Mustafa Aksakallı kimin oğlu? Mustafa Aksakallı'nın babası kim?

Mustafa Aksakallı'nın kimin oğlu olduğu, babasının kim olduğu soruları son dönemlerde ünlü bir ismin soyadıyla benzerliği nedeniyle merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Mustafa Aksakallı kimin oğlu?

Mustafa Aksakallı kimin oğlu, babası kimdir, nerelidir, kaç yaşında, Ezgi Mola ile yaş farkı nedir soruları bu aralar merakla soruluyor. 

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın Mustafa Aksakallı ile evleneceği uzun zamandır konuşuluyordu. Uzun zamandır birlikte yaşayan Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı nihayet dünyaevine giriyor. İkilinin sade bir düğünle, sadece arkadaşlarının katılacağı bir törenle evleneceği öğrenildi.

Mustafa Aksakallı kimin oğlu? Mustafa Aksakallı'nın babası kim?
Mustafa Aksakallı ve Annesi Melek Aksakallı

 

Mola'nın evlendiği ismin soyadının Aksakallı olduğunu öğrenenler ise merakla soruyor. Aksakallı kimin oğlu, babası kimdir? Zekai Aksakallı ile bir akrabalığı var mı?

MUSTAFA AKSAKALLI KİMİN OĞLU?

Acun Ilıcalı, Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve Kerimcan Durmaz gibi ünlü isimlerin arkadaşı olan Mustafa Aksakallı ve Ezgi Mola sessiz sedasız evlilik kararı aldı. GazeteMagazin'in haberibe göre; Ezgi Mola, yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı işletmeci sevgilisi ve aynı zamanda ortağı olan Mustafa Aksakallı ile bugün evleniyor. Aile ve yakın dostlarının katılacağı nikah törenine 14 kişi katılacak. Çiftin nikah şahitliğini ise; Sinan Engin ve Oğulcan Engin yapacağı öğrenildi.

Mustafa Aksakallı kimin oğlu Mustafa Aksakallı'nın babası kim
Mustafa Aksakallı  ve Ezgi Molla

 

Mustafa Aksakallı 1985 yılında İzmir'de doğdu. 1,80 boyunda olduğu biliniyor. Kuşadasında bir eğlence külübü sahibi olan Mustafa Aksakallı'nın Şarkıcı Berkay, Kerimcan Durmaz ve Gizem Karaca ile yakın arkadaş olduğu biliniyor. 

ZEKAİ AKSAKALLI İLE AKRABA MI?

Mustafa Aksakallı, kamuoyunda Zekai Paşa olarak bilinen Emekli General Zekai Aksakallı ile bir akrabalığının olup olmadığı merak ediliyor. Korgeneral Zekai Aksakallı, Özel Kuvvetler Komutanı iken 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Gelibolu 2. Kolordu Komutanlığına atandı. Aslen Erzurumlu olan Zekai Aksakallı, Nursel Aksakallı ile evli. 58 yaşında olan Zekai Aksakallı'nın 2 çocuğu bulunuyor.

Zekai Aksakallı 2013 yılından 2017 yılına kadar Özel Kuvvetler Komutanı olarak görev yapmaktı. Zekai Aksakallı 28 Temmuz 2016 tarihli YAŞ toplantısında korgeneralliğe terfi ettirildi.

Darbe girişimi sonrası 28 Temmuz 2016 tarihinde yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında darbe teşebbüsü sırasında gösterdiği olağanüstü mücadeleden dolayı rütbe süresinin dolmasına 1 yıl daha olmasına rağmen Korgeneral rütbesine terfi ettirildi.

24 Ağustos 2016 tarihinde Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu öncülüğünde Suriye'nin Cerablus ve el-Bab kasabasının Irak ve Şam İslam Devleti'nden geri alınması için düzenlenen Fırat Kalkanı Operasyonu'nun komutanlığını yaptı. 20 Ağustos 2017 tarihinde 2. Kolordu komutanı olarak atandı.

Zekai Aksakallı aslen Erzurumlu'dur. Mustafa Aksakallı ise aslen İzmirli'dir. İkilinin arasında bir akrabalık bağı olduğuna dair bilgi bulunmuyor.

MUSTAFA AKSAKALLI İLE EZGİ MOLA YAŞ FARKI KAÇ?

Ezgi Mola ile eşi Mustafa Aksakallı arasındaki yaş farkı 2'dir. Ezgi Mola 40 yaşında, eşi Mustafa ise 38 yaşındadır.

Yorumlar