Murat Kurum'a eşlik eden başkana protesto

Murat Kurum'un İstanbul'da esnaf ziyareti esnasında kendisine eşlik eden Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır'a yönelik protesto gerilime neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
Murat Kurum'a eşlik eden başkana protesto

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'un, Bahçelievler'de gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında beklenmedik bir olay yaşandı. Murat Kurum'a eşlik eden Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır'ın önüne, kalabalık arasından bir kişi tarafından dansöz kıyafeti fırlatıldı.

DANSÖZ KIYAFETLİ PROTESTO

Olayın merkezindeki kişi, Bahadır'a yönelik, "Geldim, dansöz kıyafeti burada. Giydir bana" şeklinde bağırarak dikkat çekti. İddialara göre, bu kişiye Hakan Bahadır tarafından daha önce yapılan bir telefon görüşmesinde, "Seni dansöz diye oynatırım" şeklinde tehditler savrulmuştu.

OLAYIN ARDINDAN

Hakan Bahadır ve ekip, yaşanan bu beklenmedik durum karşısında sakinliğini korumaya çalışırken, olay yerindeki güvenlik güçleri hızla müdahale ederek gerginliği kontrol altına aldı.

AK Parti adayı Murat Kurum, İstanbul'da sahaya çıktıktan sonra oylarını artırmaya başlamıştı. Kurum ile mevcut belediye başkanı arasındaki oy oranının başa baş geçtiği belirtiliyor. Bu nedenle her iki adayın da esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla ilişkileri yakından takip ediliyor.

Yorumlar