Murat Sancak kimdir? Ethem Sancak'ın neyi olur?

Murat Sancak kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor ve neden gündeme geldi? İşte Murat Sancak hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Murat Sancak kimdir? Ethem Sancak'ın neyi olur?

Murat Sancak kimdir, neden gündeme geldi, ne iş yapıyor, mesleği nedir soruları Sedat Peker'in 30 Mayıs günü yayınladığı videoda adının geçmesi üzerine bir kez daha gündeme geldi. Peker, videosunda Berat Albayrak'ın Murat Sancak'ın evinde kaldığını ileri sürmüştü. Oysa Berat Albayrak'ın Üsküdar kendi evinde olduğu birkaç gün öncesine kadar basında görüntüleriyle yer almıştı. Peki, Peker'in sözünü ettiği Murat Sancak kimdir? Ethem Sancak'ın neyi olur, akrabalar mı? İşte Murat Sancak biyografisi: 

Murat Sancak kimdir
Murat Sancak

 

Murat Sancak 1970 yılında Siirt'in Tillo ilçesine bağlı Çatılı köyünde dünyaya geldi. 

İş adamı olan Murat Sancak aynı zamanda spor dünyasının da yakından bildiği bir isimdir. Adana Demirspor'un başkanlığını yapmaktadır. 

MT Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı ile BMC Yönetim Kurulu Üyesi görevlerinde bulunmaktadır. 20 Ağustos 2015 yılında suikast girişimine uğramış olup aracına 20 kurşun isabet etmiştir, bu olayda korumaları yaralanırken kendisi yara almadan kurtulmuştur.

2014-2017 yılları arasında Star Medya'nın başkanlığını yürütmüştür.

2018 yılında olağanüstü kongre sonucunda Adana Demirspor başkanlığına seçilmiştir ve görevine devam etmektedir.

2020-21 sezonu, TFF 1. lig'de takımın mevcut başkanı iken, Adana Demirspor Süper Lig'e 1. olarak yükselmiştir.

Evli ve 6 çocuk babasıdır. İş adamı Ethem Sancak'ın kuzenidir.

SEDAT PEKER'İN İDDİASI

Sedat Peker, çeşitli iddialarla dolu son videosunda Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın iş adamı Murat Sancak'ın evinde kaldığını ileri sürmüştü. Murat Sancak ise yaptığı açıklamada iddiaları anında yalanlamıştı. 

Sancak, Albayrak'ın şu ana kadar hiçbir zaman evine gelmediğini söylemişti.

Sancak, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şunları söylemişti: 

Murat Sancak'ın Twitter mesajı

 

"Berat Albayrak'ın saklanmaya ihtiyaç duyacak bir durumu yok. Ayrıca o kişinin tabiriyle telefon sinyalinden bakılabilir evime hiç bir zaman gelmedi, gelse başımın üstünde yeri var, ağırlamaktan şeref duyarım."

 

 

Yorumlar