Murat Boz evlendi mi? Murat Boz evlilik haberleri gerçek mi?

Murat Boz'un evlendiği yönündeki haberler bu aralar magazin dünyasının gündemini meşgul eden konular arasında yer alıyor. Peki, işin aslı nedir? Murat Boz evlendi mi?

Google Haberlere Abone ol
Murat Boz evlendi mi? Murat Boz evlilik haberleri

Murat Boz evlendi mi, evlilik haberleri gerçek mi, bu konuda herhangi bir açıklama var mı soruları başta Boz'un hayranları olmak üzere magazin dünyasında bu aralar merakla soruluyor.

Boz'un daha önce bir evlilik yaptığı biliniyor. Bu evliliğin de bittiği bilinenler arasında. Ancak şu anda bir evlilik yapıp yapmadığı konusu ise muamma oldu. 

MURAT BOZ EVLENDİ Mİ?

Murat Boz, 7 Mart 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya gözlerini açtı. Türk şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu olarak tanındı. Müziğe olan ilgisi çocukluk yıllarında başladı ve 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" isimli albümüyle müzik kariyerine adım attı.

Murat Boz evlendi mi Murat Boz evlilik haberleri gerçek mi
Murat Boz - Aslı Enver

 

Boz, 2003 yılında düzenlenen "Popstars" yarışmasına katılarak müzik sektöründe ilk adımlarını attı, yarışmada finale kadar yükselen Boz, sonrasında "Gel Git" adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yaptı. Ardından 2006 yılında "Aşkı Bulamam Ben" adlı ilk stüdyo albümünü çıkaran sanatçı, albümdeki şarkılarıyla büyük beğeni topladı ve geniş bir hayran kitlesi edindi. Müzik kariyerine birbirini takip eden başarılı albümlerle devam etti. 2008 yılında "Maximum" ve 2010 yılında "Uçurum" isimli albümlerini yayınladı. Bu albümlerdeki şarkılar, müzik listelerinde üst sıralara yükselerek popülerlik kazandı. 2011 yılında "Aşklarım Büyük Benden" adlı dördüncü stüdyo albümünü çıkaran Boz, bu albümdeki şarkılarıyla da büyük bir başarı elde etti.

Murat Boz evlendi mi Murat Boz evlilik haberleri gerçek mi
Murat Boz - Aslı Enver

 

Müzik kariyerinin yanı sıra Boz, televizyon programları ve dizilerde de yer aldı. 2013 yılında "Suskunlar" adlı dizide başrol oynadı ve oyunculuk yeteneğini sergiledi. Ayrıca 2014 yılında "O Ses Türkiye" adlı müzik yarışmasında jüri üyesi olarak görev yaptı. Şarkıcı Murat Boz, müzikal çalışmalarına devam ediyor ve Türk pop müziğinin önemli isimlerinden biri olarak kabul ediliyor. Kariyeri boyunca pek çok ödül kazandı ve sahne performanslarıyla da büyük ilgi gördü. Şarkıcının enerjik tarzı ve güçlü sesi müzik dünyasında kendine özgü bir yer edindi.

Boz, Türkiye'nin en popüler ve sevilen şarkıcılarından biri olarak başarılı bir kariyere sahip. İlerleyen yıllarda müzik çalışmalarına devam etmesi ve hayranlarını yeni projeleriyle buluşturması bekleniyor. 

Boz'un evlilik hayatı da en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

2008 yılında Eliz Sakuçoğlu ile evlenen Boz, 2012 yılında boşanmıştı.

Daha sonra ise Aslı Enver ile evlilik yapacakları sık sık magazin gündeminde yer almıştı. Ancak ikilinin evlilikleri bir türlü gerçekleşmemişti. Bu nedenle hala "evlendiler mi" sorusu gündeme geliyor. 

Şu anda Boz'un evlendiğine dair hiçbir bilgi veya belge bulunmuyor. 

ASLI ENVER İLE BİRLİKTELİKLERİ 

Oyuncu Aslı Enver geçen yaz rol aldığı ‘Kardeşim Benim’ filminde popçu Murat Boz ile oynamıştı. Set çekimlerinde başlayan arkadaşlık, kısa sürede aşka dönüştü.

Murat Boz ile Aslı Enver birlikte olduklarını 1.5 ay önce Instagram’dan ilan etti. Kısa bir süre önce Yeniköy’den bir ev tuttular.Murat Boz dekorasyon için 100 bin TL masraf yapıp eşyalarını A’dan Z’ye değiştirdi. Aslı Enver de 1 hafta önce sevgilisinin yanına taşındı. Çift şimdi de evlilik kararı aldı. Düğünün Haziran ayının ilk haftasında yapılacağı konuşuluyor. Aileleri düğün yeri ve tarihine karar vermek için önümüzdeki günlerde bir araya gelecek. Haziran ayında evlenmeyi düşünen çift ailelerinden de onay alacak. Aslı Enver 3 yıl evli kaldığı oyuncu Birkan Sokullu ile geçen Ağustos’da boşanmıştı. Murat Boz ise 8 yıl birlikte olduğu Eliz Sakuçoğlu ile 2008′de Almanya’da nikah masasına oturup 2012′de boşanmıştı.

ASLI ENVER KİMDİR?

Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 tarihinde İstanbul'da doğan Türk oyuncu ve mankendir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Enver, eğitimini tamamladıktan sonra profesyonel oyunculuk kariyerine adım attı.

Enver, 2002 yılında "Bizim Evin Halleri" adlı televizyon dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. Daha sonra "İki Arada Aşk" ve "Kavak Yelleri" gibi popüler dizilerde rol aldı ve geniş kitleler tarafından tanındı. 2012 yılında "Küçük Ağa" dizisindeki performansıyla büyük bir çıkış yakaladı ve dikkatleri üzerine çekti.

2014 yılında "Kiralık Aşk" adlı romantik komedi dizisinde başrol oynayan Enver, Defne karakterini canlandırdı ve bu rolüyle büyük bir beğeni topladı. Dizi, Türkiye'de ve yurt dışında geniş bir izleyici kitlesi kazandı. Başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Aslı Enver, pek çok ödül ve adaylık elde etti.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra Enver, çeşitli tiyatro oyunlarında da sahne aldı. 2018 yılında "Çarpışma" adlı dizide rol aldı ve bu diziyle birçok ödül kazandı. Ardından "Babil" ve "Menajerimi Ara" gibi başarılı dizilerde yer aldı ve performansıyla övgü topladı.

Aslı Enver, sadece televizyon dizilerinde değil, sinema filmlerinde de başarılı performanslar sergiledi. 2017 yılında "İkinci Şans" ve 2019 yılında "Şampiyon" adlı filmlerde rol aldı. Ayrıca "Organize İşler Sazan Sarmalı" ve "Hadi Be Oğlum" gibi komedi filmlerinde de yer aldı.

Kariyeri boyunca pek çok ödül kazanan Aslı Enver, Türk televizyon ve sinema sektöründe başarılı bir oyuncu olarak tanınmaktadır. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ve zarif tarzıyla da dikkat çeken Enver, ülkede ve uluslararası arenada geniş bir hayran kitlesi edindi.

Yorumlar