Nuray Sayarı 22-29 Nisan haftalık burç yorumları

Nuray Sayarı 2019 Nisan ayının son haftasında tüm burçları yorumladı. Nuray Sayarı 22-29 Nisan 2019 Mavi dolunayın son evresinde dolunayın burçlara etkisini ve nelere dikkat edilmesi gerektiğini yorumladı. Nuray Sayarı haftalık burç yorumlarını Beyaz Tv ekranlarında izleyici ile paylaştı. Nuray Sayarı burç yorumları, Uranüs ve Güneşin birbirine kavuşmasının burçlar üzerinde etkisini ve haftalık bütün burçların tek tek değerlendirmelerini derledik. Bu hafta Boğa burçları geçmişten arınmalı. Güneş ve Uranüs'ün kavuşması onları daha da bir etkileyecek. Gezegenlerin burçlar üzerindeki bu hafta etkileri neler. bu hafta Jüpiter gerilemesi devam ediyor. Jüpiter gerilemesinin burçlar üzerinde etkisi neler? Nuray Sayarı tüm burçları Jüpiter gerilerken geri dönen aşklar konusunda uyardı. Nuray Sayarı haftalık burç yorumları

Google Haberlere Abone ol
Nuray Sayarı 22-29 Nisan haftalık burç yorumları

Nuray Sayarı 22-29 Nisan 2019 haftalık burç yorumları. Beyaz Tv de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında 22 Nisan Pazartesi günü konuşan Nuray Sayarı bütün burçları yorumladı. Güneş ve Uranüs kavuşuyor. Peki bu kavuşumun burçlar üzerinde etkileri neler? Ayrıca Mavi Dolunayın son haftasında hangi burç dolunayın etkisinde ve burçları neler bekliyor? Jüpiter gerilemesi burçlara nasıl etki edecek? İşte Nuray Sayarı tüm burç yorumları

Bu hafta Güneş ve Uranüs kavuşması yaşanıyor. Ayrıca Mavi Dolunay'ın son haftasındasındayız. Peki gökyüzündeki bu değişimlerden burçlar nasıl etkileniyor. İşte tüm burçların durumu. Nuray Sayarı 22-29 Nisan burç yorumlarını sizler için derledik. İşte Nuray Sayarı haftalık burç yorumları:

NURAY SAYARI KOÇ BURCU 22 - 29 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Koç burçları yüzlerinin güleceği bir döneme giriyor. Geleceğe dair düşüncelerde bu haftanın ilk üç gününde akıl karışıklığı yaşayabilirsiniz. Eğer bunu aşabilirseniz sıkıntı olduğunu düşünen evli olan koç burcu hanımları bu hafta özellikle realist ve dinleyici olmaya özen gösterin. Hayata karşı duruşunuzla konuşmalarınızla özellikle dikkat ederseniz olumlu gelişmeler yaşanacak. Eşinizin önünde değil arkasında durmaya özen gösterin. Eşinize değer verdiğinizi gösterin. Bakış ve duruşunuzla kendinizi ifade edebilirsiniz. Koç burçlarını bu hafta iki hususta uyarıyorum. Katıldığınız ortamlarda einizin öncelikli olmasına fırsat verin, ikincisi kıskançlık yapmayın. Bu iki hususu özen gösteririseniz aşk hayatınızda mutlu gelişmeler yaşanacak. Katıldığınız davette eşnizin daha fazla ilgi görmesi karşısında kıskançlık yapmayın. 

Kalbi boş olan koç burçları özellikle Güneş ve Uranüsün kavuşumu ile plansız programsız yeni aşklara adım atabilirsiniz. Güçlü beraberlik haftasında olacaksınız. Yeni etki ve kaynaklar ile zorlandığınız konularda kazanımlarınızı açacaksınız. Sevgi dolu olunki canınız sıkılmasın. Çalışan koçlar hafta boyunca çalışmanızın karşılığını alacaksınız. İşsisz olan koçlar için bu hafta yeni fırsatlar var. Plan ve projeleriniz üçüncü gününden sonra sonuca ulaşmanıza vesile olacak. Aşk acısı yaşayan koçlar için geri dönüşler olabilir. Aynı şeyleri tekrar yaşayacağınız hissediyorsanız geri dönene kapı açmayın. Kazalara karşı dikkatli olun

Koçlara Spot: Tüm kazalara karşı dikkatli olun. 

Aşk :     ✭✭✭✭✭

Para :   ✭✭✭✭✭

Sağlık:  ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI BOĞA BURCU 22 - 29 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Güneş ve Uranüsün kavuşması Boğaları uyarıyor. Aşk hayatında herşeyin istediğiniz gibi olması sizin elinizde. Bu hafta mümkün olduğunca geçmişe ait pürüzleri gündeme taşımamanız gerekiyor. Aranızda sorun varsa sorunları aranızda çözmeye özen gösterin başkaları ile paylaşarak çare aramayın. Aranızdaki sorunları eşinizle çözümlemeye özen göstteriirseniz sorunları daha kolay ortadan kaldırabilirsiniz. Aşk hayatınzda herşey size bağlı. İletişim yeteniğiniz size bu hafta kazandıracak. Güveniniz hafta boyunca yerinde olacak buda kariyerinizde değişim ve çözümlerin geleceğine işaret ediyor. Ummadığınız yerlerden kazanç elde edeceksiniz. Üreteceğiniz herşeyle başarılı olacağınız bir hafta bu hafta. Yoğun dikkat çekici bir haftadasınız. Nazar diye bir enerji vardır dua ediyorsanız kendinizi koruyorsanız enerjinizi kimse alamaz. Korkarsanız nazardan korunamazsınız. Duanın sizi koruyacağına inanarak dua ederseniz nazarlardan korunursunuz. 

Özellikle boğalar aşkta ayrılık yaşıyolarsa beklenti içindelerse terk eden kişiler geri dönüyorsa çok düşünün direk birleşmeyin. Yaklaşık 10 gün sürecek bir sürede yeni aşkalara adıma tmayın. İş ve kariyer konusunda planladığınız herşeyi hayata geçirebilirsiniz.

Boğalara Spot:  İstediğiniz herşeyi kendi başınıza yapabileceğinizden emin olun. Yeterki farkında olun.

Aşk      ✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI İKİZLER BURCU 22 - 29 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Komşular ile ilişkilerde çok dikkatli olun. Özellikle arkadaş ve komşuuk ilişkilerinde Uranüs kavuşumu eleştirilerin kulağınıza gelmesine neden olabilir. Bu yüzden öfkelenip kimseyle aranızın bozulmasına sebep olmayın. Kariyeriniz ile ilgili fark getirecek gelişmelere hazırlıklı olun. Bulunduğunuz ortamda kariyer ve çalışma çevrenizde fark oluşturacaksınız. Başınıza gelecek her olumlu olayın dahada mutlu edeceğini hissetmeye çalışın. Değer verdiğiniz kişilerle biraraya gelip fikir alışverişinde olmak. İletişim ve ilişkilerde güç ve güven duymanıza sebep olacak. İkizlerin bu hafta hareketlerini yavaşlatıp iyi bir gözlemci olması gerekiyor.  7 kez derin nefes alıp burnunuzdan alıp ağzınızdan verip Allahım beni yavaşlat bedenimi hızlandır deyin. Hayatı yaşarken yavaşlamanız gerekiyor. Bekar ikizler yeni aşka adım atabilir. gelecek ile ilgili tatil programları yapabilirsiniz. ruhlarınız ve bedenleriniz yavaşlattığınızda istediğiniz şeyler hayata geçecek.

Sağlıkta uzun süredir ruhsal yorgunluk yaşıyordunuz. Tükenmişlik duygusundan arınıp sağlıklı olacaksınız. 

İkizlere Spot: Ruhunuzu yavaşlatın, hayatınızı hızlandırın.

Aşk  ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI YENGEÇ BURCU 22 - 29 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Yolunuza çıkan engeller bu hafta sizi cesaretsizliğe sürükleyebilir. Bu engeller atılım yapmanızı engelleyebilir ancak bu engellerin cesaretinizi kırmasına izin vermeyin. Kapıları çalmaktan korkmayın biri açılmazsa öbürünü çalın. Asla cesaret kırgınlığı göstermeyin. bu dönem sizin başvurular yapmanız için doğru bir zaman. Israrcı olun, cesaretsiz olmayın, korkusuz olun. Güveninizi yükseltin. Cesaretinizi kırdığınız takdirde umutsuz ve mutsuz olabilirsiniz. Önünüzde bambaşka kapılar açılacak. Öyle bir açılım yapabilirsiniz ki ülke değiştirebilirsiniz. Çalışan bir yengeç burcuysanız yeni imkanlar sunulabilir. İmkanları değerlendirin. Evlilik ve aşk hayatınızda duygusal zorlanmaları aştığınız bir haftadasınız. Karamsar duygulardan arınıyorsunuz. Geçmişi bırakıp geleceğe odaklandığınız bir haftadasınız. Tartışmalar, ayrı fikirler hepsi geçiyor. Modunuz hayat kimseden ibaret değildir, hiç kimse vazgeçilmez değildir diyeceksiniz. Kimsenin kendilerini üzmesine izin vermeyecek yengeçler. Ben beni mutlu eden bir ilişkiyi yaşamak istiyorumun kararını vereceksiniz. Aşk hayatınızda artan ceasretinizi iş hayatınıza çekin. İş hayatınızda diretip ısrarcı olun. 

Evli olan yengeçler ilişkilerini güçlendirecek. Bekarlar ise motivasyon katacak yeni bir ilişki çekecekler. 

Yengeçlere Spot: İş hayatınızda cesur olun

Aşk      ✭✭✭✭✭ 

Para    ✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭ 

NURAY SAYARI ASLAN BURCU 22 - 29 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Aslanlar için atak olma zamanı. Aslan burcu için ön planda olmak her zaman çok önemli. Yeni insanlarla tanışmak aslanları çok mutlu ediyor. Aslan burcu sıkıntıları düşünüp düşünüp çözemezsiniz. Düşünüp nasıl ilerlemeniz gerektiği konusunda ancak harekete geçerseniz sıkıntıları aşabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde cesur olmanızı gerektirecek teklifler alabilirsiniz. Aslan ürktüğünde belli etmeyen bir burçtur korkusunu içinde yaşar. Bu dönem daha çok kendi başına aldığı sorumlulukları kokrsada cesaretle karşılamalıdır. Kendi kendinizi doldurmayın. Aslan burcunun en kötü özelliği budur. Kendi kendini çok fazla doldurabilir ama bu dönemde bunu özellikle yapmayın. Eğer bunu yaparsanız kendinizi başarısızlığa sürükleyebilrisiniz. Sıkıntı duyduğunuz herşeyde harekete geçin ve çözün.

Evli olan ASlan burçları bu hafta parnerlerine anlayışlı olmaları gerekiyor. Konuşup karşınızdakinin duygularına özen gösterin. Eğer bunu yapmazsanız ayrılık ve dağılma olabilir. O yüzden mutlaka empati yapın ve sorunu çözmeye çalışın. Size soru yöneltilse hayata nasıl bakarsınız onu düşün ve bu durumu daha az hasarla atlatın.

Bekar olan Aslan burçları bahsi geçen kişiler ile tanıştırılabilirsiniz ve güçlü bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bu hafta sonuna doğru anide yolda bile hayatınızın aşkı ile karşılaşabilirsiniz. Ansızın başlayacak beraberlikler söz konusu. Sağlık konusunda haftanın ilk üç gününde kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Kazalara karşı dikkat.

Aslanlara Spot: Kendinizi doldurmayın.

Aşk      ✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭ 

Sağlık ✭✭✭✭✭ 

NURAY SAYARI BAŞAK BURCU 22 - 29 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Bu hafta başakların beslenme ve uyku düzenine dikkat etmesi gerekiyor. Sağlığı konusunda soru işaretleri olan bir burç olan başağı dahada sıkıntıya düşürebilir. Beslenme ve uyku düzenine dikkat edin ki sorunlarınız artmasın. Şikayetiniz varsa kendinizi iyi hissetmek için arşatırma yapın doktora gidin kendi kendinize kuruntu yapmayın. Bedensel ve ruhsal anlamda yenilenme arayışı içinde olabilirsiniz. Başaklar görsellikleri ile ilgili değişim isteyecekleri bir haftadalar. Saçınızın rengini ve modelini değiştirmek gibi değişimlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Özellikle bu dönemde görsellikle ilgili değişimleri yapabilirsiniz. Güvende ve huzurlu hissedeceksiniz.

Bekar olan başaklar bu hafta talihiniz açılıyor. Yeni ilişki ve beraberliğe adım atabilirsiniz. Ben şanslıymışım diyecekler bu hafta. Güven ve mutluluk verecek bir ilişkiye adım atacak başak burçları. durdum durdum turnayı gözünden vurdum diyeceksiniz. Parmak ısırtacaksınız.

Evli olan başak burçları ilişkilerde sorun olan herşeyi ortadan kaldırıyorsunuz. Başak kadınları romantizme işve ve cilveye ihtiyaç duyacaklar. Şok etkisi de yapmayın orta yolu bulun. Erkek başkalar ise duygu ve düşüncelerini ifade etme konusunda özgür olacaklar. Sözler ve kelimeler güzel olacak bu hafta.

Sağlıkta beslenme ve uyku düzenine dikkat ederseniz herşey yolunda gidecek. Spor yapın bilinciniz endokrin salgılarsınız. Yürüyüş yapın mutlu olun. 

Kariyerinizde planlı düzenli ve kazanç odaklı olacaksınız. Parasal konuları iş arkadaşlarınıza abartılı anlatmayın. Mütevazi olun.

Başaklara Spot: Mutlu olmak için bol spor yapın.

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭

NURAY SAYARI TERAZİ BURCU 22 - 29 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Parasal konularda terazi burçları dikkatli olması gerekiyor. Aşk acısı çeken bir terazi burcuysanız lütfen ayrı olduğunuz insanın peşinden koşmayın. Yalnızsanız bir ilişkiye başlamak için doğru bir zaman değil. Dertlerinizi gündem mevzusu haline getirmeyin. İş kaybı yaşamış olabilirsiniz. Bu hayat boyu kaybedeceğiniz anlamına gelmiyor. Karamsar olmayın. Ön tekerlek nereye giderse arka tekerlek arkaya gider lafı geçerli değil. 

Terazi burçları bu hafta karamsarlık üstüne karamsarlık yapabilirler. Birer yıldızı karamsarlıktan arınırsanız yükseltirsiniz. Kaybettiğiniz herşeyi geride bırakın. Hayallerinize sözlerinize ciddi anlmda dikkat edin. Batımm ben yine batarım derseniz batarsınız. Dolunayın bu hafta son evresi. Mavi dolunay yaşandığı sırada hayal ve kuşkularınıza dikkat edin. Aldatılıyormuyum diyerek aldatılmayı hayatınıza çekmeyin. Evli olanlar kuşkucu davranmasın. Kaybetme korkusundan kurtulun. Aşk acısı çekiyorsanız kişiyi kendi haline bırakın ve pembe ışıklar gönderin ona hayal edin. Affedici olun. Lütfen bu hafta sağlıkla ilgili hastalıklarınız varsa ihmalci olmayın. 

Evli olan Terazi burçları eşinizin ailesi ile geçinemiyor olabilirsinizi ancak şikayetçi olarak bunu eşinize anlatmayın. Herşeyi kendi içinde çözümleyin. Bekarlar geçmişi henüz aşamadılarsa yeni ilişkiye adım atmasın ama çözdülerse atabilirler.

Sağlıkta stres yapmanız sorun yok. Parasal konularda kuruntulu olmayın. Yatırım için aceleci olmayın.

Namaz kılın en büyük meditasyon namaz. 7 çakrayı öyle bir çalıştırıyorki inanamazsınız.

Terazilere Spot: Olduğu kadar olmadığı kader. Herşeyi olduğu gibi kabule geçin.

Aşk      ✭

Para    ✭

Sağlık ✭

NURAY SAYARI AKREP BURCU 22 - 29 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Bugünden itibaren özgüveniniz artıyor. Buda ilişkide şımarıklığa sebep olabilir. Hafta boyunca attığınız adıma dikkat edin. Hayatınızdaki kişiyi kaygıya sokmayın. Havan nereye kime duygusuna kaptırmayın karşınızdakini. Özgüveniniz karşısınızdakinin özgüvenini yok etmesin.

Bu hafta herkes sisiz konuşacak. İlgi üzerinizde olacak. Gücünüz artacak. Konuşulma size ayrı bir özgüven kazandıracak. Borcunuz varsa hiç üzülmeyin. Kendinize olan her türlü zorluğu aşabilirim inancını kaybetmeyin. Özellikle iş ve kariyer konusunda çabaladığınız tüm kapılar size açılabilir. İşinizden ve düzeninizden memnun değilseniz bu hafta sonuna doğru değişmesi gerken şartlar kendiliğinden değişecek.

Evli bir akrep burcuysanız eşleri ile ilgili değer ve önem konusunda dikkatli olmalı. Bekar akrep burçları ise yeni aşk için aceleci davranmayın. Hızlı ilişkilere başlamayın. Tanıyarak ve zamana yayarak adım atın. 

İş hayatında alım satım konusunda çok şanslı bir haftadasınız. Bu hafta doğru yatırım zamanı. 

Sağlık konusunda şeker tüketimine karşı dikkatli olun. Kilo alabilirsiniz. 

Akreplere Spot:  Aşk hayatında anlayışlı olun.

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI YAY BURCU 22 - 29 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Aşk hayatında büyük kaoslar yaşayabilirsiniz. Herşeyi sorun yapabileceğiniz bir haftadasınız. Nefes alıp sakin düşünmeniz gerekiyor. Evli olan yay burçları ilişkinizle ilgili bilgileri dışarıda paylaşmayın. Eşler arasındaki sırların paylaşılması büyük sorunlara sebep olabilir. Evli olanlar özellikle eşlerin anlattığı sırları kimseyle paylaşmayın. Eğer anlattıysanız eşiniz duymadan siz itiraf edin. Aile ile ilgili meseleri kafanızda büyütüp senaryo üretmeyin. İşle ilgili bazı değişimler mümkün. 

Evli olan yay burçları eşlerinin sırlarına sadık olmaları gerekiyor. Bekar olan yay burçları ise yeni arkadaşlıklara çok heyecanlı olmamalısınız. Abartılı davranışlarda bulunmayın. Gözünüzde abartarak anlatmayın. Yay burcunda yönetici Jüpiter olduğu için bazı şeyler abartılı duygu şeklinde hissedilebilir buda yanlış anlaşılmalara sebeibiyet verebilir. Enerjik insanlarla birarada olmaya özen gösterin. Çıkar ilişkisi kurmamaya özen gösterin. 

Gelecek ile ilgili yeni hedefler koymak ve buna inamak size performans katacak. Maneviyatınız bu hafta kuvvetlenecek. Ayrıca iş ve kariyer konusunda şanslı bir haftadasınız. Psikolojinizi güçlendirin. Yemenize ve içmenize dikkat edin. Jüpiter geriliyor bu yüzden bir anda iştah açılabilir ve kilo alabilirsiniz. Küsen arkadaşlarınız geri dönecek. İstemediklerinizde geri dönenlere had bildirmeye kalkmayın.

Yaylara Spot: İradeli olun.

Aşk      ✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI OĞLAK BURCU 22 - 29 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Bağışıklık sisteminizi güçlendirmeniz gereken bir haftadasınız. Eğer özen göstermezseniz ciddi anlamda sorunlar yaşayabilirsiniz. Soğuk algınlığına karşı özellikle dikkatli olun. Çevrenizdeki insanlara karşı dinlenmediğinizi düşündüğünüz şeyler değişecek. Her türlü zorluğun üstesinden gelebilirim düşüncesinde olacaksınız. 

Kendinize olan güvenin arttığı üretken bir haftadasınız. Eksik yarım kalan şeyleri tamamlayabileceğiniz bir haftadasınız. Kişisel gelişim yapabilirsiniz. ruhunuza coşku katacak ortamlarda olmayı tercih edebilirsiniz. Yerinde sayan kişileri hayatınzıa dahil etmek istemeyeceksiniz. Enerjisi yüksek kişilerle birlikte olmayı tercih edeceksiniz. 

Bu hafta auranız güçleniyor ve herkesin üzerinde etki bırakacaksınız. Hayatınıza çekmek isteyeceğiniz kişileri uğraşmadan çekebileceksiniz.

Evli oğlak burçları için dolu dolu aşk haftası bu hafta. Coşkulu ve tutkulu bir haftadasınız. İlgisiz davranmayın. Bekar oğlaklara muhteşem bir enerji geliyor. Gözünüz yüksekteyse bırakın öyle kalsın. 

Bu dönem sizden borç istenebilir. Dikkat edin eğer sarsılmayacaksınız verin. 

Oğlaklara Spot: Düşünmeden borç para vermeyin.

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık  ✭

NURAY SAYARI KOVA BURCU 22 - 29 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

Kova burçları eğer aşk hayatında bencil olursanız yalnız kalmaya mahkum olabilirsiniz. Kova burçlarını gerilmemek konusunda uyarıyorum. Kişisel değerlerimizi koruyalım ortamda konuşulanlara karşı alınganlık yapmamaya özen gösterelim. Evli bir kova burcuysanız ne çok peşinde koşun ne de ilgisiz davranın. Değer verdiğinizi hissettirin ama mucuk mucuk olmayın. 

Kova burcu kadın ve erkekler bu hafta dip dibe olmak istemeyecek. Sosyal ilişkilerinizde mümkün olduğunca ortamlarda alınganlık göstermeyin. Aile içi ilişkilerinizde akrabalara ait bir takım sözler duyabilirsiniz. Hesabını sormadan önce bir düşünün. İletişimde sabırlı olmaya özen gösterin.

Bekar olan kova burçları ruhsal yorgunluk yaşadıkları bir haftada olacaklar aşk meşk istemeyecekler.

Evli olanlar ise duyguları ile önde tavrı ile geri planda olmalı gereken bir haftadalar. Hesap sorup fazla meraklı olmayın ve alıngan olmayın. Kazalar akarşı dikkatli olun

Kovalara Spot:  Alıngan olmayın

Aşk       ✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI BALIK BURCU 22 - 29 NİSAN 2019 BURÇ YORUMU

İş hayatınızda gerilim söz konusu olabilir. Sorumluluk alın ve olayların üstüne gidin. Plansız olmayın herşeyi iyi değerlendirip yol alın. Bu hafta akılcı önlemler almalısınız. Güneş ve Uranüs kavuşumu size düşünceler getirdi. Akıl karıştığı vakitte finansla ilgili iniş çıkış yaşayabilirsiniz. Çalışma ortamlarda samimi mi disiplinli mi olmalıyım konusunda zorluk çekebilirsiniz. İletişim ve ilişkilerde nasıl davranış sergilemeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. Dikkatli adımlar atın sahip olduklarınızı kaybetmeyin. Umulmadık değişimler yapabilirsiniz buda kayıplara sebep olabilir dikkkatli olun. Yeni bir arayış içine girmekten bu dönemde kaçınmalısınız. Değişim yaşamak konusunda çok çok dikkatli olmalısınız. 

Bu hafta aşk yaşamınız oldukça iyi. Özlediğiniz kişilere kavuşma imkanı olabilir. Hukuksal mücadele içindeyseniz eğer bütün gerçekler ortaya çıkacak. Duygusal ve evlilik yaşamındaki iniş çıkışlarınız dengelenecek. Evli olanlar güveninize sahip çıkın. Sorunları mevzu etmeyin. Eğer geri dönen kişi sizin için hala birşey ifade ediyorsa değerlendirmeye alın eğer artık bir önemi yoksa hayatınıza hiç sokmayın.

Güneş toplumda erkeği temsil eder. Bir ilişkinin başlamasına aracılık edilebilir. Sağlık konusunda özellikle göz ve baş bölgesine tedbirli ve dikkatli olun. Yaşam enerjinizi yüksek tutun. 

Balıklara Spot: Hissetiğiniz herşeyi hissettiğiniz gibi yaşayın. Değişim arayışına girmeyin.

Aşk       ✭✭✭✭✭

Para    ✭

Sağlık ✭✭

NURAY SAYARI'NIN DİLEK RİTÜELİ

Malzemeler:

7 adet Defne Yaprağı ve bir kalem birde beyaz peçete.

Dilek ritüeli Yapılışı:

Gece 2'den sonra Güneş ve Uranüs kavuşacak ve sizde bu ritüeli 2'den sonra yapın. Defne yapraklarının üzerine tüm dileklerinizi yazı yatak odasında güneş görmeyen bir yerde saklayın. 7 gün sonra defne yapraklarını okuyarak tek tek yakın ve rügara üfleyin.

NURAY SAYARI HAFTANIN ENLERİ

  • HAFTANIN EN ŞANSLI BURÇLARI KOÇ VE İKİZLER
  • BU HAFTANIN EN ŞANSSIZ BURCU TERAZİ BURCU
  • BU HAFTANIN EN PARALI BURÇLARI KOÇ, AKREP, OĞLAK VE KOVA BURÇLARI
  • BU HAFTANIN EN MUTLU BURCU KOÇ BURCU
  • BU HAFTANIN EN MUTSUZ BURÇLARI TERAZİ BURCU
  • BU HAFTANIN EN UYUMLU BURÇLARI BOĞA VE AKREP BURÇLARI
  • BU HAFTANIN EN UYUMSUZ BURÇLARI KOÇ VE BAŞAK BURÇLARI
  • BU HAFTA AŞKTA KAZANAN BURÇLAR KOÇ BURÇLARI
  • BU HAFTA AŞKTA KAYBEDECEK OLAN BURÇLAR TERAZİ VE KOVA BURCU

Yorumlar