Müslüme'nin ölümüyle ilgili yeni gelişme

Mersin'de kaybolduktan sonra ölü bulunan Müslüme'nin DNA raporu ortaya çıktı. Raporda, küçük kızın dedesinden olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Müslüme'nin ölümüyle ilgili yeni gelişme

Mersin'de kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme'nin ölümüyle ilgili dedesi tutuklanmıştı. Sabah'ın haberine göre; yapılan DNA analizinde yörük Kızı Müslüme'nin dedesi, öz babası çıktı.

Mersin'in Gülnar ilçesinde Yörük aile Mehmet ve Selvi Yağal çiftinin 3 yaşındaki kızı Müslüme'nin cansız bedeni, kaybolduktan 10 gün sonra dün ormanlık alanda bulundu. Müslüme'nin cansız bedeni, kaybolduğu yerden 7 kilometre uzaklıkta, 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulundu.

Küçük kızın ölümü sonrasında bütün aile üyeleri gözaltına alındı. İfadelerine başvurulan aile bireyleri Müslüme'nin cenazesine de katılamadı. 4 gün sonrasında adliyeye sevk edilen aile üyelerinden dede Hasan Yağal tutuklandı. Anne, baba ve diğer kişiler ise serbest bırakıldı.

Sabah'tan Sema Alim Dalgıç'ın haberine göre Müslüme'nin cansız bedeninden Adli Tıp görevlilerince alınan DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı. Küçük kızın DNA örneği ise 70 yaşındaki dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslüme'nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu.

Müslüme'nin annesi serbest bırakıldıktan sonra Yanışlı Mahallesi'ndeki çadırlarına dönmüş, aile üyeleri ise iddialarla ilgili konuşmak istememişti. Anne Selvi Yağal, "Kayınpederim neden tutuklandı, bilmiyorum" demişti.


 

Yorumlar