Nuray Sayarı 10 Mart burç yorumları

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı haftalık burç yorumları. Nuray Sayarı 4 - 10 Mart 2019 haftalık burç yorumlarını yayınlandı. Nuray Sayarı burç yorumları, haftalık bütün burçların tek tek değerlendirmelerini sizler için derledik. Bu hafta burçları duygusal, para, ve aşk hayatında neler bekliyor, Nuray Sayarı burçları yorumladı.

Google Haberlere Abone ol
Nuray Sayarı 10 Mart burç yorumları

Nuray Sayarı 4-10 Mart 2019 haftalık burç yorumlarının bir kısmı yayınlandı. Beyaz Tv ekranlarında izleyici ile buluşuna Hayatta Herşey Var programında haftalık burçları yorulayan Nuray Sayarı bu hafta sadece 3 burcu yorumlayabildi. Canlı yayında rahatszlanarak hastaneye kaldırılan ünlü astroloğun durumunun iyi olduğu bildirildi.

 Burçlar gezegenlerin ve gözkyüzündeki hareketlerin insanın fizyolojik ve ruhsal hayatına etkisidir. Uzmanları tarafından incelenene gökyüzü hareketleri insanların fizyolojik ve psikolojik yaşamına etki ediyor. Burçların insanların yaşamına olan etkisini Nuray Sayarı yorumluyor. Nuray Sayarı burç yorumları en çok takip edilen Astrologlardan biridir. Nuray Sayarı'nın bu hafta burçları bekleyen gelişmeler hakkında yorumlanırını hem okuyup hem de dinleyebilirsiniz. 4 -10 Mart 2019 Nuray Sayarı burç yorumlarını sizler için derledik. İşte Nuray Sayarı'nın haftalık burç yorumları:

NURAY SAYARI İKİZLER BURCU YORUMU

Sevgili ikizler hiçbir konuda bu hafta umutsuz olmayın. Bu hafta çok enerjik olacaksınız bu yüzden sürekli ben ben diyebilirsiniz, buda egolu gözükmenize sebep olabilir. Çevrenizdekiler sizi yanlış anlayabilir dikkat edin. Bu hafta hayalini kurduğunuz büyük bir şeye kavuşabilirsiniz. Merkür bu hafta gerilemeye başladığı çin çevrenizdeki herkesi etkiniz altında bırakacaksınız.

Güzel fırsatlar yakalayacaksınız ancak harcamalar konusunda planlı olmaya dikkat etmelisiniz. Pişmanlık duyacağınız alışverişler yapmayın. Gökyüzü size bu hafta alılveriş yapmayın diyor yoksa pişman olursunuz.

Aşk hayatınızda ayrı bir ikizler burcuysanız barışma bu hafta olabilir.Haklılığınız bu hafta ortaya çıkacak. Herşeyi ben bilirim demeyin etrafınızdakilerle fikir birliği yapınki yanlış anlaşılmayasınız. 

Evli ve çocuklu bir ikizler burcuysanız çocuklarınızla ilgili çözümleyemediğiniz sorunları çözüm odaklı davranışlar sergieyerek bu sorunları çözüme kavuşturacaksınız. Buda sevginin ilerlemesine yardımcı olacak.

Sağlık konusunda ise enerjinizi boş işlerle harccamayın enerjinizi iyi değerlendirin.

İkizlere Spot: Ben değil biz deyin.

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭

NURAY SAYARI YENGEÇ BURCU YORUMU

Bu yıl bütün tutlmalar oğlak yengeç yengeç oğlak aksında olması eskiyi yıkıp yeniyi kurma noktasındaa büyük dönüşümler yaşandı. Bu hafta iş ve çalışma ortamlarında güveniniz artacak. Beklenmedik olumlu gelişmeler yaşanacak. Ertelenmiş sizi yormuş bütün endişe ve kaygılardan arınacaksınız. Sağlık durumunuz iyi ancak boğazla ilgili hassasiyetleriniz olabilir. Bununla ilgili bir endişeniz varsa mutlaka hekime görürnün. Bugün ay kova burcunda seyrediyor maddi gelişmelerle ilgili olumlu haberler alacaksınız. Zam artışı olabilir. Kariyerinizle ilgili ivme kazanabilirsiniz. Düzen değiştirmek istiyorsanız bunla ilgili de teklif alabilirsiniz. Hayata duyduğunuz güven artacak. Özel çaba sarfetmenize gerek kalmadan tüm gözleri üzerinizde toplayacaksınız. Bu hafta şansım döndü diyebileceğiniz sonuçlar elde edeceksiniz. Hafta boyunca çevre, düzen değiştrime imkanı bulabilirsiniz buda yaşam enerjinizi arttıracak. Şükrünüze şükür katacağınız bir hafta sizi bekliyor. 

Ebeveynleriniz ile ilişkilerinizde geçtiğimiz haftalarda sorunlar yaşayanlar gönül ilişkilerinden dolayı aile büyükleri ile sorunlar yaşayanlar bu hafta bu sorundan kurtuluyorsunuz. Bu hafta bu konuda şanslı bir hafta olacak. Gözyaşlarınız bu hafta diniyor. Mutluluk sizi bekliyor. Güveninizi artıyor. Hayattan keyif almak konusunda olumlu gelişmeler var.

Yengeçlere Spot: Şükrünüze şükür katın.

Aşk      ✭✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI KOÇ BURCU YORUMU

Uranüs boğa burcuna geçiyor. Yapmam dediklerinizi yapacaksınız. Koçlar Uranüs bu hafta sizin ekseninizden çıkıyor. Ayın 5 inde Merkür gerilemeye başlayacak ve buda size öyle bir enerji verecekki kendinize itiraflarda bulunurken bulacaksınız kendiniz. Nerede yanlış anlaşıldığınızı bulacaksınız. Önümüzdeki PAzar gününe kadar kendinizle muhasebeniz sürecek. Yanlışın neresinden dönerseniz kardır. e-Kendinizi değiştirip dönüştürebileceğiniz bir haftadasınız.

Birliktelik konusunda tez canlı, düşünmeden konuşan koç burçları bu hafta daha yavaş hareket  etmeye özen gösterecekler. Bu durum yanlış yaptığınız konuşmalaardan dolayı bitmiş olan ilişkinizin yeniden canlanmasına sebebp olacak. Bu hafta sizin için karar haftası. Kesin somut ve sonuçalara ulaşacaksınız. Hayatınıza düzen getirmek istiyorsanız sonuç odaklı olun. Partnerinizin itirafları sizi zor duruma sokacak.

Göz sağlığınıza dikkat edin. Pazar gününe kadar gerilemeye başlayacak olan Merkür size yapamadığınız yaptıracak. Daha rahat harekete geçebilirsiniz.Bu hafta gerçek itiraflar haftasındasınız. 

Koçlara Spot: Gördüğünüz ve yaşadığınız herşeyi kabule geçin

Aşk      ✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭

NURAY SAYARI BOĞA BURCU YORUMU

Boğa burcu için bu hafta şaşkınlık haftası. Size yardım etmek için uğraşan kiişilere önem verin. Fikir alışverişlerine önem gösterin. Boğalar için sağlık durumu bu hafta iyi. Boğa burcu zorla bi iş yaptırılmasından hoşlanmaz. Rahat olmayı sever. Evli olanlarda hayat şartları özellikle son iki aydır hayat üstüme geliyorsun dedirtti bu hafta bu üzerinize gelen neyse düşünce ve duygu olarak ben özgürleşmek istiyorum olacak. Vazgeçemediklerinizde rahatlıkla vazgeçebileceksiniz. Yakınlarınızla ilişkilerinizle onların problemlerine odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Yakınlarınıza yardımcı olun ancak hayatlarıı iile ilgili yorum yapmayın farkında olmadan yanlış yönlendirmeler yapabilrsiniz.İiş arkadaşlarınzla da aynı şey söz konusu müdehale edecek yorumlarda bulunamyın. İyi bir dinleyici olun. 

İletişimleriniz bu hafta düzelecek. Haksızlık gördüyseniz haklılığınızı size verecekler. Geçmişte değer verdiğiniz birileri karşınıza çıkıp sizi şaşırtabilir. Merkür gerilemesi geçmişten dönen herşeye şans vermenizi söylüyor. Geçmiş ilişkiye şans verebilir ancak bu hafta yeni bir ilişkiye başlamaayın.

Boğalar bu hafta ağrılarınızdan arınacaksınız.

Boğalara Spot: hiç kimsenin işine burnunuzu sokmayın.

Aşk      ✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI BAŞAK BURCU YORUMU

Başaklar bu hafta partnerinizi sık boğaz etmeyin. Maddi konularda iş hayatınızda ön planda olmayı ve sağlam adımları tercih edeceğiniz bir haftadasınız. Etrafınızdakiler sizin kadar prensipli olmayabilir ancak onlara uyum gösterin. Gelişmek istemeyen birini siz geliştiremezsiniz. Bu hafta yaşam planınızda birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla ilgili zorla birşey öğretmeye çalışmayaın. Zorla kimseye birşey yaptırmaya çalışmayın. İletişim ve ilişkileriniz böylece daha da güçlenecek. Bunlara dikkat ederseniz herşey hayrınıza ilerleyecek.

Bugün maddi bir yardım talebinde bulunan bir arkadaşınız olabilir. Prasal alışverişlerle ilgili kendinizi zor durumda bırakacak hareketlerden kaçının. Düşünmeden kimseye borç para vermeyin.

Mutsuz olduğunuz zamanlarda düşüncelerinize dikkat edin. Başaklara uyarı işinize konsantre olun sorumluluklarınız farkında olun. Başkaları iin değil kendiniz için yaşam planı oluşturun.

Aşkta ayrılık yaşayanlar bu hafta tekrar biraraya gelebilir.

Başaklara Spot: Kimseyi değiştirmeye uğraşma

Aşk      ✭✭✭✭

Para    ✭✭✭✭✭

Sağlık ✭✭✭✭✭

NURAY SAYARI ASLAN BURCU YORUMU

Aslanlar bu hafta ani değişimler yapmak için coşku içinde olabilirsiniz. Ancak değişim yapmak için doğru bir hafta değil. Bu hafta hiç beklemediğiniz bir yerden teklif alabilirsiniz. İşsiz bir Aslansanız bu hafta hiç beklemediğiniz anda bir teklif gelebilir. Merkür retrosunda yeni bir teklif aslaydınız kabul etmeyin derdim ancak beklediğiniz bir teklif varsa değerlendirmeye alabilirsiniz. Hayata karşı sağlam duruş sergilediğinizde bu hafta hayat size yapamadıklarınızı yaptırabilir yaşayamadıklarınız yaşatabilir. Bu hafta hayatınızda olumlu enerji veren insanlarla bir arada olun özellikle dedikoducu kişileri etrafınızda barındırmayın. Kendinize duyduğunuz gğveni yükseltmek için çabalayın. İStekleriniz konusunda asla umutsuz olmayın. Her gün yeni bir başlangıçtır. Hayata karşı duruşunuzve bakışınızla herşeyi değiştirip geliştirebilirsiniz. Hiç bir konuda asla umutsuz olmayın. Negatif kişilerle birarada olmayın

Sağlık konusun ameliyat ya da estetik planlıyorsanız çok mecbur değilseniz bu dönem ameliyatlardan uzak durun. Merkür gerilerken kesilen saç bir daha kolay uzamaz. 28 Marta kadar saçınızı kesmeyin.

Aslanlara Spot: Değişimlerden uzak kalın

Aşk      ✭

Para    ✭

Sağlık ✭

Diğer burçlar için Nuray Sayarı rahatsızlığından dolayı yorum yapamadı.

Yorumlar