Müge Anlı eşinden neden boşandı, eşi kimdir?

Müge Anlı neden boşandı eşinden, boşanma sebebi nedir, Burhan Akdağ ile olan evlilikleri neden bitti, evliliğin bitmesine neden olan olay nedir?

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı eşinden neden boşandı, eşi kimdir?

Müge Anlı neden boşandı eşinden, boşanma sebebi nedir? ATV'de hafta içi her gün gündüz kuşağı progarmıyla ekrana gelen Müge Anlı kendisi gibi gazeteci olan Burhan Akdağ ile hayatını birleştirmişti. Peki, Müge Anlı neden boşandı, boşanma sebebi nedir? 

Evliliği kısa süren Müge Anlı'nın eşinden ayrılmıştı.

Üzerinden yıllar geçmesine karşılık hala, "Müge Anlı neden boşandı" soruları soruluyor ve cevapları merak ediliyor.

Müge Anlı neden yok, boşandı, boşanma sebebi nedir?
Müge Anlı neden yok, boşandı, boşanma sebebi nedir?

 

ünlü sunucu Müge Anlı, yıllardır sunuculuk yaparak Türkiye'nin göz bebeği oldu. 1973 yılında İstanbul'da doğan Anlı Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi.

Anlı, Kadir Has Üniversitesi'nde hukuk alanında yüksek lisans yapan başarılı kadın kariyerine televizyon alanında devam etti. İlk olarak Kanal 6'da ekranlara çıkan sunucu 'Top Secret' adlı programını sundu.

Müge Anlı, Gazetecilik alanında yükselen ve magazin gazeteciliğini tercih eden Müge Anlı bir dönem Vatan Gazetesi'nin magazin müdürü olarak görev yaptı.

Müge Anlı neden yok, boşandı, boşanma sebebi nedir?

 

"Dobra Dobra ve Mektubunuz Var" gibi programların sunuculuğunu üstlenen Müge Anlı, esas çıkışını 2008 yılında ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla yaptı.

13 yıldır ATV ekranlarında yer alan Müge Anlı, hayatının en zirve dönemlerini burada gerçekleştirirken programda yer alan konukların hayat hikayesi Türkiye gündemini sarstı.

Özel hayatını hep gizli tutan Müge Anlı, 1999 yılında kendisi gibi gazeteci olan Burhan Akdağ ile evlendi. Burhan Akdağ'ın ise ikinci evliliğiydi. Evliliklerinde Lidya adlı bir kız çocuğu dünyaya gelirken bu evlilik 6 yıl sürdü.

İddiaya göre Müge Anlı, eşi Burhan Akdağ'ı, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayet etmişti. Ayrılık süreçleri epey olaylı geçen çift, 2008 yılında boşandılar.

Burhan Akdağ ise kızı Lidya'yı göremediği için şikayetçiydi. Hatta bu konuyu 'Koynumdaki Yılan' adlı kitabında ele aldı.

Bir boşanma serüveni. Sancılı, şaşırtıcı, acılı… İkisi de ünlü. İkisi de gazeteci. İkisi de magazinci. İkisi de başarılı. Burhan Akdağ ve Müge Anlı. Tutkulu bir aşkla başlayan ilişki evlilikle sonuçlanıyor, bir çocukla taçlanmışken birden mutlu son yok oluyor. Bahara yakın günlerde tam kocakarı soğukları zamanı yerle bir oluyor hayat. Acılı bir serüven başlıyor. Mahkeme koridorları, karakollar, kelepçeler, hatta ertelenen hapis cezaları… Ardı ardına gelen suçlamalar ve gözyaşı... Kızını görmek isteyen bir babanın kimi zaman öfkeli, kimi zaman hüzünlü direnişidir.

"Cumayı cumartesiye bağlayan gece heyecandan neredeyse hiç uyuyamadım. Her tarafım kıpır kıpırdı. Hayal kuruyordum. O cumartesi günü saat sabah on gibi Kadıköy Hasanpaşa' daki İcra Dairesi'nin önündeydim. Binalara bakan bankın üzerinde oturmuş heyecanla buluşmayı bekliyordum. Halbuki saat on ikide buluşacaktık. Her yer bomboştu, içeride sadece bir polis memuru vardı nöbette, bir de ben vardım dışarıda. Kalbim yerinden fırlayacak gibiydi. Hayatım boyunca hiç böyle bir heyecan yaşadığımı hatırlamıyordum. Sevgilisini bekleyen yeni aşık gibi belki ondan da yoğun bir heyecan içindeydim. Dakikaları sayıyordum, 2 saat giderek uzuyordu. Onikiye çeyrek kala pedagog geldi. Giden gelen arabaları gözetliyordum, arabayla geleceklerini düşünüyordum çünkü. Fakat birden bir taksi yanaştı, taksinin arka sol camında Lidya'yı gördüm. Aylardır görmediğim benim küçüğüm, her şeyim, 'Lidoş'um oradaydı işte, içimdeki heyecanı, mutluluğu anlatmam imkansız, adeta bayılacak gibiydim, şu anda bile bunları yazarken aynı heyecanı tekrar yaşıyorum. Heyecandan ayağa bile kalkamadım.

MÜGE ANLI PROGRAMI NEDEN YOK?

Müge Anlı'nın 3 Mayıs 2022 Salı günü programının olmaması da seyirciyi merak ettirdi. 

Program Ramazan Bayramı tatili nedeniyle yapılmıyor. 


 

Yorumlar