Müyesser Yıldız kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Müyesser Yıldız kimdir, nerelidir, ne ile suçlanıyor? Odatv yöneticisi Müyesser Yıldız bu sabah Ankara polisi tarafından gözaltına alınınca biyografisi yeniden merak konusu oldu. İşte biyografisi:

Google Haberlere Abone ol
Müyesser Yıldız kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Odatv Haber Müdürü Müyesser Yıldız kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve daha önce nerelerde çalıştı? Askeri Casusluk suçlamasıyla Ankara'da gözaltına alınan Müyesser Yıldız'ın biyografisi merak konusu oldu. İşte Müyesser Yıldız biyografisi:

Türkiye Müyesser Yıldız ismini 2012 yılındaki Ergenekon davalarından hatırlıyor. Ergenekon davaları kapsamında açılan Odatv soruşturmasında gözaltına alınarak tutuklanan isimler arasında yer alıyordu. Ancak daha sonra yapılan duruşmalardan birinde Müyesser Yıldız tahliye edilmişti. 

Müyesser Yıldız, 1983 yılında gazeteciliğe başladı. Sırasıyla Tercüman, Günaydın, Akşam gazetelerinde ve Nokta Dergisi'nde çalıştı.

Yıldız bir süre Devlet eski Bakanı Sadi Somuncuoğlu'nun basın müşavirliği görevinde bulundu.

Avaztürk haber sitesinin kurucularından Yıldız, bir süredir Odatv'de köşe yazarlığı yapıyordu.

Yıldız'ın "100 yılın hesabı/Türk’ü tasfiye projesi" adlı bir kitabı bulunuyor.

Müyesser Yıldız son olarak bir kez daha "Askeri Casusluk" suçlamasıyla Ankara'da evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Yıldız'ın yöneticilik yaptığı internet sitesi birkaç ay önce Libya'da gizli faaliyet yürüten MİT mensuplarının kimliklerini deşifre ettiği için soruşturmaya konu olmuş, site erişime kapatılmıştı. 

Müyesser Yıldız kimdir

Detaylar Geliyor...

Yorumlar