Mustafa Erge neden cezaevinde? Taksici Oğuz Erge'nin oğlu

Mustafa Erge, İzmir'de vurulan taksici Oğuz Erge'nin cezaevinde bulunan oğludur. Oğul Erge, cezaevinden babasının cenaze törenine jandarma eşliğinde katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Erge neden cezaevinde? Oğuz Erge'nin oğlu

İzmir, soğuk bir gecede yardım etmek amacıyla aldığı müşterisi tarafından öldürülen taksici Oğuz Erge'nin kaybıyla sarsıldı. 44 yaşındaki Erge, müşterisi Delil Aysal tarafından üç el ateş edilerek yaşamını yitirdi. Bu acı olay, tüm Türkiye'de büyük üzüntüye yol açtı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Erge, memleketi Aydın'ın Söke ilçesinde, 8 yıl önce kalp krizinden vefat eden kardeşi Muhammet Erge'nin mezarı yanında son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye, aralarında Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, mahalle sakinleri, siyasi parti temsilcileri ve mesai arkadaşlarının bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Ayrıca, cezaevinde bulunan oğlu Mustafa Erge de izin alarak jandarma gözetiminde cenazeye katılma fırsatı buldu. 

HELALLİK VE SON GÖREV

Erge'nin cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumundan alındıktan sonra helallik için Buca Göksu Mahallesi'ndeki evine getirildi. Ailesi ve yakınlarının helallik almasının ardından, mesai arkadaşlarının oluşturduğu bir konvoy eşliğinde Aydın'ın Söke ilçesi Nalbantlar Mahallesi'ne götürüldü.

OĞUZ ERGE KİMDİR?

Oğuz Erge, eşinden boşanmış ve liseye giden kızı Naz Erge ile İzmir'de yaşamını sürdürmekteydi. Asıl mesleği kamyon şoförlüğü olan Erge, taksi şoförlüğü yaparak geçimini sağlıyordu.

Talihsiz adamın ölüm haberi ve yaşananları duyanlar Mustafa Erge'nin neden cezaevinde olduğunu merakla soruyor. Açık kaynaklarda Mustafa Erge'nin neden cezaevine düştüğüne dair hiçbir bilgi bulunmuyor.

Yorumlar