Musa Aydın'ın kamp ziyaretleri sürüyor

ANKARA (AA) - Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, 4-10 Haziran tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek 23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında Ankara'da kamp yapan Serbest Milli Takımı'na moral...

Google Haberlere Abone ol
Musa Aydın'ın kamp ziyaretleri sürüyor


ANKARA (AA) - Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, 4-10 Haziran tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek 23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında Ankara'da kamp yapan Serbest Milli Takımı'na moral ziyaretinde bulundu.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre Aydın, 23 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası öncesi kamp ziyaretlerine devam etti. Aydın, Grekoromen Milli Takımı'nın ardından Elmadağ Kamp Eğitim Merkezi'nde son etap çalışmalarını sürdüren serbest güreşçilerle bir araya geldi.

Teknik ekiple toplantı yaparak takımın son durumu hakkında bilgi alan Aydın, milli güreşçilerle sohbet etti.

Aydın, yaptığı açıklamada, hem sporcuların hem de teknik heyetin büyük bir hırsla çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "Buradaki sinerji bizleri mutlu ediyor. 23 yaş altı takımı bizler için çok önemli. Çünkü A takım öncesi son durak. Burada forma giyen isimlerin tek bir amacı var o da A takım forması giyebilmek." ifadelerini kullandı.

En büyük hedeflerinin 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda başarıya ulaşmak olduğunu vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:

"Bu şampiyonada mindere çıkacak güreşçilerimiz 2020-2024 Olimpiyatları'nda bizleri temsil edecek. O yüzden de bu tip şampiyonalarda tecrübe kazanmaları ve başarılı olmaları çok önemli. Tabii bu kez Avrupa Şampiyonası ülkemizde düzenlenecek. Burada öyle bir atmosfer ortaya koymalıyız ki 2019 Dünya Şampiyonası adaylığımız için referans olmalı. İnşallah, İstanbul'daki şampiyonada geçen sene olduğu gibi tüm dünyaya İstiklal Marşımızı ezberletiriz."

Yorumlar