Murat Kurum'un eşi Şengül Kurum kimdir, kimin kızı, babası kim, mesleği nedir?

Murat Kurum'un eşi kimdir? AK Parti İstanbul adayı açıklandıktan sonra gelen sorular: Şengül Kurum kimdir? Murat Kurum'un eşi Şengül Kurum kimdir, kimin kızı, ne iş yapıyor?

Google Haberlere Abone ol
Murat Kurum'un eşi Şengül Kurum kimdir, kimin kızı

AK Parti İstanbul adayının Murat Kurum olduğu öğrenildikten sonra gelen sorulardan bazıları, "Şengül Kurum kimdir? Murat Kurum'un eşi Şengül Kurum kimdir, kimin kızı, ne iş yapıyor?" şeklinde oldu. 

Murat Kurum'un eşi Şengül Kurum kimdir?

2024 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un eşi Şengül Kurum, Matematik öğretmeni olarak bilinmekte ve RTÜK'te üst düzey bir pozisyonda görev yapıyor.

Murat Kurum'un 2024 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlenmesi, eşi Şengül Kurum hakkında merakları artırdı. Murat Kurum, 1976 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde doğmuş ve 31 Mart 2024'teki yerel seçimlerde İstanbul için AK Parti'nin adayı olarak gösterildi.

Şengül Kurum, mesleki hayatına Matematik öğretmeni olarak başlamıştır. Eşi Murat Kurum ile 1999 yılında evlenmiş, bu evlilikten Mehmet (18), Zeynep (15) ve Zehra (5) isimlerinde üç çocuğu oldu. Murat Kurum o zamanlar Konya Selçuk Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden yeni mezun olmuştu.

2021 yılında Şengül Kurum, RTÜK'te İzleme ve Değerlendirme Dairesi Başkanlığı'na atandı. Bu atama, kamuoyunda çeşitli tartışmalara yol açtı. Şengül Kurum'un bu pozisyondaki performansı ve katkıları, medya izleme ve değerlendirme süreçlerinde önemli bir rol oynadı.

Kurum, eşi Murat Kurum'un siyasi kariyerinde önemli bir destekçi olarak bilinirken, özel hayatında da aktif bir rol oynamaktadır. Çocuklarının eğitimi ve gelişimi konusunda hassas bir yaklaşım sergileyen Kurum, aynı zamanda çeşitli sosyal ve eğitim odaklı etkinliklere katılım göstermişti.

Kurum'un kariyeri ve kişisel yaşamı, eşi Murat Kurum'un siyasi kariyerinin yanı sıra kendi başarılarıyla da dikkat çekiyor. Matematik öğretmeni olarak başladığı meslek hayatında RTÜK'te üst düzey bir pozisyona kadar yükselmiş olan Şengül Kurum, hem aile hayatında hem de profesyonel alanda önemli roller üsleniyor.

Şengül Kurum kimdir Murat Kurum'un eşi Şengül Kurum kimdir, kimin kızı, ne iş yapıyor
Murat Kurum ve eşi Şengül Kurum

 MURAT KURUM'DAN İSTANBUL ADAYLIĞI MESAJI

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasına kesin gözüyle bakılan eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan İstanbul açıklaması geldi.

Gazeteci Zafer Şahin'in paylaşımına göre Murat Kurum, İBB adaylığıyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

"16 Milyon İstanbullu için çıkacağız. İstanbul'un karmaşasını, düzensizliğini, insanlarımızın deprem riski kaygısını hep birlikte ortadan kaldırmak için tüm ekibimizle sokak sokak, mahalle mahalle tüm arkadaşlarımızla birlikte çıkacağız."

Yorumlar