Nur Akgerman neden öldü?

Nur Akgerman neden öldü? Arama motorlarında en çok aranan sorulardan oldu. İş dünyasının üzüntüye boğan Nur Akgerman neden öldü? İşte detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Nur Akgerman neden öldü?

Nur Akgerman neden öldü? İş dünyasında büyük yankı uyandıran acı ölümün ardından, Nur Akgerman'ın neden öldüğü merak edildi. İşte, Akgerman'ın ölümünün sebei ile ilgili detaylar.

NUR AKGERMAN NEDEN ÖLDÜ?

Nur Akgerman, Türk perakende sektörünün önde gelen kadın isimlerinden biriydi ve dünyaca ünlü markaların Türkiye'deki danışmanlık ve genel müdürlüklerini yürütmüştü. Harvey Nichols, Crate&Barrel gibi markaların Türk tüketicisine ulaşmasını sağlayan Akgerman, perakende sektörüne 1980 yılında Beymen'de başladı ve 17 yıl boyunca Beymen Grubu'nda çalıştı. Daha sonra 1997 yılında kendi danışmanlık şirketi olan AKS International Retail Consulting'i kurarak dünyanın dev markalarına Türkiye'de danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

Beyza Nur Akgerman neden öldü?
Beyza Nur Akgerman neden öldü?

 

2011 yılında Demsa Grup ile çalışmaya başlayan Akgerman, Lüks Markalar Genel Müdürü olarak görev yaptı ve dünyanın en lüks markalarını Türkiye'ye taşıdı. Ayrıca uluslararası ev dekorasyon ve mobilya mağazası Crate&Barrel'in Türkiye ve Rusya CEO'su olarak da görev yaparak markanın Türkiye pazarında yer edinmesine yardımcı oldu. Son olarak Old İs New İstanbul'un ortaklarından biriydi.

Nur Akgerman aynı zamanda Türkiye'nin ilk Adalet Bakanı Mahmut Esat Bozkurt'un torunuydu ve Atatürk'ün yakın çalışma arkadaşlarından biriydi.

Nur Akgerman, Türk perakende sektöründe öncü kadın isimlerdendi. 27 Nisan 2023 tarihinde vefat etmiştir. Yaşamını neden yitirdiğine dair basına yansıyan bir bilgi bulunmamaktadır.

Yorumlar