Muş'ta teröre tepki

- Muş'ta sivil toplum örgütlerinden oluşan Kardeşlik Platformu, terör örgütü PKK'yı ve hain saldırılarını protesto etti

Google Haberlere Abone ol
Muş'ta teröre tepki

MUŞ (AA) - Muş Kardeşlik Platformu üyeleri, terör örgütü PKK ve saldırılarını kınadı.

Muş Belediyesi önünde toplanan platform üyeleri, polis ve askerler için destek sloganı attı, terörü lanetledi.

Platform adına açıklama yapan Melik Gözer, Kayseri'deki terör saldırısını lanetlediklerini bildirdi.

Bundan 3 yıl önce hain eller tarafından ülkede kirli bir teşebbüsün işleme konulduğunu belirten Gözer, şöyle dedi:

"17-25 Aralık süreci olarak bilinen bu dönemde, devletimizi dünya nezdinde itibarsız kılmak için FETÖ eliyle akıl almaz bir operasyon yapılmıştı. Terör, bu başarısız teşebbüsün yıl dönümünde, 17 Aralık 2016'da bir kez daha hortladı. Bu sefer bir başka isimle PKK maskesi altında, çarşı iznine çıkan savunmasız genç askerlerimize kıydı. Dağda ve çukurlarda çarpışma cesaretini kaybeden korkaklar, her zaman yaptıkları gibi yine pusuya yattılar, yine masumların savunmasız anlarını kolladılar ve sinsi yılanlara özgü taktiklere başvurarak herkesçe bilinen katliam mekanizmalarını harekete geçirip 14 fidanımıza kast ettiler."

Gözer, İslam dünyası hakkında kötü emelleri olan işgalci batının, karanlık yüreğindeki hırsın dinmediğini ve işgal için topraklarımıza dikilen gözlerdeki umut ışığının ise henüz sönmediğine değindi.

Gözer, "Düşman, umutlarımızın da bedenlerimizle yok olup gitmesini beklemektedir. Kayseri'de hakikate canlarıyla şahitlik eden şehitlerimiz, herkese nasip olmayacak bir yüce makama kanatlandılar. Ne mutlu bu şerefe erenlere, ne mutlu bu kutsal emanetin sahibi olan ailelere." ifadesini kullandı.

Grup, açıklamanın ardından "Kahrolsun PKK" sloganı atarak, dağıldı.

Yorumlar