Müge Anlı 14 Mart - Asım Bayram cinayetinde yeni gelişme: Tutuklandı

Müge Anlı 13 Mart 2019 neler yaşandı? Asım Bayram cinayetinde yeni gelişmeler var mı? Antalya'da 22 Ocak tarihinde daire almak için evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınmayan emlak zengini Asım Bayram'ın cesedi dün bulunmuştu. Cinayet zanlısı olarak 5 kişi gözaltına alındı. Bunlardan biri ise Asım Bayram'ın imam nikahlı eşi Ferluga hanım.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı 14 Mart - Asım Bayram cinayetinde yeni gelişme: Tutuklandı

Geçtiğimiz ocak ayında evden çıktıntan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Asım Bayram'ın cesedi dün bulundu. Cinayet zanlısı olarak "Emlakçı Murat" ve 4 kişi daha gözaltına alındı. Öte yandan Müge Anlı'nın programında canlı yayın esnasında Bayram'ın imam nikahlı eşi Ferluga hanım gözaltına alındı. Müge anlı tatlısert son bölüm izle

CİNAYET İLE İLGİLİ KAN DONDURAN İTİRAFLAR

Cinayet şüphesiyle gözaltına alınan dört kişi cinayeti nasıl işlediklerini itiraf etti. Para dolu çantaya ulaşmak için cinayeti işlediklerini itiraf eden zanlılar cesedi iki gün boyunca evde tuttuktan sonra parçalara ayırarak ormanlık alana gömdüklerini söyledi.

PARA DOLU ÇANTA NEREDE?

 Asım Bayram kızıyla yaptığı telefon konuşması esnasında aracının arkasında 600 bin lira olduğunu söylemişti. Ancak cinayet zanlıları aracın arkasında çanta olmadığını iddia etti. Para dolu çantanın nerede olduğu ise henüz bilinmezken para ile ilgili tüm şüpheler  Ferluga hanıma yönelmiş durumda.

CESEDİ 9 PARÇAYA AYIRMIŞLAR

Müge Anlı ile Tatlı ve Sert programında 49 gün boyunca aranan Asım Bayram'ın cenazesi Antalya'nın Kepez ilçesinde ormanlık alanda bir seyircinin ihbarı üzerine bulundu.

Antalya'da yaşayan emlak zengini 82 yaşındaki Asım Bayram, Emlakçı Murat olarak bilinen biri ile evden daire bakmak için çıktı. Uzun süre kendisinden haber alamayan Bayram'ın çocukları emniyet güçlerine haber verdi. Bayram'ın Almanya'da ikamet eden oğlu, Türkiye'ye gelerek canlı yayın programına katılarak babasının bulunmasını istedi. 

Emlakçı Murat aracılığıyla daire almak için evden çıktığı söylenen ve aracından 600 bin Türk Lirasi para bulunan Asım Bayram son olaral Kepez'e bağlı Varsak Mahallesi'ndeki ormanlık bölgede görülmüştü. O günden sonra bir daha haber alınamayan Asım Bayram'ın oğlu Müge Anlı'ya başvurarak babasının bulunmasını istedi. Öte yandan Bayram'ın son görüldüğü yerde geniş çaplı aramalar günler boyunca sürerken hiç bir haber alınamamıştı. 

Ormanlık alana yakın bir yerde yaşayan bir vatandaşın yeni kazılmış ve yumuşak toprağı farketmesinin ardından Müge Anlı'yı araması ile birlikte arama çalışmaları bu bölgede yoğunlaştı. Olay yeri inceleme ekipleri burada yaptığı çalışmalarda beyaz saçlı olduğu belirlenen bir erkek cesedi buldu. Ceset bütünlüğü olmayan kişinin Asım Bayram olduğu belirlenirken cesedin 9 parçaya bölünerek gömüldüğü ifade edildi. 

Canlı yayında olanları öğrenen Asım Bayram'ın oğlu Mevlüt Bayram, “Hepsi çözülecek, çıkacak ortaya. Ferluga Hanım sen bu konuda vicdanen sorumluluk hissetmiyor musun?” dedi. 

ASIM BAYRAM OLAYI NEDİR?

Asım Bayram, Antalya'da yaşayan bir emlak zengini iken daire almak için Emlakçı Murat olarak bilinen ancak emlakçı olmadığı ortaya çıkan bir kişiyle evden çıktı. 22 Ocak tarihinde evden ayrılan 82 yaşındaki yaşlı adamdan bir daha haber alınamadı. 

Asım Bayram, kaybolmadan bir gün önce yani 21 Ocak tarihinde kendisine ait olan bilardo salonunda yaptığı görüşme kafaları iyice karıştırdı. 

Öte yandan, Asım Bayram'ın eşi Ferluga hanım verdiği çelişkili ifadelerle kafaları karıştırırken Asım Bayram'ın bazı kişilere çok zengin olduğunu ve evlenmek istediğini söylediği iddia edildi.

Canlı yayına bağlanan Bayram'ın kızı Ferure Hanım'ın Asım Bayram'a; "Sen kızına 2000 TL veriyorsun, bana 500 TL veriyorsun" dediğini iddia etti. Asım Bayram bu konuşma üzerine kızına: "Yok kızım benim param çok, arkadaki çanta para dolu." dedi.

Kaynak: Sonhaberler.com

Yorumlar