Numeroloji: Numeroloji Nedir -  Nasıl çalışır?

Numeroloji'yi duydunuz mu? Hayatında hep aynı numarayı görüyor musun? Kendinizi belirli sayılara göre buldunuz mu? Numeroloji hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz ? Numerolojinin ne olduğu hakkında hiç bir fikrin yok mu? İşte size numeroloji hakkında detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Numeroloji: Numeroloji Nedir -  Nasıl çalışır?

Ben numerolojinin ne olduğunu, arkasındaki geçmişi, nasıl çalıştığını ve numeroloji numaranızı nasıl hesaplayabileceğinizi ve konuyla ilgili bazı ilginç gerçekleri tartışacağım.

Numeroloji Nedir?

Basit terimlerle, numeroloji hayatınızdaki sayıların bir araştırmasıdır. Numeroloji kullanarak dünya ve ayrıca her bir kişi hakkında bilgi edinebilirsiniz. Numeroloji evrensel bir sayı dili olarak görülür.

Astrolojiye aşina iseniz, Numerology hakkında biraz bilgi sahibi olabilirsiniz; Oldukça birkaç şekilde benzerdir, ancak bilgi ve kavrayışı elde etmek için farklı bir yöntem kullanır: Sayılar.

Numeroloji, evrenin bir sistem olduğu ve bir kez bozulduğu düşüncesidir, sayıları olan temel öğelerle kalıyoruz. Bu sayılar daha sonra dünyayı ve kendimizi bireyler olarak daha iyi anlamamıza yardımcı olmak için kullanılabilir.

Rakamlarla Anlamı Bulmak

Numeroloji, evrenin bir sistem olduğu düşüncesidir; Bir kez bozuldukça, temel unsurlardan, sayılardan ayrılırız. Dünyadaki her şeyin bağımlı olduğunu ve sayılara eşit olabileceğini anlayarak, bir numerolog bir kişinin birden çok unsurunu alıp çeşitli yöntemlerle anlamlı sayılara indirebilir. Bu sayılar daha sonra dünyayı ve kendimizi, yaşam yolu numaranız , ifade numaranız ve kalplerinizin arzu sayısı gibi şeyler üzerinde çalışarak amaçlarınız ve kişilik özellikleriniz hakkında bilgi edinebileceğiniz bireyler olarak daha iyi anlamamıza yardımcı olmak için kullanılabilir .

Numeroloji Tarihi

Nümerolojinin nereden geldiği ve nasıl ortaya çıktığı, bir çok antik felsefe gibi bir sırdır. Mısır ve Babil, en eski yazılı numeroloji kayıtlarının olduğu yer.

Diğer kanıtlar, numerolojinin binlerce yıl önce Roma, Çin, Yunanistan ve Japonya'da kullanıldığını göstermektedir.

Günümüzün numerolojisi normalde Yunan filozofu olan Pisagor'a borçludur. Numerolojiyi icat edip etmediği bilinmemekle birlikte, arkasındaki bazı teoriler vardı, bu da tamamen farklı bir seviyeye ulaştı. Bu teoriler, günümüzde Pythagoras'ın günümüz numerolojisi için krediye sahip olmasının nedenidir.

Julian Stenton aslında 'Numerology' adıyla gelen kişiydi. Ayrıca modern günlerde tanıma ve farkındalık satın aldı. Numerolojinin nerede olduğu hakkında pek bir şey bilinmemektedir, bugünün toplumunda oldukça popüler hale gelmiştir ve birçok kişi tarafından kullanılmaktadır.

Numeroloji Nasıl Çalışır? 

Nümeroloji nasıl çalışır, aslında oldukça karmaşıktır ve genellikle ayrıntılı ve doğru okumalar sağlamak için bir ana numerolog gerektirir. Kolayca bulabilirsiniz rağmen yaşam yolu numarası ifadeniz, kişilik ve ruh temel hesaplamaları kullanarak numaraları çağırıyorum gibi ve şeyleri, bu sayılar düzgün yorumlanır gerektiğini birlikte çalışmak olduğunu yoludur.

Numerolojinin ardındaki fikir, kozmosun ve yaşamınızın doğum tarihinizden, doğum adınızdan ve bireyi çevreleyen diğer birçok faktörden etkilenmesidir. Bu şekilde, bir numeroloji okumasının girebileceği büyük derinlikler vardır. Sonuç olarak, birileri hakkında genellikle şaşırtıcı bakış açıları sağlayabilir.

Evrende isminizin ve doğumgününüzün alacağınız yolculuğunuzu ve özelliklerinizi etkilediğine, aynı şekilde bazılarının burçlara ya da astrolojiye işaret ya da tahminde bulunmalarına baktığına dair tesadüflerin olmadığına inanılmaktadır .

Numeroloji Okuma Nedir?

Bir numeroloji okuması çok fazla hesaplama gerektirir. Bu hesaplamalar farklı sayılar ve çeşitli anlamları taşıyan sayıların kombinasyonları ile birçok derinlik katmanına gidebilir. Çekirdek numaralarınıza dayanan temel bir okuma bile oldukça açıklayıcı olabilir. Ancak, sayıların sonsuz olduğu gibi, numeroloji çizelgesi, devam eden bir proje olarak birçok perspektiften okunmaya devam edebilir.

Bir numeroloji okuması almak aslında oldukça eğlenceli ve çok ilginç, özellikle numerologist.com'da , kişisel grafiğinizi oluşturmak için grafiğinizin 5 temel öğesinin ayrılması yolculuğuna götüren muhteşem, görsel bir platformu var.

Bu yeni başlayanlar için harika bir giriş! Ancak, daha derin bir okuma isteyenler için de uygundur. Adınız ve doğum tarihiniz ile başlayarak, ücretsiz numeroloji çizelgenizin size sadece kendinizden bahsetmeyeceklerini değil aynı zamanda Yaşam Yolu Numarası , Doğum Numarası, Ruh Çağrısının Sayısı, İfadesi ve Kombinasyonu'nu kullanarak hayatınızda ve yönünüzde yönlendirme sağlamanıza yardımcı olacağını açıklarlar. Sayı ve Kişilik Numarası.

Numeroloji Yaşam Yolu Numarası

Sizin numeroloji yaşam yolu numarası en önemli sayıdır. Hayatınızın alabileceği yolun temelini oluşturur. Benzer şekilde, kişiliğiniz ve özelliklerinde kim olduğunuzu veya olmanız gerektiğini yansıtmalıdır. Bir yaşam yolu numarası, karşılaşabileceğiniz fırsatları veya zorlukları ve yol boyunca öğrenmeniz gereken dersleri de gösterir.

Her yaşam yolu numarası farklı bir anlama sahiptir. Tam doğum tarihinizdeki sayıların toplanmasıyla hesaplanır. Örneğin, 4 Nisan 1992, 4 + 4 = 8 olur. Ardından 1992, 1 + 9 + 9 + 2 = 21 olarak ayrılır. Artık 21'in iki basamağını 2 + 1 = 3 olarak eklersiniz. 1 basamaklı bir sayı ile bitene kadar eklemeniz gereken çift haneli sayılarla aynıdır (örnek: 19, 1 + 9 = 10, sonra 1 + 0 = 1 olur). Son olarak, yaşam yol numaranız için 8 ve 3'ü birlikte ekleyin, örneğin 8 + 3 = 11.

(Ses karmaşık mı? Düşündüğünüzden daha kolay… Bu numeroloji hesap makinesini kullanın ve anlık ve daha ayrıntılı bir rapor alın! Ayrıca hesaplamaların yol boyunca nasıl yapıldığını da açıklar. Hemen buraya tıklayın .)
Hayat plan numaranızı belirledikten sonra, sizin ve hayatınız hakkında ne yazdığını görebilirsiniz. Ve yaşam yolu numaranızın genel özelliklerini bilmenin bir birey için ne kadar doğru olduğunu bilmek şaşırtıcıdır. Bu yüzden birçoğu, daha derinlemesine okumalarla kendileri hakkında daha fazla şey öğrenmeye devam ediyor.

İfade Numaranız

Kader sayınız olarak da bilinen bir ifade numarasının yeteneklerinize, arzularınıza ve kişisel hedeflerinize ulaştığı söylenir. Ayrıca taşıyabileceğiniz doğuştan gelen özelliklerin de farkında olabilirsiniz.

İfade numaranız, tam doğum isminizi (herhangi bir orta isim dahil) Pisagor tablosunu kullanarak sayılara dönüştürerek hesaplanır. Bu tip bir grafik, tek haneli bir sayı ile bir harfi ilişkilendirir. Daha sonra, toplam toplam tek haneli bir sayıya bölünür. Bir kez daha ana sayılar, kader numaranıza uygulanır ve daha fazla indirilmez.

Kaldιğιnιz ifade numarasιnιn farklι bir anlamι vardιr ve kim olduğunuza ve daha geniş bir evrende bir insan olarak neyle ilgili olduğunuza dair bir resim oluşturmak için diğer temel numaralarla birlikte çalışır.

Numeroloji Kişilik Numaranız

Numerolojide kişilik numaranız sadece tam adınızdaki ünsüzler kullanılarak hesaplanır. Bunu daha sonra, her bir harfe bir numarayı eklemeden önce tek bir rakam veya ana numaraya ulaşmak için ayırma ve parçalama işleminden sonra takip edilir.

Kişilik numarası, tam olarak insanların görmesine izin verdiğiniz tarafınızdır. Bu da başkalarının sizi nasıl gördüğünü gösterir. Çoğu insan için doğru olan, gerçek benliğimizi sakladığımız ve dolayısıyla bir şahsın altında yaşadığımızdır. Bazen bu büyük bir düşünceyle yapılır, ama çoğu zaman bunu gerçekleştirmeden, ya da tamamen bilinçli olmadan bunu yaparız. Bu nedenle, kişilik numaranızın görmezden geldiğiniz ya da yapmadığınız şeyleri nasıl etkilediğini gösterebildiğini görmek çoğu zaman aydınlatıcıdır. Yani, sırayla, farklı durumlarda davranışlarınızdaki daha derin kavrayışları ortaya çıkarabilir.

Numeroloji Hesapla

Numeroloji Yaşam Yolu Numarası Nasıl Hesaplanır

Bu dünyaya en ideal zamanda geldiğimiz kesin. Bu yüzden numeroloji hesaplamak doğum anımıza göre gayet mantıklıdır.

İhtiyacınız olan tek şey bir kalem ve kağıttır:

ADIM 1

Doğum tarih numaralarınızı yazınız. 18 Eylül 1992'de doğmuş olursanız şunları yazınız:

0 9 1 8 1 9 9 2

09 (Eylül)
18 (doğum gününüzü)
1992 (doğum yılı)

ADIM 2

Tüm sayıları topla:

0 + 9 + 1 + 8 + 1 + 9 + 9 + 2 = 39

Sayılarınız 11 veya 22'ye kadar çıkarsa, DURDURUN . 11 veya 22, Yaşam Yolu numaranız.

11 ve 22 ana sayılar olarak kabul edildiğinden, onlarla başka bir şey yapmanıza gerek yoktur. Usta Number 11 hakkında okuyun burada ya Usta Sayısı 22 burada .

Sayılarınız 11 veya 22'den başka bir şeye katılıyorsa , tek bir rakam alana kadar eklemeye / azaltmaya devam edin :

39'u alın ve sayıları birlikte ekleyin: 3 + 9 = 12

12 hala tek bir rakam değil ve 11 veya 22 değil, bu yüzden tekrar indiriyoruz: 1 + 2 = 3

3 tek haneli, yani durduk.

Doğum tarihi 18 Eylül 1992 olan bir kişinin 3 nolu numeroloji yaşam yoluna sahiptir.

NUMEROLOJİDE ÇIKAN SAYINIZIN ANLAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN - SAYILARIN ANLAMI

Numerolojide Doğum Günü Numaranız

Son olarak, ancak en azından, doğum sayınız sizin ve kaderinizin anahtarını tutar. Bu sayı tamamen doğduğun güne dayanır. Yaşam yolu numaranız ve diğer temel numaralarınızla birleştiğinde, bu, hediyelerinizi, yeteneklerinizi ve hatta tüm yaşamınızın amacını açıklayabilir.

Ay ile doğum gününüze bağlı olarak, doğum günü numaranız size kendinize gerçek bir amaç sağlamak için belirli yetenekleri ve potansiyel olarak evreninize uyduğu yerleri söyleyecektir.

Öyleyse şimdi, yaşamınızdaki sayıların (henüz fark edip etmediğini farketmediğine) düşündüğünüzden daha fazla anlam taşıyabileceğini anlamaya başladığınıza göre, burada Numeroloji hakkında bilmeye değer bazı ilginç gerçekler var.

Gerçek 1: Olumlu ve Olumsuz Sayılar

Numerolojide kullanılan tüm sayılar, tanınması gereken hem olumlu hem de olumsuz özellikleri içerir. Sayılar, tüm benlikleri boyunca pozitif ve negatif bir dengeye sahip olsa da, sayıların birçok faktörden etkilendiğini bilmek önemlidir. Bu sizin bakış açınızı ve kariyer, iş, sağlık ve sevgi gibi farklı yaşam yönlerinizle ilişkili diğer sayıları içerir.

Gerçek derinlemesine bir numeroloji okuması, sadece pozitiflere odaklanmayacak ve kendinize en iyi şekilde anlamanız için negatif sayıların haritanızdaki etkisini dikkate alacaktır. Bu, insanların yaşamlarına daha iyi odaklanmalarına yardımcı olmak için numerolojinin kullanıldığı yerdir.

Gerçek 2: Numerolojide Ana Sayılar

Numerolojide ana sayılar 11, 22 veya 33'tür. Derin ve güçlü anlamları vardır. Gerçek anlamlar, içeriğe bağlı olarak iyi veya kötü olabilir. Bu nedenle, ana sayıları düzgün bir şekilde yorumlamak önemlidir. Çoğunlukla, birinin hayatını ele alınması gereken bir şekilde etkileyen belirli koşulların yönlendirilmesi veya açığa çıkarılması için kullanılmalıdır.

Tipik olarak, bir numeroloji okuması sırasında kullanılan yöntemler, doğum günlerinde bulunan çift haneli sayıların (doğum günü sayıları) genellikle ayrıldığını ve hesaplamanın bir parçası haline gelen bir tek haneli sayı bırakmak üzere bir araya getirildiğini ifade eder. Ancak, bir hesaplama sonucu bir ana sayıya eşit olduğunda, azaltılmaz ve kendi anlamını taşıyacaktır.

11 nolu ana sayı “içgüdü” ve “inanç” ile ilişkili olabilir. Benzer şekilde, korku ve endişeyi de gösterebilir, bu yüzden dikkatlice okunmalıdır.

22 Numara Master Builder'dır. Genellikle rehberlik veya farklı bakış açıları gerektirse de, hırs ve başarının en güçlü göstergesidir.

33 rakamı, temel numaralarınızdan biri olan Yaşamsal Yol, İfade, Kişilik vb. Gibi çeşitli anlamlara sahiptir. Tüm bu ana sayıların, diğerleriyle ortaklaşa ya da aydınlanma üçgeni olarak tamamen farklı anlamlar oluşturmak için birleştirilebileceğini unutmamak gerekir!

Gerçek 3: Yaşam İçin Bir Kılavuz Olarak Sayıları Kullanma

Numeroloji tam formda bir insan olarak kim olduğunuzu anlamaktan çok daha fazladır. Aslında, numerolojinin pek çok takipçisi ve savunucusu, kariyerlerini numerolojiye bağlayan son derece başarılı ünlüleri içerir. Nümeroloji bilimi, engellerin ne olduğunu söyler. Ayrıca, bu başarıya potansiyel olarak atıfta bulunarak, evrendeki konumunuza dayalı bir yön verebilir.

Birçok kişinin başlangıçta anlaşılması zor bulduğu derin ve güçlü duygular, insanları yönünü tamamen değiştirmeye ve numerolojiyi yaşam için bir rehber olarak tedavi etmeye başlayabilir. Ücretsiz numeroloji hesaplayıcınıza gitmek için buraya tıklayın.

Gerçek 4: Numerolojiye Dönüştürme

Numerologlar çoğu zaman insanların numeroloji tablosuna daha fazla bakma adımını attıklarında, hayatlarındaki temel arzularından ve sorunlarından bazılarını açığa çıkarıyorlar ki, çoğu zaman keşif ve aydınlanma yolunda devam edecekler. Numeroloji okumalarının doğruluğunu keşfettikten sonra, gerçeği kendiniz keşfedebilirsiniz. Ayrıca, o içsel hislerin, tüm hayatınızı anlatmaya çalıştığını öğrenin.

Gerçek 5: Amaçlı Güçlü ve Zayıf Yönler

Okuma ve anlamaların doğruluğunu ortaya koyduğu için, numeroloji okumalarını alan arkadaşlar ve diğerleri, diğerlerini güçlü yanlarını ve zayıf yönlerini bulmanın bir yolu olarak numerolojiye bakmaya teşvik ederler. Yalnız bu keşif sayesinde kendinize yaşamınızda ne yapmanız gerektiği ve yapmamanız gerektiği hakkında daha iyi bir fikir verebilirsin. Dahası, bu size ilerlemek için daha büyük bir amaç verebilir.

Gerçek 6: Çok Sayılar Ve Anlamları

Her bir çekirdek numaranızı hesaplamak için hesap makineleri ve çevrimiçi araçlar olsa da, insanların sizin için bunları yorumlamak için uygun bir numeroloğa ihtiyaç duyduğunuz sayılar ve bireysel benliğinizin kombinasyonlarının arkasında çok fazla sayı ve anlam olduğunu anlamanız önemlidir. Bir doğumgünü hesaplayıcısının size, bir sayının ve anlamının, karakterinizin arkasındaki belli temel ilkeleri gösterebildiğini göstermesi durumunda, yaşam yolu numaranız bu faktörü farklı bir anlam veya bakış açısı verir. Bu, numerolojinin, burçlar ve benzer bir şekilde kullanılan diğer manevi temelli yöntemlerden çok daha anlayışlı olduğu yerdir.

Gerçek 7: Doğumdan Numeroloji

Nümerolojinin en büyüleyici yönlerinden biri, okumaların, evrene insan formunuzda girdiğiniz zamana dayanmasıdır. Doğumdan. Bu yüzden isminizi beğenip beğenmediğinizde veya doğum yılınızda oturduğunuzda, hepsinin bir anlamı vardır.

Doğum tarihiniz sırasında biliniyorsa ve ebeveynleriniz numerologlarsa, o zaman etkili bir şekilde, kim olduğunuzu ve hayatınızda ne yapmanız gerektiğini, sizi mutlu etmek ya da dünyada önemli kılmak için asla düşünmemeliydiniz. Bu yüzden tam isminizle gurur duyun ve doğum gününüzü düştüğünde! Numeroloji ve onun faktörleri, burada olmanızın sebebi ile ilgili herşeyi önerir. Ve öğrenmek için asla çok geç değildir. Bu Numeroloji Hesap Makinesini kullanın ve bugün yolculuğunuza başlayın.

Yorumlar