Netflix neden açılmıyor, Netflix çöktü mü, sorun nedir?

Dünyanın en büyük internet film ve dizi platformu Netflix Türkiye'de açılmıyor. Peki, Netflix neden açılmıyor?

Google Haberlere Abone ol
Netflix neden açılmıyor, Netflix çöktü mü, sorun n

Dünyanın en büyük internet film ve dizi platformu Netflix Türkiye'de açılmıyor. Türkiye'den platforma giriş yapmak isteyenler "Sayfaya ulaşılamıyor" uyarısıyla karşılaşıyor. Hal böyle olunca da kullanıcılar Netflix'in kapanıp kapanmadığını, ya da çökme mi yaşadığını merak ediyor. 

Netflix'in neden açılmadığına dair şu ana kadar henüz bir açıklama gelmedi. 

Son olarak yaptığ 11 yaşındaki kız çocuklarıyla ilgili dizi nedeniyle büyük tepki çeken Netflix'in hacklenmiş olabileceği tahmin ediliyor. 

Çünkü dünyanın birçok ülkesinde çocuk istismarı içerdiği nedeniyle bu diziye tepkiler yükselmişti. 

Öte yandan sorunun sadece Netflix'ten mi yoksa internetteki diğer sosyal medya platformlarında da mı yaşandığı tartışması da yaşanıyor. 

Çünkü bazı kullanıcılar bugün Twitter'a da sağlıklı bir giriş yapamadığından şikayet ediyor.

Netflix'in Avrupa'daki versiyonuna çok kolay bir şekilde erişim sağlanabiliyor.

Türkiye'den VPN sistemiyle giriş yapmaya çalışanlar platforma erişebiliyor. Ancak Türkiye'de ise hala bir erişim sorunu yaşanıyor.

NETFLIX EN İYİ TARİH DİZİLERİ

1- Kingdom (IMDb: 8.3)

Hem tarihsel olayları anlatan hem de gerilim tarzında olan bir dizi hoşunuza giderse Güney Kore yapımı olan Kingdom dizisini de sevebilirsiniz.

2- The Crown (IMDb: 8.7)

Netflix’in en dikkat çeken dizilerinden biri olan The Crown’nda, Kraliçe Elizabeth’in tahta geçişi ve kişisel dramı, aşk hayatı, politik düşmanları, aynı zamanda 20. yüzyılın son yarısını şekillendiren tarihsel olayları izleyiciye veriliyor.zliyoruz.

3- The Last Kingdom (IMDb: 8.3)

Game of Thrones dizisini sevdiyseniz 9. yüzyıl İngilteresinde geçen bu diziyi de sevebilirsiniz. Dizi, İngiltere’nin yedi krallığa bölünmesinin hikayesini ve hepsinin verdiği savaşı konu alıyor. 

4- Outlander (IMDb: 8.4)

En çok okunanalar listesinde yer alan Diana Gabaldon’un kitabından uyarlanan dizinin başrollerinde Sam Heughan ve Caitriona Balfe var. Tarihle bilim kurgunun iç içe geçtiği bu diziyi heyecanla takip edeceksiniz.

5- Peaky Blinders (IMDb: 8.8)

Birinci Dünya Savaşı sonrasında İngiltere'nin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve savaştan dönen askerlerin normal yaşama adapte olarak toplum içinde var olma savaşını konu alıyor.


 

Detaylar Birazdan Eklenecek...

 

Yorumlar