MÜ'de tezsiz yüksek lisans ön kayıtları 2 Ocak'ta başlayacak

İSTANBUL (AA) - Marmara Üniversitesinde (MÜ), Üretim Yönetimi ve Pazarlama (İngilizce) Tezsiz Yüksek Lisans Programı ön kayıtları, 2 Ocak 2017'de başlayacak....

Google Haberlere Abone ol
MÜ'de tezsiz yüksek lisans ön kayıtları 2 Ocak'ta başlayacak


İSTANBUL (AA) - Marmara Üniversitesinde (MÜ), Üretim Yönetimi ve Pazarlama (İngilizce) Tezsiz Yüksek Lisans Programı ön kayıtları, 2 Ocak 2017'de başlayacak.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, küresel rekabet şartlarına ve sürekli değişime ayak uydurabilecek, öğrenmeyi öğrenmiş pazarlama yöneticisi yetiştirmek amacıyla, Türkiye'de veya yurt dışında lisans eğitimini tamamlamış öğrenciler için düzenlenen programın başvuru ve ön kayıtları, 02-13 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Proaktif, yaratıcı, analitik düşünen, hem teori üretmek hem de uygulama yapabilmek için gerekli donanıma sahip, sosyal sorumluluk taşıyan, geleceğin yöneticisi olacak bireylerin yetişmesine katkıda bulunma misyonuyla yola çıkılan programda, pazarlamanın iletişim, araştırma, strateji, marka, sosyal medya, tedarik zinciri yönetimi, tüketici davranışı ve perakendecilik gibi farklı alanlarında çeşitli dersler verilecek.
Programa başvuracak adaylar arasında mühendislik, işletme, psikoloji, eğitim bilimleri gibi farklı lisans programlarından gelen, pazarlama alanında çalışan veya kariyerinin ileri basamaklarında pazarlama pozisyonlarını hedefleyen kişiler yer alacak.

Öğrenciler, detaylı bilgiyi "sbe.marmara.edu.tr" adresinden alabilecek.






Yorumlar