Mustafa Murat Ayhan kimdir, neden öldü?

Mustafa Murat Ayhan kimdir, neden öldü soruları bu aralar merakla sorulmaya başlandı. Kaldığı cezaevinde intihar ettiği belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Murat Ayhan kimdir, neden öldü?

Mustafa Murat Ayhan kimdir sorusu Azra Gülendam Haytaoğlu'nun katilinin haberi üzerine yeniden gündem olmaya başladı. 

Türkiye'yi şoke eden Azra Gülendam Haytaoğlu cinayetinin faili Ayhan, kaldığı cezaevinde intihar etti. 

Ayhan'ın ölüm haberi bir anda yayılırken, gözler bir kez daha neler olduğuna çevrilmişti. 

Antalya'da kayıp olarak aranan üniversitesi öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'nun katil zanlısı Mustafa Murat Ayhan ifadesinde cinayeti itiraf etti.

Çapraz sorguda anlattıklarıyla kan donduran Mustafa Murat Ayhan, evinde Azra’ya tecavüz ettiğini, boğarak öldürdüğünü daha sonra banyoda kızı 5 parçaya ayırarak ormana gömdüğünü söyledi. Emlak ve inşaat işleriyle uğraşan katil zanlısı Mustafa Murat Ayhan ile ilgili İnşaat Mühendisleri Odası'ndan açıklama geldi. 

Azra Gülendam Haytaoğlunun katili Mustafa Murat Ayhan ile ilgili İnşaat Mühendisleri Odasından açıklama Evli ve iki çocuk babası olan Ayhan çevresinde saygın bir işadamı olarak biliniyor. İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi’nin Yönetim Kurulu’nda sayman olarak da görev yapan Ayhan, Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun.

Mustafa Murat Ayhan kimdir nereli mesleği ne Azra Gülendam Haytaoğlunun katili Ayhan ile ilgili İnşaat Mühendisleri Odasından açıklama
İnşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Ayhan, yakınları tarafından çok nazik ancak bir o kadar da içine kapanık biri olarak tanınıyor.

Ayhan’la 4 dönem görev yapan İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, “Hâlâ şoktayız. Mustafa Bey son derece naif bir insan. Şu ana kadar hiçbir şekilde sinirlendiğine bile şahit olmadım. Ama yaptıkları hiçbir şekilde kabul edilemez. Üyelikten çıkarılması için süreci başlattık” diye konuştu.

MUSTAFA MURAT AYHAN KİMDİR?

1973 Isparta doğumlu olan Mustafa Murat Ayhan 1996 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden mezun oldu.

2007 Yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Kendine ait mühendislik firmasında proje, kontrollük ve müteahhitlik hizmetleri veren Ayhan, İMO Antalya Şube 14. Dönem Yönetim Kurulu Üyesi ve 15. ve 16. Dönem Yönetim Kurulu Sayman üyesi olarak görev aldı.

5 gündür kayıp olan Azra Gülendam Haytaoğlu'nun cansız bedeni bulunmuştu.


 

Yorumlar