Netflix'in Hz. İsa'yı eşcinsel gösteren filmi Brezilya'da yasaklandı

Brezilya'da "İsa'nın İlk Baştan Çıkışı" adında bir film yayınlayan Netflix, Hz. İsa'nın eşcinsel gösterildiği film nedeniyle büyük tepkiler toplamıştı. Film mahkeme tarafından yasaklandı.

Google Haberlere Abone ol
Hz. İsa'yı eşcinsel gösteren film yasaklandı

Dünyanın bir çok ülkesinde internet üzerinden yayın yapan medya yapım kuruluşu Netflix, son zamanlarda çektiği filmlerle büyük tepki topluyordu.

Özellikle eşcinselliği ve uyuşturucu madde kullanımını özendirdiği yönünde ağır eleştiriler alan Netflix, Brezilya'da mahkemeye takıldı.

Brezilya'da yayınlanan "İsa'nın İlk Baştan Çıkışı" isimli dizi ile ülkedeki milyonlarca insanın tepkisine neden olan Netflix'in aleyhine milyonlarca imza toplandı. Daha sonra mahkemeye konu olan film mahkeme tarafından yayından kaldırıldı.

 HZ İSA'YI EŞCİNSEL OLARAK TASVİR ETTİLER

Yapımını Brezilyalı Porta dos Fundos komedi prodüksiyon şirketinin üstlendiği "İsa'nın İlk Baştan Çıkışı" adlı dizi 3 Aralık'tan itibaren yayınlanmaya başladı.

Ekranlara geldiği ilk günden itibaren tepki toplayan dizide Hz. İsa eşcilsel bir ilişki içinde tasvir edildi. Katolik ülkedeki muhafazakar siyasetçilerin ve kilisenin büyük tepkisine neden olan filme aynı zamanda Müslüman ülkelerden de tepkiler yükseldi.

BÜYÜK TEPKİYE NEDEN OLMUŞTU

Büyük tepkiye neden olan dizinin yayından kaldırılması için imza kampanyası düzenlenmiş, diziyi çeken yapım şirketine Noel döneminde molotof kokteylli saldırı düzenlenmişti.

Yorumlar

şeytana tapanlar hristiyanlığı paganlaştırdılar hatta içine satanizimi de kattılar şimdi tamamen ortadan kaldırmaya çalışıyorlar anlaşılan baksana itibarsızlaştırarak.