Nahid Yamak kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Nahid Yamak, Giresunspor Kulübünde yapılan başkanlık seçimlerinde seçimi kazanarak başkanlık koltuğuna oturan isimdir. Peki, Nahid Yamak kimdir, nerelidir, kaç yaşında, mesleği nedir? Bu ve buna benzer sorular spor camiasında bu aralar merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Nahid Yamak kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Nahid Yamak kimdir, nerelidir, mesleği nedir soruları başta Giresunspor camiası olmak üzere spor dünyasında bugün merakla sorulan sorular oldu. 

Giresunspor Kulübünde bugün düzenlenen başkanlık seçimleri yarışında seçimleri kazanarak başkanlık görevini üstlenen isim Nahid Ramazan Yamak oldu. Hal böyle olunca da Nahid Yamak kimdir, nerelidir, soruları da cevap aramaya başladı.

Genel kurulun ardından konuşan Nahid Yamak, "Ben sadece Giresunspor’un başkanıyım. Giresunspor için de bundan sonra elimden geleni yapacağıma size söz veriyorum. Kesinlikle bu kulübün menfaatlerini sonuna kadar savunup, kıt kaynakların en iyi şekilde değerlendirilmesi sayesinde çok iyi yerde olduğumuz Süper Lig’i kaçırmamak için çalışacağız. Hep birlikte çalışacağız. Bu yaz oluşacak tabloyu birlikle geçebiliriz. Bu emanet bizde ve yönetim kurulu arkadaşlarımda" dedi.

NAHİD YAMAK KİMDİR?

Süper Lig ekiplerinden Bitexen Giresunsporda başkanlığa Nahid Yamak seçildi. Çotanak Spor Kompleksi’nde olağanüstü genel kurulda Nahid Yamak ile Fatih Sandal başkanlık için yarıştı. 429 delegeden 233ünün oy kullandığı seçimler sonucunda 156 oy alan Nahid Yamak, Giresunsporun yeni başkanı seçildi. Fatih Sandala ise 76 oy çıktı.

Yamak, bu akşam oynayacakları Kayserispor maçıyla ilgili de, Bugün sahamızda kazanmamız gereken çok önemli bir maç var. Tabii ki, bu Futbol. Kazanmak da var, kaybetmek de. Akşama tribünde takımın yanında olmanızı istiyorum ifadelerini kullandı.

Nahid Yamak kimdir, nerelidir, kaç yaşında
Nahid Yamak kimdir, nerelidir, kaç yaşında

 

Nahid Yamak başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Gökalp Kasapoğlu, Volkan Dudu, Ferhat Karademir, Abdülselam Çağırıcı, Gürkan Temur, İbrahim İnanç, Erdinç Hıdımoğlu, Mustafa Bulut, İlhami Aslan, Serkan Erdoğan, Ersin Sarıkaya, Osman Topal, Emrullah Ekiz, Battal Gazi Özdemir, Kenan Şahin.

Nahid Yamak, aslen Giresunlu olan 50'li yaşlarında bir iş insanıdır. Kendisine ait Kadromak Makine isimli şirketleri bulunmaktadır. Aynı zamanda şirketin yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir. 

Tam Nahid Ramazan Yamak'tır. Daha önce de Giresunspor'un yöneticileri arasında yer almıştı.

 

Yorumlar