Müge Anlı'nın programındaki Kerem Durur olayında şoke eden detaylar ortaya çıktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 25 Kasım Çarşamba günkü bölümünde Kerem Durur cinayeti soruşturuldu.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı duyduklarına inanamadı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 1 Aralık 2020 Salı günkü bölümünde de Kerem Durur cinayeti ve şüphelileri sorgulandı. Ünlü sunucunun programının son bölümünde Kerem Durur'un akrabaları tarafından öldürülmüş olma ihtimali üzerinde duruluyor. Programa katılan akrabalar birbirlerini suçlayarak Durur'un akıbetiyle ilgili tartışmalara neden oldu. 

Programın son bölümünde Besime Dönmez'in anlattıkları Müge Anlı'yı şoke ve program izleyicisini şoke etti. Müge Anlı’nın programının son bölümünde ekrana getirilen iddialar izleyenleri dehşete düşürdü. Kerem Durur'un kaybının araştırıldığı programda, söylenenler karşısında şaşkına dönen Müge Anlı, 'Bugüne kadar bu programda duyduğum en vahşi şey, inanamıyorum" ifadelerini kullandı. Antalya'da kaybolan ve 2016'dan bu yana haber alınamayan 74 yaşındaki Kerem Durur konusu ele alındı. Programın bir bölümünde Kerem Durur'un eşi Besime Dönmez hakkında ortaya atılan iddialar ise dehşete düşürdü.

Programda, 14 çocuk babası Kerem Durur ile ilgili iddialar ortaya atıldı ve Durur’un evliyken ilişki yaşadığı Besime Dönmez açıklamalarda bulundu. ‘Doğurduğun çocuğu mezarlığa gömdüğün doğru mu değil mi?’ sorusuna yanıt veren Besime Dönmez, “Hangi çocuğu mezara gömmüşüm? Hani nerede?” diye konuştu. Dönmez, “6 aylık bebek ölmüş, tandıra girmiş. Ben evde değildim. Geldiğimde baktığımda dumanlar çıkıyordu.

Tandıra atmışlar.” diye konuştu. Müge Anlı’nın “6 aylık bebek tandıra nasıl gidecek?” sorusuna da yanıt veren Besime Dönmez, “Evde değildim. Beşik orada, tandır burada… Gidemez ki… 20 saat sonra geldim. Geldiğimde dumanlar çıkıyordu. Benim kayınbabamın kardeşi, yeğeni, gelini hepsi oradaydı.” dedi. 6 aylık bebeği tandıra kimin attığını bilmediğini iddia eden Besime Dönmez, “Geldim, kadını saçından çektim. ‘Çocuğumu tandıra sen attın.’ dedim, o da ‘Ben atmadım.’ dedi şeklinde konuştu. Konuya açıklık getiren Müge Anlı, “Besime’nin Kerem Bey’den önceki eşinin kızı telefon hattımızda. Şunu anlatıyor; biz evdeydik. 

Çocuk 6 aylıktı, beşikte duruyordu. Evin içinde de tandır vardı. Kayınbabamda beni eşeğe göndermişti. Eve geldiğimde tandır yanıyordu, benim bebeği de içinden çıkarmışlardı. Bebek tandırın içine düşmüş.” ifadelerini kullandı.Konuyla ilgili canlı yayına telefonla Besime Hanım’ın eski eşinin kızı da şu ifadeleri kullandı: “O Besime denen kadından her şey beklenir. Onun sorumsuzluğu yüzünden bunlar oldu. Neden 2 çocuğunu bırakıp gitti? Besime Hanım yalan söylüyor. Benim babam madem akıl hastasıydı neden evlendi onunla? Neden çocuk yaptı? Bebeğin tandıra atılması Besime Hanım’ın sorumsuzluğudur.” dedi. 

Tandır cinayetiyle ilgili konuşan Halil Durur şunları söyledi:

“Ben öyle bir duyum aldım. Babama kaçmadan önce çocuğunu tandıra atıp yaktığını söyleyenler vardı. 40 yıl önce olan olay… Kocası sağken babama kaçtı bu kadın.” 

Öte yandan, programın bugün yayınlanan son bölümünde Besime Dönmez'in Van Erciş'te bir çocuğunun da boğularak öldüğü ortaya çıktı.

 

Yorumlar