Nihad Aliyev kimdir?

Nihad Aliyev kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, neden gündeme geldi? İşte detayları:

Google Haberlere Abone ol
Nihad Aliyev kimdir?

Nihad Aliyev kimdir soruları İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan bir intihar girişimi olayından sonra gündeme geldi. Daha doğrusu öyle biliniyor.

İddiaya göre İstanbul Beşiktaş'ta 6 arkadaşıyla birlikte bir otelde kalan kişi başından vurulmuş halde bulundu.

Olay yerine çağrılan polis ve ambulansla hastaneye kaldırılan kişinin intihar girişiminde bulunurken kendini yaraladığı belirtiliyor.

Hastaneye kaldırılan kişinin Nihad Aliyev olduğu öğrenildi.

Nihad Aliyev'in Azerbaycanlı bir iş adamı olduğu öğrenildi. 

Kaldığı otel odasında 3 de kadın bulunduğu iddialar arasında yer alıyor. 

Beşiktaş'ta konakladığı lüks otelde, lobide tanıştığı 3 kadınla odasına çıkan Azeri iş adamı Nihad Aliyev, odaya çıktıktan 5 dakika sonra tabancayla başına ateş ederek intihar etti. Olay sırasında Aliyev'in yanında oldukları iddia edilen 3 kadın ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Olay, saat 23.00 sıralarında Beşiktaş'ta bulunan lüks bir otelde yaşandı. İddiaya göre, lobide tanıştığı 3 kadınla birlikte odasına çıkan Azerbaycanlı iş insanı Nihad Aliyev, yaklaşık 5 dakika sonra tabanca ile kafasına tek el ateş ederek intihar etti.

Odadan gelen silah sesleri üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi çağrıldı. İhbar sonrası, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Nihad Aliyev, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Aliyev'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Nihad Aliyev kimdir?

3 KADIN EMNİYETTE İFADE VERDİ

Aliyev'in intihar ettiği sırada odada bulunduğu öğrenilen 3 kadın ise polis ekipleri tarafından ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Aliyev'in otelde 6 arkadaşıyla birlikte kaldığı öğrenildi.

Detaylar Geliyor....

 

Yorumlar