MultiPay'den kartsız ödeme imkanı

- Multinet Up'ın yeni nesil mobil cüzdanı MultiPay kartsız ödeme imkanı sunmaya başladı

Google Haberlere Abone ol
MultiPay'den kartsız ödeme imkanı

İSTANBUL (AA) - Multinet Up'ın hızlı ve güvenli ödeme seçeneği sunan yeni nesil mobil cüzdanı MultiPay şimdi kullanıcılarına kartsız ödeme imkanı tanıyor.

Şirket açıklamasına göre, Multinet Up, MultiPay ile karekod üzerinden ödeme seçeneği sunmaya başladı. Artık MultiPay uygulamasına Multinet kart numarası tanımlandıktan sonra kullanıcılar kartları yanlarında olmasa bile Multinet ödemelerini MultiPay üzerinden karekod ile gerçekleştirebiliyor ve uygulama üzerinden kullanıcılara birçok kolaylık ve avantajlar sunuluyor.

Uygulamanın Multinet Up kart kullanıcılarına sunduğu bir diğer fayda ise Multinet bakiyelerinin kullandıkça artması. MultiPay uygulaması ile kullanıcılar hem Parantez noktalarında "Bugün Buradayım!" diyerek yaptıkları harcamalardan yüzde 25'e varan gerçek para değerinde TATLIPARA kazanabiliyor hem de sunulan fırsatları güncel olarak takip edebiliyor.

Lider marka iş birlikleriyle kullanıcılarına sürekli kampanyalar sunan Multinet Up, kredi kartından MultiPay aracılığıyla Multinet kartına yükleme yapılabilme özelliği ile kullanıcılarına çeşitli fırsatlardan yararlanma olanağı sunuyor. Bu özellik sayesinde Multinet kart kullanıcıları çalıştıkları şirket tarafından yüklenen bakiyeleri bitse bile bireysel yükleme yaparak TATLIPARA kazanmaya ve sunulan kampanyalardan faydalanmaya devam edebiliyor.

Uygulama ile ayrıca, kullanıcıya en yakın Multinet kart kullanım noktaları listelenebiliyor ve harita üzerinden detaylı yol tarifi alınabiliyor.

Tüm işlemlerini online sistemler üzerinden gerçekleştiren Multinet Up, kart kullanıcılarının bakiyelerinden anlık olarak haberdar olmalarına olanak sağlıyor. Ayrıca MultiPay ile Multinet kartına bağlı tüm ürünlere ait geçmiş işlemler rahatlıkla görüntülenebiliyor.

Yorumlar