Mustafa Er kimdir, neden öldü?

Mustafa Er kimdir, neden öldü? Haydar Baş'ın damadı Mustafa Er hayatını kaybetti. Mustafa Er'in kim olduğu ve neden öldüğü merak edildi. İşte Mustafa Er kimdir, neden öldü sorularının detayları

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Er kimdir, neden öldü?

Mustafa Er kimdir, neden öldü? Haydar Baş'ın damadı Mustafa Er hayatını kaybetti. Mustafa Er'in kim olduğu ve neden öldüğü merak konusu oldu.

Geçtiğimiz gün koronavirüs sebebi ile hayatını kaybeden Haydar Baş'ın damadı da bugün vefat etti. Haydar Baş'ın damadı Prof. Dr. Mustafa Er kimdir, neden öldü, koronavirüsten mi öldü? 

Mustafa Er kimdir?

49 yaşında olan Mustafa Er 10 Şubat 1971 yılında Karabük Safranbolu'da dünyaya geldi.

Prof Dr. Mustafa Er, Karabük Üniversitesi Kimya Bölümü Öğretim Görevlisidir. Lisans eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü'nde bitiren Er Yüksek lisans çalışmasını ve doktorasını Rus Dili Edebiyatı ve Kimya bölümü üzerine yapmıştır.

SAfrobolu'da ikamet ediyordu.

Mustafa Er neden öldü?

Haydar Baş'ın koronavirüs sebebi ile ölmesi Mustafa Er de mi koronavirüsten öldü sorusunu akıllara getirdi. Ancak Mustafa Er mide kanaması geçirdi ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Prof. Dr. Mustafa geçtiğimiz gün sosyal medya hesabında Haydar Baş'ın ölümün ardından 'Elbet Bir Gün Buluşacağız' şarkısı ile bir video paylaşmıştı. Sevenleri bu videoyu hatırladı.

İşte Prof. Dr. Mustafa Er'in o paylaşımı:

Mustafa Er kimdir neden öldü

 

Yorumlar