Muharrem İnce'den CHP'ye sert eleştiriler

Muharrem İnce, CHP başta olmak üzere muhalefet partilerinin milli konularda omurgalı davranmadıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Muharrem İnce'den CHP'ye sert eleştiriler

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP ile yapılan ittifak görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasının ardından CHP ve CHP yandaşı medyaya yönelik eleştirilerini artırdı. İnce, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Memleket Partisi olarak bağımsız gireceklerini açıkladı ve CHP'nin gençlik yıllarındaki partiden farklı bir yapıya büründüğünü dile getirdi.

İnce'den CHP Sözcüsüne Tepki: "Utanmalısınız"

Muharrem İnce, CHP Sözcüsü Deniz Yücel'in kendisi hakkındaki açıklamalarına "Utanmalısınız" diyerek tepki gösterdi. İnce, CHP'nin kendisine yönelik adil olmadığını ifade etti ve "Bana kumpas kuranları baş köşede ağırlayıp aday yaptılar" şeklinde açıklama yaptı.

Yerel Seçimler ve Parti İçi Eleştiriler

Muharrem İnce, yerel seçimlere bağımsız girme kararını açıklarken, CHP yönetimine ve özellikle Özgür Özel'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. İnce, CHP'nin DEM Parti ile yaptığı ittifak hakkında da olumsuz görüşlerini ifade etti ve "Siyahla beyaz kadar ayrışmışız nasıl beraber olacağız?" diyerek ittifak yapmayacaklarını belirtti.

"Bana Kaset Kumpasını Kuranları Aday Gösterdiler"

Muharrem İnce, kendisine yapılan haksızlıkları ve CHP'nin kararlarını eleştirerek, partinin kendisine karşı tutumunu sorguladı. İnce, "Ali Babacan'a onlarca vekil verirken İnce'ye bir belediye mi veremediniz?" şeklindeki sözleriyle CHP'nin tercihlerine tepki gösterdi. İnce ayrıca, "Bunlar komik çocuklar ya!" diyerek CHP yönetimine yönelik eleştirilerini sürdürdü.

Yorumlar