Neova Katılım Sigorta’dan “Seyahat Sağlık Sigortası”

Neova Katılım Sigorta’dan “Seyahat Sağlık Sigortası”

Google Haberlere Abone ol
Neova Sigorta’dan “Seyahat Sağlık Sigortas

Hizmet ağını yenilikçi ürünler ve müşteriyi odağa alan hizmetlerle genişletmeye devam eden Neova Katılım Sigorta, yurt dışına seyahat edenleri, seyahatleri esnasında karşılaşabilecekleri sağlık risklerine karşı koruyan Seyahat Sağlık Sigortasını müşterilerine sundu.

Sigorta sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Neova Katılım Sigorta, yurt dışına seyahat edecek müşterilerine yönelik yeni hizmeti Seyahat Sağlık Sigortasını tanıttı. Neova’nın yeni hizmeti ile herhangi bir ulaşım yolunu kullanarak yurt dışına seyahat edenler, gittikleri ülkedeki tüm sağlık risklerine karşı koruma altına alınacak. Müşteriler, seyahat sırasında yaşayabilecekleri ani hastalık veya kaza gibi durumlarda bu sigorta sayesinde, teminatlarında belirtilen oranlarda olmak üzere sağlık hizmeti alabilecekler.

HASTALIK, KAZA, YARALANMA VEYA BÖLGESEL HASTALIKLARA KARŞI GÜVENCE ALTINA ALIYOR

Neova Katılım Sigorta’nın hem yurt içi hem de yurt dışında kullanılabilen Seyahat Sağlık Sigortası ürünüyle müşteriler, her türlü hastalık, kaza vb. durumlarda oluşacak sağlık risklerine karşı sigortalanıyor. Özellikle yurt dışı seyahatlerde hastalık, kaza, yaralanma veya bölgesel hastalıklar gibi oluşabilecek sağlık riskleri, seyahat edenler için çok önemli bir konu. Seyahat esnasında akla gelmeyecek birçok durum ile karşılaşılabiliyor, seyahat sağlık sigortası herkesi bu risklere karşı koruyor. Ayrıca, Neova’dan seyahat sağlık sigortası yaptıranlar poliçesine isteğe bağlı olarak Covid-19 teminatı da ekleyerek seyahat esnasında karışılacakları Covid riskine karşı sağlıklarını ve seyahatteki karantina konaklamalarını güvenceye alabiliyor. Neova Katılım Sigorta, yurt dışında yaşanabilecek sağlık problemlerinin maddi yüküne karşı alınabilecek en iyi önlemlerden biri olan yeni ürünü Seyahat Sağlık Sigortası ile müşterilerinin yurt dışı seyahatlerinde de yanlarında olmaya devam ediyor.

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI YURT DIŞINDA MÜŞTERİLERİ NASIL KORUMA ALTINA ALIYOR?

Seyahat sırasında ani hastalık veya kaza durumlarında sağlık hizmeti alınmasını sağlayan ürünle müşteriler, seyahat sırasında meydana gelen bir kaza veya önceden mevcut bir duruma bağlı olmayan hastalık hali sonucunda poliçelerinde belirtilen teminatlara göre koruma altına alınır.

Neova Katılım Sigorta’nın yeni ürünü Seyahat Sağlık Sigortası ile ilgili daha fazla bilgi almak için www.neova.com.tr adresi ziyaret edilebilir veya 444 1 636 numaralı çağrı merkezinden bilgi alınabilir.

Yorumlar