Muay Thai'de Durna yeniden başkan seçildi

ANKARA (AA) - Türkiye Muay Thai Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Halil Durna 122 oyla yeniden seçildi. Federasyonun Hilton Garden İnn'de...

Google Haberlere Abone ol
Muay Thai'de Durna yeniden başkan seçildi

ANKARA (AA) - Türkiye Muay Thai Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Halil Durna 122 oyla yeniden seçildi.

Federasyonun Hilton Garden İnn'de gerçekleştirilen genel kuruluna 126 delege katıldı. Seçime tek aday olarak giren Durna, kullanılan 124 oyun 122'sini alarak yeniden başkanlığa seçildi. 2 oy da geçersiz sayıldı.

Halil Durna, genel kurulda yaptığı genel kurulda yaptığı konuşmada, federasyonun kuruluşundan bu yana gelişimini anlatarak, Muay Thai'nin olimpik bir branş olmamasına rağmen bu spora gönül verenlerin çok olduğunu ifade etti.

Muay Thai'nin Türk insanının fıtratına en uygun sporlardan biri olduğunu dile getiren Durna, "Muay Thai camiası gittikçe büyüyen bir camia. Bugün antrenörlerimiz ve sporcularımızda ilgi ve alaka göstermişler. Bizim camiamızda çok huzurlu bir ortam var. Bugünde öyle bir ortamda genel kurul yapıyoruz. Devamının da böyle olması dileğiyle teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Divan kurulu başkanlığını Murat Cengiz'in yaptığı genel kurulda, federasyon bünyesinde gerçekleştirilen projelerin, faaliyetlerin, elde edilen madalyaların slayt gösterisi delegelere sunuldu.

Öte yandan Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı da genel kurula katıldı. Kayıcı, Muay Thai Federasyonuyla omuz omuza çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, başarı dileklerinde bulundu.

Halil Durna başkanlığında yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Hasan Yıldız, Ali Osman Erden, Mehmet Salih Aygün, Aydın Şentürk, Yaşar Gültekin, Hayrettin Özçelik, Şakir Bayramoğlu, Mustafa Kızıl, Fatih Şahiner, Ziya Diyaaddin Yıldırım, Halil Demir, Hayrettin Demircan, Ümitcan Uludağ, Hasan Özbulut


Yorumlar