sorunlar olabilir. İş hayatında daha planlı ve kararlı olacaksınız. Tamamlanamayan işler tamamlanacak. Sosyal hayatınızda hayatınızdan çıkardığınız arkadaşlarınız hatalarını anlayarak geri dönüşler yapacaklar. Bitirdiğiniz arkadaşlıkları tekrar hayatınıza almayın. Aksi takdirde üzülürsünüz. Küslük yapmayın ama mesafenizi koruyun. 

Balıklara Spot:  Dikkat çekmemeye özen gösterin.

Aşk       ✭✭

Para    ✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI HAFTANIN ENLERİ

  • HAFTANIN EN ŞANSLILARI BOĞA, AKREP, YAY BURÇLARI
  • BU HAFTANIN EN ŞANSSIZ BURCU TERAZİ BURCU
  • BU HAFTANIN EN PARALI BURÇLARI BOĞA VE AKREP BURÇLARI
  • BU HAFTANIN EN MUTLU BURÇLARI BOĞA, AKREP VE OĞLAK BURÇLARI
  • BU HAFTANIN EN MUTSUZ BURCU TERAZİ BURCU
  • BU HAFTANIN EN UYUMLU BURÇLARI ASLAN VE KOVA BURCU
  • BU HAFTANIN EN UYUMSUZ BURÇLARI TERAZİ VE OĞLAK BURCU
  • BU HAFTA AŞKTA KAZANAN BURÇLAR BOĞA , AKREP, OĞLAK VE KOVA BURÇLARI
  • BU HAFTA AŞKTA KAYBEDECEK OLAN BURÇLAR TERAZİ

Yorumlar