Nadir Ataman kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Nadir Ataman kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor gibi sorular, hakkındaki "kaçak yapı" iddialarından sonra gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Nadir Ataman kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nadir Ataman kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor gibi sorular, hakkındaki "kaçak yapı" iddialarından sonra gündeme geldi.

Nadir Ataman, Sözcü Gazetesi yayın yönetmeni Metin Yılmaz'ın damadıdır.

Nadir Ataman biyografisi

İşte Nadir Ataman biyografisi: Nadir Ataman 1981 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi.

Üniversite eğitimini İşletme bölümünde tamamladı.

3 dönem İstanbul CHP İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

10 yıldır inşaat sektöründe çalıştı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Grup Sorumlusu Nadir Ataman, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Mart ayı oturumunda Sözcü Gazetesi'nin okunmasını, Fox TV'nin izlenmesini istemişti.

Nadir Ataman, "Ufkunuzu açmak isterseniz size tavsiye ediyorum. Ara sıra Sözcü, Cumhuriyet, Birgün, Oda TV okursanız gerçekten haberlere ulaşmış olursunuz. (…) Seyretmek isterseniz size Fox TV, Halk TV, Tele-1, KRT televizyonlarınızı da izlemenizi tavsiye ederim" demişti.

MUHARREM İNCE EKİBİNDEN

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Grup Sözcüsü Nadir Ataman'ın; CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yanında yer alan isimlerden birisidir. 

Muharrem İnce, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında açıklamada bulundu ve "Kendisi (Kemal Kılıçdaroğlu) isterse olağanüstü kurultayı toplayarak, benim genel başkan, kendisinin onursal genel başkan olabileceği teklifinde bulundum. 'Hayır' derse, örgüt kendisi çözecektir..." demişti.

Detaylar Geliyor...

Yorumlar