Nihat Hatipoğlu'nun Kovid-19 testi pozitif çıktı

Ünlü İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Tedavisi devam eden Hatipoğlu, sevenlerinden dua istedi. Hatipoğlu'nun koronavirüse yakalandığı iddiaları ise asistanı tarafından doğrulandı.

Google Haberlere Abone ol
Nihat Hatipoğlu'nun Kovid-19 testi pozitif çıktı

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hatipoğlu'nun koronavirüse yakalandığı doğrulandı.

Prof. Dr. Hatipoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafla sevenlerinden ve dostlarından dua istedi.

Hatipoğlu, hastalığının ne olduğunu ise açıklamazken, sosyal medyada birçok kişi ünlü ilahiyatçı için geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Hatipoğlu'nun Facebook sayfasından yapılan paylaşımda ise, "Ya Şafî... Hocamız tedavi görüyor.. Duanızı rica ediyoruz.." denildi; ancak hastalık hakkında bilgi verilmedi.

Hastalık haberinin yayılmasından sonra ise birçok kişi, "Nihat Hatipoğlu koronavirüse mi yakalandı, hastalığı nedir?" diye sormaya başladı. 

Hatipoğlu'nun paylaştığı resimde maske takmaması ve kalabalık bir ortamda olması, "Koronavirüse yakalandığı" tahminlerini boşa çıkarıyordu. Ancak asistanı tarafından gelen yeni açıklamaya göre ünlü ilahiyatçı koronavirüse yakalandı.

ASİSTANI DOĞRULADI

Haberler.com sitesine konuşan Hatipoğlu'nun asistanı, "Nihat Hoca'nın ciğerlerinde bir sorun vardı. Korona şüphesiyle yapılan testte Hoca'nın testi negatif çıktı" demişti. 

Asistanı açıklamasında, "açıklamada, "Nihat Hoca'nın ciğerlerinde bir sorun vardı. Korona şüphesiyle test yapıldı. Yapılan testte Nihat Hoca'nın testi negatif çıktı. Kendisi şuanda evinde. Önümüzdeki günlerde bir test daha yapılacak. Kendisi sevenlerinin duasını bekliyor." ifadelerini kullanmıştı.

Asistanı tarafından aynı siteye yapılan yeni açıklamada ise Nihat Hatipoğlu'nun koronavirüs testlerinin pozitif çıktığı belirtildi.

SON AÇIKLAMA OĞLUNDAN GELDİ

Nihat Hatipoğlu'nun oğlu Osman Hatipoğlu babasının durumuyla ilgili açıklama yapmıştı. Açıklamada şunları söylemişti: Dostlar çok soran oldu. Hocamızın rahatsızlığı Covid-19 olup olmadığı belli olmadığı için kesin bir şey söylemiyoruz. Yayılan şeylere itibar etmeyiniz. Hocamız Allah’a binlerce kez hamd olsun ki iyiler. Sadece sizlerden daha iyi olması için dua bekliyoruz. Selam ve dua ile..

HATİPOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Tartışmaları bitiren açıklama ise Nihat Hatipoğlu'nun kendisinden geldi. İşte o açıklama:

NİHAT HATİPOĞLU'NUN KORONAVİRÜS YORUMU

 

HATİPOĞLU ANLATIYOR: KIYAMETTEN ÖNCE NELE OLACAK? 

İşte Hatipoğlu'nun paylaştığı resim:

Kaynak: Sonhaberler.com/Özel

Yorumlar

İbrahim Korkmaz 34 yıllık camimizi yeniden İnşa ediyoruz sizlerin de yardımına ihtiyacımız var İrtibat no 5535792149
Ömer Allah şifa versin
Gül Telci Kıymetli hocam çok geçmiş olsun inşallah sıradan bir rahatsızlıktır yeni hicri yılımıza girdik Rabbim ömrünüzü bereketli sağlığınızı ziyade eylesin Hz Allah cc sizi çocuklarınıza ve eşinize bağışlasın sevdiklerinizle daha nice mutlu yıllara diyorum
Volkan Akyıldız Allah şifa versin hocam.
alican geber kanka