Nihat Doğan ablası neden öldü?

Son günlerde yaptığı sürpriz düğünle gündemde olan Nihat Doğan ile ilgili merak edilen konulardan biri de ablasının neden öldüğü oldu.

Google Haberlere Abone ol
Nihat Doğan ablası neden öldü?

Nihat Doğan ablası neden öldü, hastalığı neydi soruları ünlü şarkıcının hayranları tarafından merkal soruluyor. Son günlerde en çok yaptığı sürpriz düğünle gündeme gelen Nihat Doğan, çıktığı magazin programlarında yaşadıklarını anlattığında yaşadığı acı kayıplara da değiniyor. Doğan'ın ablasının iki yıl önce öldüğünü duyan hayranları, neden vefat ettiğiyle ilgili meraklı sorular soruyor. 

Nihat Doğan'dan acı haberi verdi. Son olarak "Çoğu Gitti Azı Kaldı" şarkısı ile yeniden konuşulan Nihat Doğan ablası Fatma Doğan'ı kaybetmenin acısını yaşıyor. Ablasının ölüm haberini Twitter'dan duyuran Nihat Doğan sevenlerinden dua istedi. Peki Fatma Doğan kimdir, neden öldü? Fatma Doğan corona virüs nedeniyle mi hayatını kaybetti?

Nihat Doğan'ın bilinen 2 kardeşi var; Hakan Doğan ve vefat eden ablası Fatma Doğan...

44 yaşındaki türkücü Nihat Doğan acı haberi acı haberi Twitter hesabından duyurmuştu.

2 yıl önce Doğan, ablası Fatma Doğan'ın tedavi gördüğü Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

Ölüm haberinden sonra Nihat Doğan, "Canım Ablam Fatma Doğan'ı (sevimli) kaybettik. Rabbim mekanını cennet etsin. Peygamber Efendimize de komşu eylesin" ifadelerini kullanmış ancak hastalığıyla alakalı bir şey söylememişti.

Doğan en son katıldığı bir magazin programında ablasıyla ilgili, "Nihat Doğan, "Ablamın ikinci yılıydı 1 hafta önce. Benim için çok kıymetliydi" dedi. Gözyaşlarına boğulan, ünlü türkücü, "Ablam hiçbir şey görmedi. Garip geldi, garip gitti. Kardeş acısı çok zormuş. Allah kimseye yaşatmasın. Ben böyle bir acı görmedim, duymadım. Ciğerimden parça koptu. Ne zaman beni görse karpuz isterdi. Abla başka bir şey iste, elbise iste, ayakkabı iste derdim. 'Yok karpuz yeter' derdi" şeklinde konuştu.

O dönem Fatma Doğan'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği iddiaları sosyal medyada dolaşmıştı. Ancak aileden ölüm sebebine dair bir açıklama yapılmadığı için söylentilerin tamamı teyitsiz kaldı.

NİHAT DOĞAN KİMDİR?

5 Mayıs 1977 İstanbul'da dünyaya geldi.

11 yaşındayken babasını kaybetti.

Ailesinin büyükleri tarafından Muş'a götürülmek istendi fakat gitmek istemediğinden İstanbul'da kaldı.

Avcılar'daki bir çay bahçesinde istek üzerine bir şarkı söylemesiyle orada bulunan fakat Almanya'da ikamet eden bir çiftin önerisiyle Almanya'ya gitti.

Bir sene orada kaldı fakat star olamayacağını düşünüp Türkiye'ye geri döndü.

Müzik kariyerine 1994 yılında Kırdın Kalbimi adlı albümüyle başladı.

22 Ekim 2012 tarihinde Nihat Doğan, Twitter hesabında İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup’ta yer alan Büyükderespor'un teknik direktörü olduğunu açıkladı. Fakat Doğan, antrenör diplomasına sahip olmadığı için resmi olarak Büyükderespor'un teknik direktörü değil.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Sözleşmeli bir antrenöre sahip bir kulüpte, gerekirse bir yönetici, antrenör kulübede olmasa bile takımın başında yer alabilir." kuralına dayanarak Doğan, yönetici kartıyla sahaya çıktı.

2011 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katıldı ve 2. oldu.

Bu yarışmayla beraber popülerliği daha da arttı.

2015 yılında Survivor All-Star'a katılacaktı fakat Özgecan Aslan hakkında Twitter'da "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksınız." dedi ve halktan büyük tepki aldı.

Bunun üzerine Acun Ilıcalı, Nihat Doğan'ı Survivor All-Star 2015'den men etti diye iddia edildi ama kendisi gitmedim diye söyledi. Ayrıca Nihat Doğan, kendini muhafazakar demokrat olarak tanımlamaktadır.

Nihat Doğan, Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapmıştır.

Yorumlar