Müslümanlara terörist diyen 'Fake imam'a tepki yağıyor

Avustralya'da yaşayan ve kendini barış imamı olarak lanse eden sosyal medyada ise 'Fake İmam' olarak bilinen İran asıllı Muhammed Tevhidi'nin katıldığı televizyon yayınındaki İslamiyet ve Müslümanlarla ilgili skandal sözleri büyük tepki çekti. İsrail ve Siyonizm aşığı Tevhidi'nin yaptığı açıklamalara Türk kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden de sert tepki verdi.

Google Haberlere Abone ol
Müslümanlara terörist diyen 'Fake imam'a tepki yağıyor

Kendisine "Barış İmamı" diyen, Avustralya'da yaşayan Muhammed Tevhidi, İsrail'e gösterdiği sempati ve Müslümanlara yönelik düşmanlığıyla dikkat çekiyordu. Tevhidi, geçtiğimiz hafta İsrail'e "Hamas'ın attığı füzelerden dolayı çok üzgünüm" diyerek bir skandala imza atmıştı.

Tevhidi'nin son skandalı ise program sunucusu Bekir Develi'nin Filistin'deki katliama dair bir paylaşımı üzerinden sosyal medyaya yazdıkları oldu.

"Bu nefretin ve antisemitizmin propagandasıdır. Son İsrail-Hamas çatışmasından olduğunu iddia ettiği tweetinde neredeyse 10 bin retweet ve 12 bin beğeni var. Bu, 2017'de Irak'ta çekilmiş bir fotoğraf. ABD'nin Hollywood'u, Filistin'nin Pallywood'u var" diyen Tevhidi'ye Müslümanlardan tepki yağdı.

Filistin'deki şehitlerin fotoğraflarını paylaşan insanlar, Tevhidi'ye "Bunlar gerçek fotoğraflar, tabi eğer vicdanın varsa" sözleriyle tepki gösterdiler.

Yeni Şafak gazetesi köşe yazarı İsmail Kılıçarslan, söz konusu paylaşıma tepki gösterenler arasındaydı. 

Sinema ve dizi oyuncusu İsmail Hakkı Ürün ise, "Sen katil Siyonizmin olumlu ve büyüleyici bir dalga sunduğunu mu düşünüyorsun? İslam için utanç vericisin. Senin orada nefes almana izin veren Müslümanlar, onlara da ayıp. Sen zavallı bir Siyonizm sevgilisi kuklasın. Kendine imam demeyi bırak ve git haham ol" sözleriyle Tevhidi'ye tepki gösterdi.

Cuma günü RT America’nın "In Question" programına katılan Tevhidi, kendisine sorulan "'İslami radikalizm' terimi var mı?" sorusuna, "Elbette var, herkesi kim öldürüyor?" diye cevap verdi. 

'FAKE İMAM' MUHAMMED TEVHİDİ KİMDİR?

İran asıllı ve Avustralya'da yaşayan Muhammed Tevhidi'nin açıklamaları oldukça tepki çekiyor. Avustralya'da Buhari'nin derhal yasaklanmasını, cami yapımına sınırlama getirilmesini isteyen Tevhidi, buraya "burkalar içinde dolaşanları" görmek için gelmediğini söyledi.

İran'ın Kum kentinde eğitim gördüğünü iddia eden Tevhidi, Filistin'in Yahudilere ait olduğunu, dünyadaki terörizmin sebebinin Müslümanlar olduğunu sık sık dile getiriyor. Müslümanların eleştirilerinin hedefi olan Tevhidi, Siyonistler tarafından destekleniyor. 

Sosyal medyada "fake imam" olarak adlandırılan ve skandal açıklamalara imza atan Tevhidi'nin Avustralya'da Sünni İslam'ı terörizm kaynağı göstererek Şii inancına alan açmak istediğini iddia ediliyor. 

Yorumlar