Murat Gezici kimdir, nerelidir? Murat Gezici hangi partili, siyasi görüşü nedir?

Murat Gezici kimdir, hangi partiye yakındır, nerelidir, kaç yaşındadır, ne iş yapıyor, hangi partilidir, mesleği nedir? Sözcü TV'de yaptığı konuşmayla son günlerin en çok konuşulan isimleri arasına girmeyi başaran Gezici'nin hayatı şimdilerde başta muhalifler olmak üzere didik didik ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Murat Gezici kimdir, nerelidir? Hangi partili?

Murat Gezici kimdir, hangi partiye yakındır, nerelidir? Gezici Araştırma Şirketi'nin sahibi Murat Gezici kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, ne iş yapıyor, hangi partilidir, mesleği nedir? Son olarak CNN Türk ekranlarında Tevfik Göksu'nun konuk olduğu programa katılarak İBB yönetimini savunan tezleriyle ortaya çıkan Murat Gezici kimdir, hangi partiye yakındır, nerelidir?

MURAT GEZİCİ KİMDİR?

Son günlerde yaptığı çıkışlarla dikkatleri üzerine çeken Gezici, en son Sözcü TV'deki yorumları nedeniyle muhaliflerin lincine maruz kalmıştı.

Murat Gezici kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Murat Gezici kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

 

Murat Gezici 1979 yılında Adana'nın Ceyhan ilçesinde dünyaya geldi. 

Gezici ilköğretim ve Lise Eğitimini Ceyhan’da tamamladı.

Murat Gezici, üniversite Eğitimini İstanbul Marmara Üniversitesi Teknoloji Mühendisliğini 2004 yılında tamamladı.

2005 Yılında İstanbul’da bulunan Belçika’nın Gent Üniversitesinin yöneticilik üzerine eğitim aldı.

Araştırma sektörüne ilk olarak 1999 yılında Tarhan Erdem yönetimindeki Konda Araştırma Şirketi’nde eleman olarak yer almaya başlayan Murat GEZİCİ, sonrasında Adil Gür yönetimindeki A&G Araştırma Şirketi’nde göreve başladı.

Murat Gezici kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Murat Gezici kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

 

A&G araştırma şirketinin birçok kademesinde profesyonel olarak 12 yıl süre görev aldı. Görev süresinde birçok başarılı araştırmanın altında imzası olan Murat GEZİCİ, Araştırma Sektörü’nde çalışma hayatında araştırma sahası örneklem oluşturdu ve örneklem denenerek başarısı kabul edilmiştir. Aynı şirkette 6 yıl koordinatör müdürü görevinde iken 11 Eylül 2011 genel seçimler sonrasında kendi isteği ile görevinden ayrılarak Gezici Araştırma Merkezini kurdu.

Gezici Araştırma Sosyal, Ekonomi, Medya, Siyasi, Yerel Yönetimler ve Pazar Araştırmaları yapan kurumdur.

Murat Gezici kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Murat Gezici

 

Aynı zamanda vatan gazetesinde yazarlık yapan Murat Gezici, son yaptığı araştırmalar Türkiye’de ve Avrupa’da ses getirmişti.

Hürriyet Gazetesine Türkiye’nin ilk sağlık araştırmasını, Posta Gazetesi için Türkiye’deki çocuk profili araştırması, Aydın Üniversitesi ve Kalkınma Bakanlığına İstanbul engelli vatandaşların profil araştırması, Vatan Gazetesine Türkiye’nin İşçi profil araştırması, Greenpeace için Türkiye genelinde genetiği değiştirilmiş organizmalara halkın bakış açısı araştırması.

AK Parti, MHP ve CHP gibi partilere kamuoyu yoklamaları yapmaktadır.

Adana İle ilgili bulunduğu Sivil Toplum Kuruluşları; Adana Kültür ve Dayanışma Derneği Yön. Kur. Üyesi, Ceyhan Kültür ve Dayanışma Derneği Yön. Kur. Üyesi ve Ceyhan Fikir Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi. 

Murat Gezici'nin hangi partili olduğu merak ediliyor; Gezici yaptığı yorumlarda CHP'yi savunduğu için CHP'li olarak biliniyor.


 

Yorumlar

HASAN BASRİ TAKANIN REİSİ Mİ
Bayburtsevdalısı Yüzde 65ile reisimizle kazanacağiz