Neymar öldü mü, öldü haberleri doğru mu?

Neymar öldü mü, öldü haberleri doğru mu, öldüğü yönündeki haberler nereden çıktı, neden bu şekilde haberler yapılıyor?

Google Haberlere Abone ol
Neymar öldü mü, öldü haberleri doğru mu?

Neymar öldü mü, öldü haberleri doğru mu, Neymar'ın öldüğü yönündeki haberler nereden çıktı, neden bu şekilde haberler yapılıyor?

Dünyaca ünlü futbolcu Neymar öldü mü şeklindeki sorular son günlerde Google'da en fazla aranan kelimeler arasında yer aldı. 

Peki, neden? Neymar öldü yönündeki iddialar veya bu şekilde sorulan soruların kaynağı araştırılıyorken; Neymar'ın en son haber konusu olarak transfer ve sevgili konularıyla gündeme gelmişti. 

Neymar'ın Fransa'da memnun olmadığı ve tekrar İspanya'ya dönmek istediği bu nedenle bir takasta kullanılabileceği yönündeki haberler bu aralar spor sayfalarını süslerken; Neymar'ın şu ana kadar sakladığı ancak artık saklama gereği duymadığı sevgilisi de yine bu aralar gündem maddeleri arasında yer alıyor.

İşte Neymar ile ilgili en son haberler: 

TRANSFER VE TAKAS İDDİALARI

Barcelona'dan Neymar hamlesi geldi. 2017 yılında 222 milyon euro bedelle Paris Saint-Germain'e transfer olan ve dünya futbol tarihine geçerek bonservis piyasasını da altüst eden Brezilyalı oyuncu, Fransa'da bir türlü istenilen formu yakalayamamıştı.

Aksam.com.tr'nin Fransız basınından aktardığı özel haberine göre, Barcelona Neymar'ı yeniden kadrosuna katmak için harekete geçti. Fransız devine gittiği günden beri bir türlü istenilen seviyeye gelemeyen ve Avrupa'da takımına kupa kazandıramayan Neymar'ın İspanya'yı özlediği bilinmekte.

Brezilyalı oyuncuyu yeniden kadrosuna katmak isteyen Barcelona, 2017'de Neymar'ın yerine doldurmak için kadrosuna kattığı Ousmane Dembele'yi bu transferde takasta kullanmak istiyor.

Barcelona ile bu yaz sözleşmesi bitecek olan Ousmane Dembele, Katalan ekibi ile yeni sözleşme için anlaşmış değil. Yıllık ücretine zam isteyen yıldızın talebine karşı mesafeli olan Barcelona yönetimi ona kısa süreli bir sözleşme ile imzayı attırıp Neymar takasında kullanma niyetinde.

İspanyol devi ile sıkıntıları bilinen Dembele'nin bu karara nasıl karşılık vereceği ise merak konusu.

SEVGİLİSİNİ İLK KEZ GÖSTERDİ

Fransız ekip PSG'nin süper yıldızı Neymar, yeni sevgilisini aylardır gözlerden saklıyordu. Brezilyalı yıldız artık saklamadığı sevgilisiyle fotoğraflar paylaşıyor.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Ibiza'da bir kadınla tatil yaparken görüntülenen Brezilyalı süper yıldız Neymar'ın yanındaki kişinin yeni sevgilisi olduğu iddia edilmişti.

Caption



Nadir de olsa Neymar'ın birlikte görüntülendiği Bruna Biancardi'nin, Brezilyalı yıldızın yeni sevgilisi olduğu kesinlik kazandı.

PSG'nin yıldızı yılbaşı tatili için ülkesi Brezilya'ya gitmiş, sevgilisi Bruna'yı ailesiyle tanıştırmıştı.

Neymar, sevgilisi Bruna Biancardi ile yeni bir fotoğraf daha paylaştı. Uzun süredir Neymar'ın birlikteliği sürdürdüğü Bruna Biancardi'yle olan ilişkisini Instagram'dan paylaştığı fotoğrafla duyurmuştu.

Neymar son yaptığı açıklamada 'Neredeyse 30 yaşındayım ve iyi bir kariyerim var. Tek oğlum olan Davi Lucca'ya 2 kardeş daha yapmak istiyorum' demişti.

Sonunda ilişkilerini göz önünde yaşayan Bruna ile Neymar'ın önümüzdeki yaz aylarında evlenmesi bekleniyor.

Brezilya'da ünlü bir model olan Bruna'nın Instagram'da 1,3 milyon takipçisi bulunuyor.

Aynı zamanda iş insanı olan güzel modelin bir giyim şirketi de bulunuyor.

Yorumlar