Nun Okulları kimin? Nun Okulları Sahibi kimdir? Fiyatları ne kadar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torununun mezuniyet gecesi vesilesiyle gündeme gelen Nun Okulları kimindir, yıllık ücreti ne kadar, şubeleri nerede?

Google Haberlere Abone ol
Nun Okulları kimin? Nun sahibi kimdir? Fiyatları

Nun Okulları kimin, sahibi kimdir, giriş veya kayıt fiyatları ne kadar? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak'ın kız çocuğunun mezuniyet töreni gecesi vesilesiyle gündeme gelen Nun Okulları kimindir, yıllık ücreti ne kadar, şubeleri nerede?

Nun Okulları, "Nun Eğitim ve Kültür Vakfı"na aittir. 

Nun Okulları son zamanların en çok aranaları arasında yer aldı. Vatandaşların en çok merak ettiği okulların başında gelen sorulardan biridi Nun Okulları'nın sahibi. Peki, Nun Okullarının sahibi kimdir?

Nun Okulları, NUN Eğitim ve Kültür Vakfı'nın çatısı altında faaliyet yürüten bir eğitim kuruluşudur. Vakıf tarafından kurulan okullarda binlerce anasınıfı, ilk, orta ve lise eğitimi verilmektedir. Amacı "NUN Eğitim ve Kültür Vakfı; yurt içinde ve yurtdışında eğitim ve kültür alanında insanlara yardım etmek, eğitim, bilim, teknoloji, sosyal, kültür ve sağlık alanlarında hizmetlerde bulunmak için çalışmalar yapmak, gençlerin ve her yaş grubundan insanların eğitim imkânlarından yararlanmasını sağlamaktır." olarak açıklanan Nun Vakfı tarafından kurulan okulların yönetim kurulunda 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın kardeşi Serhat Albayrak'ın kurucuları arasında yer aldığı vakfın okulları olan Nun Okulları için Berat Albayrak'ın okulları olduğu iddiası ortaya atılmışsada doğrulanmamış bir iddia olduğu ve okulların NUN Eğitim ve Kültür Vakfı ait olduğu biliniyor. 

NUN Okulları Kurucu Temsilcisi Fatih Nida ÜYE'nin yanı sıra NUN Okullarının yönetim kadrosunda NUN Okulları PDR Direktörü Zehra İLGEN ŞEKER, NUN Okulları İlkokul Müdürü Nur İPEK, NUN Okulları Ortaokul Müdürü Özlem ÜLKER GÜNAL, NUN Okulları Lise Müdürü Hikmet KONAR, NUN Okulları İlkokul Müdür Yardımcısı Mevlüt ALTINTOP'un yanı sıra Ahmet ELMAS, Naciye Süheyla EMÜL, Mustafa SEZEN, Gülnur ERCAN, Sema GÖNCÜOĞLU, Şule ÖZCAN, Ahmet UZUNÇINAR, Tuğba FIRAT ve Tuğba ECE bulunmaktadır.

NUN OKULLARI FİYAT LİSTESİ

Türkiye'nin en kaliteli eğitimlerini veren okullarından biri olan Nun Okulları'nın yıllık ücretleri de yine en çok merak edilenler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Nun okullarında anasınıfı eğitimi gören bir öğrencinin bir yıllık öğrenim ücreti eğitim 34 bin lira, yemek 5 bin lira olmak üzere 39 bin lira tutuyor. İlkokul eğitimi ücreti 42 bin lira yemek ücreti 6 bin lira toplam ücret 48 bin lira. Ortaokul için eğitim + yemek 61 bin lira. Lise için ise 55 bin eğitim ücreti + 6 bin 500 lira yemek ücreti ve konaklama ücreti olan 29 bin lira eklendiğinde 90 bin 500 liralık bir maliyet çıkıyor.

(2020 yılı fiyatları)

Yorumlar