Nihat Hatipoğlu telefon numarası kaç, iletişim bilgileri WhatsApp soru sorma sohbet hattı kaç?

Nihat Hatipoğlu telefon numarası kaç, iletişim bilgileri WhatsApp soru sorma sohbet hattı kaç? Nihat Hatipoğlu ile iftar ve sahur iletişim WhatsApp numarası kaç? ATV'de Ramazan programlarını sunuculuğunu yapan ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu WhatsApp hattı numarası kaç?

Google Haberlere Abone ol
Nihat Hatipoğlu telefon numarası kaç, iletişim?

Nihat Hatipoğlu telefon numarası kaç, iletişim bilgileri WhatsApp soru sorma sohbet hattı kaç? Nihat Hatipoğlu ile sahur ve iftar iletişim WhatsApp numarası kaç? İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu WhatsApp hattı numarası kaç, sorusu programa bağlanarak soru sormak isteyen izleyiciler tarafından merak ediliyor. 

Bilindiği gibi koronavirüs önlemleri kapsamında Nihat Hatipoğlu'nun bu yılki programlarına stüdyoya seyirci alınmıyor.

Nihat Hatipoğlu telefon numarası kaç, iletişim bilgileri WhatsApp soru sorma sohbet hattı kaç?
Nihat Hatipoğlu telefon numarası kaç, iletişim bilgileri WhatsApp soru sorma sohbet hattı kaç?

 

Önceki yıllarda Sultanahmet Meydanı'nda program yapan Prof. Hatipoğlu şimdilerde sadece ATV stüdyolarından sohbet programını sunuyor.

Hal böyle olunca da seyirciler soru sormak için Nihat Hatipoğlu WhatsApp hattı numarasını merak ediyor. 

Peki, Nihat Hatipoğlu iletişim bilgileri nelerdir, soru sormak için ne yapmak gerekiyor?

İşte detaylar: 

Nihat Hatipoğlu ile internetten sohbete katılmak için BİP HATTI 0554 888 61 08

Nihat Hatipoğlu WhatsApp hattı numarası 0 554 888 61 08'dir.

Hatipoğlu'nun Twitter adresi ise @hatipoglu'dur.

Nihat Hatipoğlu instagram hesabı ise, @nihathatipoglu'dur.

WhatsApp hattı üzerinden sorularınızı görüntülü bir şekilde sorabiliryorsunuz. Bunun için, sormak istediğiniz soruyu sorarken, telefonla ile kameralı kayıt yaptıktan sonra yukarıdaki numaradan göndermeniz gerekiyor. 

HER AKŞAM ONBİNLERCE SORU GELİYOR

Nihat Hatipoğlu ile Sahur ve İftar programları bu yıl farklı bir konseptte ekrana geliyor. Yıllardır Sultanahmet Meydanı'nda muazzam kalabalıklar eşliğinde yapılan iki program, bu yıl salgın nedeniyle stüdyodan gerçekleşiyor. Programa konuk alınmıyor, geçmiş yıllardaki görüntüler ekrana yansıtılıyor.

Hatipoğlu'nun ilk iftar programına ilgi yine büyüktü. Ekran başındakiler iftar öncesi Hatipoğlu'na 25 bin soru gönderdi. Yoğunluk nedeniyle WhatsApp hattı kilitlendi. Hatipoğlu, kendisine ulaşan soruları her zamanki samimiyeti ve sıcaklığıyla tek tek yanıtlamaya çaba gösterdi.

 

Yorumlar

Berat Hocam iyi günler hayırlı akşamlar oğlum devamlı anne Cinler Hep aklıma geliyor diyor Bu soruda size soru sormak istiyordum
Gülderen Selam alüküm hocam benim bir sorum var kocam veffat eti 3 gün uzaktan üc büyük karalti gördüm arabayla mezarli yolund gecerkene Merak etim
Mehmet Bahci Sayin cok kiymetli ve degetli hocam kayin veldeme ve kayin babama bir miktar para borc verdim ikiside rahmetli oldu bu borcumu maddi durumlari iyi ola cocuklar bana borcumu vemek istemiyor ne yapmam lazim yoksa vemek mecburiyetleri yokmu salam
Adem colak Hocam ben namazı kılıyor 12 20 30 gün kılıyom devamı getiriyorum ben bunu nasıl gecerim
Hüseyin avni Hocam rüyamda düşen bebeğinizi ağlarken gördüm ve sesi kafamdan gitmiyor ne yapmaliyim