Muslera neden oynamıyor, neden kadro dışı, sakatlandı mı?

Muslera neden oynamıyor, neden kadro dışı, sakatlandı mı, soruları Galatasaray ile Barcelona arasında oynanan maçı izleyen taraftarın kafasını meşgul ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Muslera neden oynamıyor, neden kadro dışı, sakatla

Muslera neden oynamıyor, neden kadro dışı, sakatlandı mı, soruları Galatasaray ile Barcelona arasında oynanan maçı izleyen taraftarın kafasını meşgul ediyor.

Galatatasaray ile Barcelona arasında bu akşam oynanan maçta gözler Muslera'yı aradı; ancak Torent'in hazırladığı ilk 11 arasında Muslera yoktu. 

UEFA Avrupa Ligi son 16 için karşı karşıya gelen Barcelona-Galatasaray maçına iyi hazırlanan sarı kırmızılılar kalede Muslera olmadan sahaya çıkacak. Peki, Muslera neden oynamıyor, sakatlandı mı, neden kadro dışı?

Muslera neden yok, sakatlandı mı, neden kadro dışı?
Muslera

 

BARCA - GS İLK 11'LER

Barcelona: Ter Stegen, Dest, Araujo, Eric Garcia, Nico, Grankie de Jong, Pedri, Adama Traore, Ferran Torres, Memphis

Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Feghouli, Kerem, Babel, Mohammed

Domenec Torrent'in açıklamaları şöyle:

"Devamlı ilerleme yolundayız. Barcelona çok formda şu an. Kusursuz olmamız gerekiyor. 90 dakika içerisinde en iyisini vermeliyiz. Pozisyon vermemeliyiz. Kontrol sahibi Barcelona olacak. Top bizde olduğu zaman nasıl davranacağımızı biliyoruz. Çok iyi gelişti Barcelona. Topu kaybetse bile bir şekilde geri almayı biliyor. Hem savunmada hem hücümda ne yapacağımızı iyi biliyoruz. Barcelona devamlı bize saldıracak ama biz de tedbirimizi alacağız. Son antrenmanda kalede Inaki Pena'nın oynayacağını belirlemiştik."

Sarı kırmızılı takımda kaleyi Inaki Pena koruyacak. 3.5 ay sonra Konya maçının kadrosuna alınan ve kulübede bekleyen Muslera, maç eksiği nedeniyle yine kenara alındı..

Teknik Direktör Domenec Torrent’in, kaleci antrenörü Ricard Segarra’nın raporunu da dikkate alarak tercihini genç eldivenden yana kullandı.

Böylece Pena, altyapısından yetiştiği Barcelona’ya karşı ilk Avrupa kupası maçını oynayacak.

Tecrübe kaleci Muslera'dan maç öncesinde açıklama gelmişti. 

İşte o açıklama: Camp Nou bir futbol tapınağı. Burada oynamak her oyuncu için bir hayaldir.

Brir tek Inaki'yele konuşmadım. Tüm takımla konuştum. Inaki burayı tanıyor. Onunu da yardımıyla birlikte bu maça hazırlandık.

Kendimi taraftarlar sayesinde hep iyi hissettim. Onlar bizim 12 numaramız. Onlar için hep en hazır halimle sahada olmaya çalıştım.

Bu sonuçta futbol. Sonuçları tahmin etmek çok zordur. Bunu 2 maç sonunda göreceğiz.

Muslera'nın sahalardan uzak kalmasının nedeni Demir Grup Sivasspor maçında sakatlanmasıydı.

Sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında ise esneme tespit edilen Muslera yaklaşık 8 hafta boyunca sahalardan uzak kalmıştı.


 

Yorumlar