Mucize Aziz'in karısı eşi Mızgin kimdir, canlandıran oyuncunun adı nedir?

Mucize Aziz'in karısı eşi Mızgin kimdir, canlandıran oyuncunun adı nedir? Mucize filminde bedensel özürlü Aziz'in karısı Mızgin rolünde oynayan oyuncu kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Mucize Aziz'in karısı eşi kimdir, canlandıran kim?

Mucize Mızgin Aziz'in karısı eşi kimdir, canlandıran oyuncunun adı nedir? Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği Mucize filminde filmin başrol karakteri Aziz'in karısı Mızgin rolünde oynayan oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, gerçek adı nedir? İşte Mucize Aziz'in karısı: 

Mucize filminde Doğu Anadolu'nun bir dağ köyünde yaşayan geniş ailenin hikayesi anlatılıyor. Aziz ise bu ailenin en şansız bireylerinden biridir. Çünkü doğuştan bedensel engellidir. Bu engelli hali onu köyünde ve ailesinin içerisinde son derece olumsuz etkilemektedir. Sonunda Aziz'e hayatını daha da zorlaştıran bir gelin alınır. O ise bütün civar köylerinin en güzel kızıdır. Bu durum Aziz için daha da büyük bir imtihan olur; ancak aynı zamanda Aziz'in hayatını değiştiren hikayenin başlangıcı olur. 

Seda Tosun 

 

Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek çekilen filmde Aziz'in karısı rolünde oynayan oyuncu güzelliğiyle dikkat çekiyor. Peki, ub karakteri canlandıran oyuncu kimdir?

Mucize filminde Aziz'in karısı rolünde oynayan oyuncu Seda Tosun'dur. Seda Tosun kimdir?

SEDA TOSUN KİMDİR?

Mucize filminde Aziz'in karısı karakterini canlandıran Seda Tosun 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Mucize Aziz'in karısı eşi kimdir, canlandıran oyuncunun adı nedir?
Mucize Aziz'in karısı eşi kimdir, canlandıran oyuncunun adı nedir?

 

Mahsun Kırmızıgül'ün duygusal sinema filmi "Mucize"nin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Seda Tosun, Aydın Üniversitesi Drama Oyunculuk Bölümü bölümü mezunudur.

Balayı filminde başrol oynayarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelen genç ve güzel oyuncu Seda Tosun, 1.78 cm boyundadır. Ayrıca Seda Tosun 2008 yılı Miss Turkey finalistlerindendir. İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü öğrencisi olan Tosun, role 3 bin kişi arasından seçildi.

Seda Tosun'un Yeşil Işık şarkısına çektiği klip:

Mucize filminde Deli Aziz karakterinin eşi olan Mızgin'i canlandıran Seda Tosun, Mehmet Ali Erbil ve Cenk Kangöz'le yaşadığı aşklarla da gündeme gelmişti.


 

Yorumlar