n11'den sevgililer günü indirim kuponları | 10 Şubat 2020

n11 kampanyaları tüketiciler tarafından yakından takip ediliyor. En büyük alışveriş platformlarından biri olarak bilinen n11.com sitesinde düzenlenen kampanyalar birbirinden cazip fiyatlar sunuyor. N11 sevgililer günü indirim kuponları da hazırladı. İşte sizlere en son n11 kampanyaları:

Google Haberlere Abone ol
n11'den sevgililer günü indirim kuponları

N11 Sevgililer gününe özel kampanyalar ve indirim kuponları hazırladı. N11 sevgililer günü indirim  kuponu kazanabilmek öncelikle n11.com sitesine giriş yapıyoruz.

Siteye giriş yaptıktan sonra üst menüden "Kampanyalar" kategorisini seçiyoruz. Karışımıza çıkan büyük afişe tıklıyoruz. 

Burdan aşağıdaki gibi bir ekran çıkacak karşımıza. 

Buradaki n11 indirim kuponlarını hesabımıza tanımlıyoruz.

n11 indirim kuponu

N11 KAMPANYALARI 10 ŞUBAT 2020

Doğa ve spor severlerin dostu n11.com sömestre tatili bitmeden doğa tatili ve kış sporları sevenlerin yüzünü güldürecek Kampanya sunuyor. n11.com’a gelen spor severler Kış Sporları ve Outdoor & Kamp kategorilerinden yapacakları 250 TL ve üzeri alışverişlerinde sepette ek yüzde 10 indirim kazanıyor. Sadece 30 Ocak günü geçerli olan kampanya kapsamında kayak ve snowboard malzemeleri, trekking & koşu ayakkabıları, outdoor mont, çanta ve termos gibi ürünlerin yanı sıra kampların olmazsa olmazı katlanabilir masa, buzluk, mataralar, kamp çadırı, uyku tulumu, şişme yataklar, matlar gibi pek çok ürün indirimli fiyatlarına ek sepette yüzde 10 indirimle satışa sunuluyor.

Türkiye'nin en büyük internet alışveriş platformlarından biri olarak bilinen n11.com sitesinde düzenlenen kampanyaları tüketiciler tarafından dikkatle takip ediliyor. n11 kamyanyaları bazen yüzde 79'e kadar varan indirimler sunuyor. Farklı markaların ürünlerini indirimli kampanyalarla satışa sunduğu n11 kampanyaları sürekli olarak güncelleniyor. 

n11 kampanyaları arasında ünlü markaları da bulmak mümkün. Örneğin an itibariyle n11 kampanyalar sekmesi altında Bianca Lucci'de yüzde 70, Kadın Çanta ve Bavullarda yüzde 70, Mont ve kabanlarda yüzde 70 indirim kampanyaları bulunuyor.

Aycı'da yüzde 40, Enes Ayakkabı'da yüzde 15, XINT'te yüzde 25'e varan indirim kampanyaları bu ay n11'de devam ediyor.

SİTESİ ÇÖKMÜŞTÜ

n11'in 11/11 indirim kampanyası sitenin çökmesine neden olmuştu. Her yıl 11/11 gününe özel indirimler başlatan site bu yıl da yine 11/11 indirim kampyanyası başlattı. İndirimin başladığı dakikadan itibaren site çöktü. Siteye girerek alışveriş yapmak isteyenler karşılarında çökmüş bir site gördü.

n11 indirim kuponları toplayan vatandaşlar, sitenin kampanyayı başlattığı dakikalardan itibaren siteye girmeye çalıştı, ancak ulaşamadı.

Online alışveriş her geçen gün yaygınlaşıyor. Dünya çapında alışveriş siteleri de her yıl düzenledikleri özel günlerle kullanıcıların alışveriş yapmasını teşvik ediyor. Türkiye'den bir internet alışveriş sitesi de 11 Kasım'da 24 saat süren alışveriş festivali düzenleyecek.

SİTEYE NASIL ULAŞABİLİRİM?

n11.com sitesine ulaşamayan internet kullanıcıları için başka bir yöntem de bulmak mümkün. Peki nasıl olacak o yöntem. 

Bunun için akıllı cep telefonunuz ve internetinizin olması gerekiyor. Bu iki şartı karşılayan kullanıcılar n11.com'un Google Play ve Appstore uygulamasını cep telefonlarına indirerek siteye giriş yapabilirler. Uygulamalar siteden farklı bir sunucuda bulunduğu için henüz çökmemiş durumdalar. 

n11 indirim kampanyasının reklam filmi: 

n11 indirim kuponu nasıl kullanılıyor?

n11 indirim kuponu almak isteyen vatandaşlar, onu nasıl kullanacağını merak ediyor. n11 indirim kuponunu bulmak ve kullanmak için aşağıdaki videoyu izleyebilir.

Yorumlar

Nazmi N11 in yapacağı iş bu kadar olur.. milletin abanacağı belli, tedbirini alsana. alıcıya da yazık, satıcıya da..
zdgfhjk Ulan madem o kadar reklam yapıyosun adam akıllı server kullan bu ne rezillik ya
turgay çökertmeden çıkmışta n11 im :)
murat 16 dakikadır siteye girilmiyor.. yazık oldu o kadar kupon toplamıştım :))