Mustafa Sandal ifadeye çağrıldı!

Defne Samyeli, Mustafa Sandal'ın kitabında kendi hakkında asılsız ifadeler olduğunu öne sürerek Sandal hakkında suç duyurusunda bulundu. Mustafa Sandal Savcılık tarafından ifadeye çağrıldı.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Sandal ifadeye çağrıldı!

Defne Samyeli, Mustafa Sandal'ın kitabı 'Beni Ağlatma' nın içinde kendisi ile ilgili asılsız iddialar olduğunu öne sürerek Sandal hakkında suç duyurusunda bulundu. Buna istinaden savcılık Sandal'ı ifadeye çağırdı. Magazin gündemindeki son haberlere göre, Sandal İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iffadeye çağırıldı.

Samyeli'nin asılsız olarak lanse ettiği kitabın o bölümü ise şu şekilde:

"Tam ilk albümü çıkardığım sırada Defne ile tanıştık. Türkiye'nin en güzel üç kadınından biri olarak seçilmişti ve podyumlarda fırtına gibi esiyordu. Hem çok güzel hem de çok akıllı bir kadın olarak ondan etkilenmemek mümkün değildi. Şimdi geriye dönüp bakınca düşünme tarzıma gülmeme rağmen o zaman yeni ünlü olmanın verdiği şımarıklık ve endişe karşımı duygularla onu kız arkadaşım olarak lanse edemeyeceğimi, bunun kızların bana olan ilgisini azaltacağını, ilişkimizi gizli olarak ilerletebileceğimizi söyleyince Defne de bana hak verdi ve sonunda beni terk etti. Defne'den sonra da birlikteliklerim oldu " Mustafa Sandal - Beni Ağlatma 1. Baskı

 

Mustafa SAndal Defne Samyeli

Defne Samyeli söz konusu kitapta geçen bu ifadelerin tamamen asılsız olduğunu ve Sandal ile hiç bir zaman birlikteliğinin olmadığını kaydetti. Defne Samyeli'nin Mustafa Sandal'a uyarılarının ardından Sandal doğru söylüyor olabilir aramızdaki durumu ve ben yanlış yorumlamış olabilirim ifadeleri kullanmıştı. 

Sandal'ın savcılığa vereceği ifadenin ardından davanın seyri netlik kazanacak.

Yorumlar