Muğla'daki gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırı

- Gözaltındaki 5 şüpheli "organize suç örgütü" iddiasıyla adliyeye sevk edildi

Google Haberlere Abone ol
Muğla'daki gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde gece kulübünde 2 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin gözaltındaki 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliğindeki işlemleri tamamlanan 5 şüpheli, yoğun güvenlik önlemleri altında Bodrum Adliyesine getirildi. Şüphelilerin getirilişi sırasında, çok sayıda polisin adliye önünde ve çevresinde güvenlik tedbiri aldığı gözlendi.

Olay yerinde 21 boş kovanın bulunduğu saldırıya ilişkin şüphelilerin olay gecesi organize olarak hareket ettiği ve suçta kullanılan 4 silahı otomobilin "zula" tabir edilen kısmında sakladıkları tespit edildi.

Bodrum ilçesinde 21 Haziran'da bir gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırıda şarkıcı ve menajer Hacer Tülü ile ilçede başka bir gece kulübü işletmecisi Ali Ekber Sürensoy hayatını kaybetmiş, 4 kişi yaralanmıştı.

Saldırıyla ilgili M.Ç, K.S.Ç, H.A ve T.O. Manisa'da, cinayet olayına yardımcı olduğu öne sürülen C.E. ise Bodrum ilçesinde yakalanmıştı.


Yorumlar