Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba neden yok, yeni sunucu kim?

Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu kim, sunucuları neden değişti, eski sunucu Nur Tuğba Namlı neden yok, nerede soruları programın izleyicileri tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba neden yok?

Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba neden yok, yeni sunucusu kim, neden değişti, Nur Tuğba Namlı ayrıldı mı, nerede soruları bu aralar merakla soruluyor. Kanal D'de hafta içi her sabah saat 09.00 itibariyle yayınlanan programın sunucularında yaşanan değişiklik seyirci tarafından merakla soruluyor. 

NELER OLUYOR HAYATTA YENİ SUNUCULARI KİM?

Kanal D'de hafta içi her sabah Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı tarafından sunulan "Neler Oluyor Hayatta" programının sunucularında değişiklik yaşandı. 

Geçen hafta yaşanan değişiklik sonrasında Nur Tuğba Namlı programdan ayrıldı yerine yeni bir isim geldi. 

Kanalın izleyicisi ise haliyle sormaya başladı, "Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu kim, neden değişti, Nur Tuğba Namlı neden yok?". 

"Neler Oluyor Hayatta" yeni sunucuları Hakan Ural ve Hilal Özdemir oldu. Özdemir, Namlı'nın yerine geldi. 

Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu kim, neden değişti, Nur Tuğba Namlı neden yok
Neler Oluyor Hayatta yeni sunucusu kim, neden değişti, Nur Tuğba Namlı neden yok

 

Güncel olayların ele alındığı ekranların sevilen programı Neler Oluyor Hayatta, hafta içi her gün izleyicilerle buluşuyor. Kanal D’nin, sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı sevilen programı “Neler Oluyor Hayatta” Nur Tuğba Namlı bir süre programda olmayacak. Ekranda göremeyen izleyiciler nedenini merak etti. İlk bölümü 7 Ekim 2019 tarihinde yayınlanan programın sunuculuğunda ilk başta Hakan Ural ve Seda Akgül bulunuyordu. Daha sonra, Seda Akgül'ün yerine genç sunucu Nur Tuğba Namlı geldi.

HİLAL ÖZDEMİR KİMDİR?

"Neler Oluyor Hayatta" yeni sunucusu Hilal Özdemir kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Spiker Hilal Özdemir, 23 Kasım 1989 yılında dünyaya geldi. Eyüboğlu Koleji'nde ortaokul ve Lise eğitimini tamamladı. Lisansını İstanbul Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü'nden tamamlayan Hilal Özdemir, Rotterdam Erasmus Üniversitesi'nde medya üzerine eğitim gördü. Show Tv, Kanal D, NTV Spor, NTV, SKYTURK360'ta Haber spikeri olarak görev aldı. Hilal Özdemir baba tarafından aslen Kocaeli Hereke'lidir.

Haziran 2018 tarihinde Medipol Başakşehir takımının milli kalecisi Volkan Babacan ile dünya girmiştir. Çiftin nikahını dönemin İstanbul Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıymıştır. Şahitleri ise İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, dönemin Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Abdulhalik Çimen, Serhat Albayrak ve Gizem Sınay yapmıştır.

Hilal Özdemir Babacan, Başakşehirli kaleci Volkan Babacan'ın eşidir. Çiftin Ayşe ve Yade adında ikiz kızları vardır.

NUR TUĞBA NAMLI NEDEN YOK?

Nur Tuğba Namlı, doğum izni nedeniyle bir süre ekranlardan uzak kalacak. Hamilelik süreci dolayısıyla bir süredir programa ara vereceği bilinen Namlı'nın yerine gelecek isim belli oldu. Neler Oluyor Hayatta programı 7 Kasım’dan itibaren Hakan Ural ve Hilal Özdemir Babacan’ın sunumuyla ekrana gelecek.

NUR TUĞBA NAMLI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

1983 Mersin doğumlu olan Nur Tuğba Namlı evli ve iki çocuk annesidir. Balıkesir Üniversitesi mezunudur. Var Mısın Yok Musun yarışmasında keşfedildikten sonra Gülgûn Feyman'dan sunuculuk dersleri aldı. SKY Türk kanalında gece haberlerini sunduktan sonra NTV’ye transfer oldu. Kasım 2014'te, NTV'deki görevinden ayrılarak TV8'e geçen Namlı burada Survivor Panorama’nın sunuculuğunu üstlendi. Son olarak Kanal D’nin ilgiyle takip edilen programı Neler Oluyor Hayatta’da Hakan Ural ile birlikte günün öne çıkan olaylarını ekrana taşıdı.

Yorumlar