Nagihan diskalifiye mi oldu Survivor Nagihan elendi mi neden Acun gönderdi mi?

Survivor Nagihan elendi mi Acun gönderdi mi, yaşanan gerilimden sonra ünlü yarışmacı kovuldu mu? Yeni bölüm fragmanına bakılırsa Nagehan yarışmadan diskalifiye edilmiş görünüyor; ancak reyting konusunda son derece hassas olduğu bilinen Acun'un ne yapacağı henüz tam olarak belli değil.

Google Haberlere Abone ol
Nagihan diskalifiye mi oldu neden elendi?

Survivor Nagihan elendi mi Acun gönderdi mi? Yarışmanın yeni bölüm fragmanında ada serüveninin Nagehan için sona erdiğini gösteriyor. 

NAGEHAN DİSKALİFİYE Mİ EDİLDİ?

Survivor Nagihan elendi gibi görünüyor. Çünkü Acun Ilıcalı'yı çileden çıkaran olayların sebebi olarak bilinen yarışmacı yeni fragmanda giderken görünüyor.

Nagehan

Tansiyonun bir dakika bile düşmediği Survivor All Star'ın 27. bölüm tanıtımında; Acun Ilıcalı'nın konseyde çileden çıkması gündem oldu.

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, bu yıl All Star formatıyla ekranlara geliyor.

6 Şubat akşamı 27. bölümüyle ekranlara gelen bölümde Acun Ilıcalı, Nagehan'a çok sinirlendi.

Sinirinden sandalyeleri dağıtan Ilıcalı, sonunda dayanamadı ve reklama gitti.

nagehan neden elendi

Yaklaşık 40 yıldır televziyon ekranlarında olan Acun Ilıcalı ilk kez bu kadar sinirlendi sağı sola kırdı geçirdi.

Yaşanan tartışma ve gerilimlerden sonra program reklama girdi; daha sonra da Acun'un Nagehan'ı fırçaladığı ve yarışmadan gönderdiği izlenimi veren fragman yayınlandı.

Yayınlanan yeni bölüm fragmanına göre; Acun Ilıcalı'nın Nagehan'a söylediği son sözleri: "Olmadı, sinirine yenik düştün. Kendin dayanamadın. Dayanamıyorsun da. Çok güzel birliktelik yaşadık. Yıllarca da güzel birlikteliğimiz oldu. Bunun hiç tadını kaçırmadan. Sen ne zannediyordun. Sen istediğin zaman sorun çıkaracaksın biz de tamam mı diyeceğiz sanıyorsun. Böyle mi hayal ettiğin kafanda?" şeklinde oldu.

Fragmanda Nagehan'ın yürüyerek çıktığı görünüyor; ancak gerçekte Nagehan'ın elenip elenmediği ise henüz bilinmiyor.

İTİRAFLARI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Exxen'de yayınlanan ve Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programı, son bölümünde, normal misafirleri ile birlikte Survivor yarışmacılarını da ağırladı. Konuşanlar'ın son bölümüne konuk olanlar arasında Survivor yarışmasının akılda kalan isimlerinden biri olan ünlü atlet Nagihan Karadere de vardı. Karadere, yaptığı itiraflarla programa damga vurdu.

Daha önce bir erkek arkadaşı olduğunu ve onunla cinsel anlamda çok iyi anlaştığını söyleyen Karadere, "Eski bir erkek arkadaşım vardı. Onunla cinsel anlamda yaşadıklarımı başka kimseyle yaşamadım. Hatta, ben boşanma arifesindeyken, kucağımda çocukla evime geldi ve kendisine kaçmamı söyledi" ifadelerini kullandı.

Eski erkek arkadaşının sürekli kendisini aradığını anlatan Karadere, "Yaşadığı her ilişkide, ten uyumu bulamamasının ardından benimle iletişime geçiyor, kapıma geliyordu. Beni istediğini söylüyordu. Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Ancak ben kabul etmiyordum" dedi.

Karadere, boşandıktan sona eski erkek arkadaşının bir kez daha kendisine geldiğini ve bu sefer kabul ettiğini söyledi. Karadere'nin itiraflarının ardından salonda büyük bir gürültü ve kahkaha bombardımanı yaşandı.

Diğer yandan Nagihan Karadere'nin Konuşanlar programında yaptığı itiraflar, sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. Sosyal medya kullanıcıları, Nagihan Karadere'yi yatak sırlarını ortalığa saçmakla eleştirdi.

 

Yorumlar