Mustafa Tuna'dan 'fıskiye' açıklaması

Mustafa Tuna, Melih Gökçek zamanında Twitter'da gündem olan 'fıskiye' konusunda 'geçmişiyle ilgili bir malumatım yok' dedi

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Tuna'dan 'fıskiye' açıklaması

Sonhaberler | Haber Merkezi

Meli Gökçek ve Gezi eylemcileri arasında polemiğe neden olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı binası önündeki fıskiye kaldırıldı. Fıskiyenin neden kaldırıldığıyla ilgilgili açıklama yapan yeni Belediye Başkanı Mustafa Tuna, fıskiye ile ilgili geçmiş tartışmalardan haberinin olmadığını, kaldırılması gerektiğini söyledi.

Tuna, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda, Ankara ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) yönetici ve üyelerini kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuna, güzel hizmetlere vesile olmak istediğini, el birliğiyle Ankara'yı iyi yerlere getireceklerini söyledi. Bugüne kadar yapılan hizmetlerin de olduğunu aktaran Tuna, "Bu hizmetlerden dolayı Melih Gökçek'e teşekkür ediyorum. Onun da büyük hizmetleri oldu. Bu bir bayrak yarışı. Bundan sonra biz de elimizden gelen bütün imkanları kullanarak hizmetimizi sürdüreceğiz." diye konuştu. AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman da Başkan Tuna'ya hayırlı olsun dileklerini iletti.

Tuna'ya yeni görevinde başarı dileyen Yaman, "Başkanımızı daha önceden biliyor ve tanıyoruz. Her daim bizim yanımızda oldu. AHİD olarak her zaman başkanımızın yanında olacağız. Ankaramız için yapacağı her türlü hizmette yanında yer alacağız." ifadelerini kullandı. Bir gazetecinin Ankara Büyükşehir Belediyesi binası önündeki fıskiyenin kaldırılmasına ilişkin sorusuna Tuna, "Fıskiyenin ününü bilemiyorum. Geçen Sayın Bakanımız geldiğinde trafikte bir sıkışıklık oldu. Araçların manevra yapamaması yönünde sıkıntı olduğundan dolayı kaldırıldı. Geçmişiyle ilgili bir malumatımız yok. Uygun olan yere gidecek." cevabını verdi.

Yorumlar